/Constanta/Agentie de turism

TRAVEL COLLECTION AGENCY SRL - Agentie de turism

Strada Midiei Nr 27, Năvodari 905700, România

TRAVEL COLLECTION AGENCY SRL - Agentie de turism
Agentie de turism
4.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8JF8+3P Năvodari, România
+40 722 995 547
travelcollection.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Gabi Brasoveanu
Gabi Brasoveanu2 ani în urmă
De fiecare dată când am călătorit cu Travel Collection m-am simțit în siguranță, am primit suport pe tot parcursul călătoriilor și cele mai bune și convenabile oferte. Totul a fost mult mai simplu și mai comod datorită acestei griji. Recomand agenția din tot sufletul.
Gabriela Diaconu
Gabriela Diaconu2 ani în urmă
Tocmai ce ne-am intors din Zanzibar, unde am calatorit prin intermediul Agenției Travel Collection. Dna Rodica Baciu a fost prompta a raspuns rapid tuturor mesajelor noastre, condițiile de calatorie si cazare au fost asa cum ne-au fost prezentate. Recomand aceasta agentie de turism! Pentru alte concedii similare, vom apela cu incredere!
Adriana Bud
Adriana Bud2 ani în urmă
Am avut interacțiune excelenta cu personalul. Din cauza infectării cu covid a trebuit sa reprogramam excursia iar dna Rodica ne-a ajutat cu sfaturi, documente și variante de zbor. Foarte mulțumită de experienta cu agenția și personalul.
Fedosia Basturea
Fedosia Basturea2 ani în urmă
Recomand cu încredere, foarte promti, oferte foarte foarte bune, tarife bune și locații foarte bine aleae. O agenție de incredere
Vio Pavel
Vio Pavel2 ani în urmă
cea mai serioasă agenție cu cei mai minunați oameni! Recomand cu drag!
Alina
Alina2 ani în urmă
Firma serioasa ,am colaborat cu dna Baciu cand lucra si la cealalta agentie si nu am avut nici o problema.Mia raspuns la tl la orice ora.Sa nu uitam domnule Stanescu ca un angajat executa ordinele patronului.Mi se pare inadecvat si fara nici o legatura comentariul dvs in legatura cu agentia TRAVEL COLLECTION
Eu notez experientele mele cu nota 10/10
Atanasie Stanescu
Atanasie Stanescu2 ani în urmă
Evitați această companie de turism pentru a nu cădea în plasă: Travel Collection Agency este continuatoarea Princess Travel Agency care a înșelat fără scrupule mulți clienți!!! Rușine Rodica Baciu, rușine Maria Sabrina Nedelcu! Ai uitat Rodica Baciu cum ma duceai cu zăhărelul la telefon ca.mi vei restitui banii????
Stoinea Andra Ioana
Stoinea Andra Ioana2 ani în urmă
Profesionalism, oferte super bune, dedicatie.
Recomand 100%.
Locații recomandate