/Constanta/Agentie de turism

Hotel Parc

Bdul Mamaia, Hotel Parc, Mamaia, Constanța 900001, România

Hotel Parc
Agentie de turism
3.8
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J9P+8V Constanța, România
+40 241 831 326
parcmamaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florina Mihaela Dinu
Florina Mihaela Dinu2 ani în urmă
Credeam că mi-am exprimat de mult părerea despre acest hotel... este unul din preferatele mele de foarte mulți ani. În ultimul timp aici am petrecut vacanțele. Poziționarea și plaja sunt excepționale, etajele superioare oferă o priveliște mirifică. Însă anul acesta recunosc că am fost dezamăgită... prețul foarte mare. Mâncarea pe alocuri nu tocmai proaspătă. Anul acesta am simțit efectiv că s-a dorit recuperarea pierderilor din trecut prin practicarea de preturi exagerate și utilizarea de produse ieftine pentru micul dejun tip bufet suedez. Anul viitor mă gândesc serios dacă mai revin aici...
Alexandra Gabriela Niculescu
Alexandra Gabriela Niculescu2 ani în urmă
Camera si baia extrem de mici, curatenia lasa de dorit ( duminica dimineata - venisem la 3 dimineata de la o nunta - la ora 8.15 iti bate camerista la usa sa intrebe daca vrei sa faca curat in camera, intr-o saptamana a schimbat o data asternuturile si de doua ori prosoapele- in alte hoteluri, atat din tara cat si din strainatate, curatenia se face dupa ce pleaca turistul din camera, fara sa-l intrebi).
Parcare neasfaltata, plina de gropi. Dupa o ploaie abundenta, masina avea rotile pana la jumatate in apa. Am fost nevoita sa intru in apa pana la glezna ca sa ma pot urca in masina si sa o scot de acolo.
Personalul de la receptie foarte amabil. Cel din restaurant cam aerian
Desi exista telefon in camera, nu functioneaza. Am fost nevoiti sa coboram la receptie pe o intrebare.
In niciun caz nu se justifica preturile. Sunt enorme. Cu banii dati pe o saptamana stateai o saptamana in Bulgaria si o saptamana in Grecia.
4 stele sunt cam multe
Cristian Danila
Cristian Danila2 ani în urmă
Nu recomand. Desi am platit pentru Superior Sea View acest hotel are cu indulgenta 2 stele. In camere miroase a vechi/inchis, abia am rezistat 2 zile. Curatenia iarasi lasa de dorit, am ramas cu clanta de la usa de la baie in mana, in baie era o gaura mare in tavan, apa curge pe langa cada, scurgerea de jos nu functioneaza.
Mancarea e dezgustatoare, a fost pentru prima data cand am refuzat sa mananc la un hotel(daca il pot numi asa).
Omleta avea culoare albastra, nu am vazut asa ceva pana acum.
Piscina murdara.
Am fost atent sa imi fac o impresie generala si pentru alte camere, as putea spune asta: O cladire veche, neingrijita, depasita, care pe vremea lui Ceausescu o fi avut 4 stele, singurul avantaj al ei este locatia si daca stai la un etaj superior cu vederele la mare ai o priveliste frumoasa.
Lorena Dumitrascu
Lorena Dumitrascu2 ani în urmă
Acest hotel își merită maxim și cu indulgentă 2 stele , deoarece camera este extrem de mică , baia numai zic … am avut atâtea evenimente neplăcute in 2 zile de ședere încât am zis ca e ultima data când voi mai apela la hoteluri cu așa multe stele … vana nu era curată , a trebuit sa o spăl eu , prosoapele ni s au luat și nu ni s au mai adus altele a trebuit sa cobor la Recepție după ele , room service ul a intrat de 2 ori peste noi in camera fără sa bată la USA sau sa întrebe dacă e cineva acolo atâta timp cât noi am avut butonul de nu deranja activat . In dimineața de 15 sept am fost treziți cu manele la blana din camera alăturată , telefonul fix nefuncționând , n am avut alta cale inafara sa așteptăm sa se termine tot balamucul …. Când am spus toate aceste lucruri receptionistei , ea a dat din umeri si a ascultat așa parca in sila .
Singurul lucru care a fost frumos la cazare , vederea la mare in rest , service ul , hotelul si personalul lasă de dorit !
Recomand pentru persoanele cu nervii tari ! Va spun sincer , am dat 105 € doua zile dar nu se merită sa dai atat doar pentru o priveliște .
Ramona Taune
Ramona Taune2 ani în urmă
Nu pot da 5 stele deoarece e nevoie de imbunatatiri.
Pro: foarte aproape de plaja, spatiu de joaca pt copii, piscina curata, personal amabil, spatiu de depozitare a articolelor gonflabile, vedere frontala superba spre mare, mic dejun foarte diversificat, curat, sezlonguri gratuite incepand cu randul 6 (daca vrei sa stai in primele randuri platesti 25 de lei/sezlong, parcare, aer conditionat, balcon.

Camera si baia sunt mici (18 mp), dar pentru noi nu a fost o problema (2 adulti si un copil).

Contra: sunt doar 2 lifturi si le-am folosit doar pentru a urca, am coborat mereu pe scari, dar poate fi o problema pentru cei care stau mai sus de etajul 6.
As reveni oricand.
Ioana Alessia
Ioana Alessia2 ani în urmă
um, băiile mici, de lift nu am ce vorbii sunt foarte mici, am așteptat liftul 5 minute și tot nu am încăput pentru ca era mic. sky barul prea gălăgios si ne-au spus că trebuie să facem programare. persoanele de la restaurant (micul de jun) ne tratau ca niște copii- nu mi-a plăcut și nu recomand. cel mai ok a fost cu plaja: nisip pufos dar multe alge.
te trezești la 7 pentru mic de jun? nah
Adam FPV
Adam FPV2 ani în urmă
Hotelul este foarte aproape de plaja, faci 3 minute pana la sezlong. Camerele au fost curate, dar cu mobilier vechi. Personalul lasa neinstruit, lasa de dorit, în ultima zi, n am mai putut face dush pentru ca n am mai avut apa de nici o culoare. Mancarea si bautura sunt foarte scumpe la restaurantul hotelului și la skybar, pentru ce se ofera. (Pentru o vodca cu suc de mere am plătit 36 de lei).
Power Bass JBL
Power Bass JBL2 ani în urmă
Hotelul este foarte frumos, camerele sunt impecabile și încălzire pe preferința fiecăruia , apa calda la baie non stop!!!!
Cel mai de calitate hotel !!!
Locații recomandate