/Constanta/Agentie de turism

Christian Tour Constanta

Bulevardul Tomis 60, Constanța 900725, România

Christian Tour Constanta
Agentie de turism
4
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH2+5X Constanța, România
+40 720 800 248
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina Lache
Valentina Lache2 ani în urmă
Dezamagita de personal,ghizii si sofrii strica toata atmosfera ,pacat ca strica concediile mult asteptate de oameni. Angajati personal care sa isi faca meseria cu placere.
Ely Ely_syn
Ely Ely_syn6 ani în urmă
Apreciez seriozitatea lor,am fost cu aceasta agentie de mai multe ori ,am intampinat si probleme dar au fost rezolvate promt,Recent am avut un concediu de vis in turcia cu aceasta agentie,am avut un ghid care a fost o adevarata enciclopedie...:Stogianis Kozaridis.Eu as vrea sa-i multumesc pentru concediul de vis pe care l-am avut alaturi de el.Un adevarat profesionist.BRAVO IANIS .Si mai trebuie sa mentionez inca o persoana care este la fel de profesionista ,rabdatoare de la agentia din Constanta :ADRIANA PUCHIANU. D-na Bari
Cristi Stoica
Cristi Stoica2 ani în urmă
Extrem de neserioși. Am făcut anulare conform contractului cu asumarea pierderii de 30% din partea mea, urmând ca diferența sa îmi fie restituita. Cererea a fost făcută pe 10 august.
Nici pana in ziua de azi nu mi au returnat banii banii in ciuda insistentelor mele, nenumărate telefoane, de fiecare data mi se promitea ca mâine, ca luni...
Ma voi adresa instituțiile competente si evident NU voi mai achiziționa niciodată produse turistice de la ei.
Florina Calin
Florina Calin2 ani în urmă
Pentru o companie care se lauda ca este cea mai mare agentie de turism romaneasca, sa profiti de pe urma pandemiei si a unor bieti pensionari care vor sa-si anuleze excursiile in conditiile date, mi se pare cel putin penibil, daca nu chiar hotie.
Caz concret: matusa mea a platit in ianuarie 50% avans pentru o excursie cu autocarul in Romania. Desi suma nu a fost mare, ea reprezinta totusi o treime din pensia ei. Cand a inceput pandemia i-a contactat pentru a anula, in speranta ca isi va putea recupera avansul sau macar transforma in vouchere valorice pe care sa le foloseasca ulterior. La momentul respectiv i sa spus ca e prea devreme sa stie daca excursia se anuleaza sau nu.
Astazi, cand numarul de cazuri de Covid este exponential mai mare decat la inceputul pandemiei si nu pare a se stabiliza intr-un viitor apropiat, fiind la aproximativ o luna inaintea plecarii, Christian Tour spune ca excursia se tine, pentru ca locatia este deschisa. In realitate, locatia este deschisa doar punctual, pentru grupuri pe care le aduc agentiile de turism.
Intrebat care sunt masurile de preventie pe care agentia le ia, reprezentantul companiei a raspuns - li se ia temperatura la urcarea in autocar si li se da masca ... iar la unitatea de cazare se mananca pe terasa. Super! Cum ramane cu faptul ca e vorba despre o excursie intr-un autocar plin ochi de oameni si cu faptul ca oamenii sunt cazati 2-3 in aceeasi camera? Cum ramane cu distantarea sociala? Raspunsul e simplu: in realitate nu exista!
Asta e oferta: vrei sau nu. Iar daca vrei sa anulezi, poti sa-ti iei adio de la banii de avans. Nici vorba de restituirea avansului sau sa primesti la schimb vouchere pe care sa le folosesti ulterior, ca doar trebuie sa manance si gura lor ceva, pe spinarea "bogatilor" de pensionari. Pofta buna!
Nicu Lungu
Nicu Lungu2 ani în urmă
Speram să fie bine. Sa-si respecte clienții si astfel sa-i atragă. Pentru a funtiona si in continuare. Dar, nu caută altceva, decât să-și însușească banii turiștilor, profitând de pandemie. Eu încă mai sper ca nu am înțeles bine și că manevrele hotești nu există decât în închipuirea mea!
Andreescumihai
Andreescumihai2 ani în urmă
Agentia de pe bd. Tomis,zona centrala C-ta numai functioneaza de 1 an de zile! Alooo,Cristian Tour nu ar fi cazul sa informati potentialii clienti?!!
Irina ionela
Irina ionela2 ani în urmă
O agenție foarte serioasă dar în condițiile în care nu poți merge în excursia planificată pierzi avansul dat ..avans ce reprezintă jumătate din costul excursiei..o fi legal ..o fi ilegală așa o pierdere pentru client...
Viorica Petrescu
Viorica Petrescu2 ani în urmă
Personal slab pregatit, cu atitudine refractara. Nu răspund la telefon deși sediul este mai mult gol
Locații recomandate