/Constanta/Agentie de turism

Cazare Constanta - Vila Min 2**

Strada Timișanei nr. 1, Constanța, România

Cazare Constanta - Vila Min 2**
Agentie de turism
4.2
37 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5MW2+JG Constanța, România
+40 745 074 224
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert273 zile în urmă
Curățenie ok, bucătăria lipsește deși în anunț este specificata...camera de 2 persoane transformata pentru 3 cu adăugarea unui pat pliant o înghesuială de nedescris...noaptea mai zărești câte un gândacel 😆 prin baie....presiunea la apa foarte mica la dus...aer condiționat ok....televizor ok....minifrigider foarte mic...dulapuri ok....în concluzie nu recomand
Tuca Ungurianu
Tuca Ungurianu2 ani în urmă
Pur și simplu minunat...mancarea este delicioasa,personalul foarte amabil,camere impecabil de curate si un avantaj foarte important pe care nu multe hoteluri îl au este ca plaja este situata foarte aprope.Recomand!
Marian Manea
Marian Manea4 ani în urmă
08.07.2019, 5 stele pentru mâncare...f bună dar doar 1 stea pt că a trebuit să mâncăm ce am găsit , de ce in toată Mamaia începând cu orele 17: 00 nu mai găsești de mâncare...doar ce a rămas .
Ion Rosu
Ion Rosu4 ani în urmă
Va recomand personal exceptional mancare buna curat
Ertheitza Scavitza
Ertheitza Scavitza4 ani în urmă
Cazare in Constanta ?! Vrei sa spui Gazare in Constanta!
Andrei Mogos
Andrei Mogos6 ani în urmă
Nea Petrica, proprietarul minihotelului de nota 10 ! Te imprietenesti cu el imediat ,bineanteles daca esti un turist civilizat . Colaboreaza cu tine prompt pentru eliminarea orcarui mic neajuns. Curat, cu personal civilizat, linistit. Revin cu placere !
Florentin Lata
Florentin Lata2 ani în urmă
Cazare ok.,curățenie, mâncare bună în schimb căldură a lăsat de dorit.
Ralu Balan
Ralu Balan2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!Hotelul este de 3 4 stele ( nu de 2 ) ..extraordinari întreg personalul ,foarte drăguți.Bonus restaurantul de la parter si pizzeria cu mâncare f buna ,diversă, proaspătă!Multumim!Vom reveni negreșit!Singurul regret este ca nu ne am luat rămas bun dar ..ne vom întoarce!
Sebastian Florin
Sebastian Florin2 ani în urmă
Mia plăcut enorm fix pt oameni normali și cu un buget pt toată lumea 5*pt tot sa nu zic de locație ca e exact unde trebuie
Locații recomandate