/Constanta/Agentie de turism

ÖZLEM TUR TURIZM S.R.L.

Str. Burada Theodor, 1, Constanta, Constanta, 900711, Constanța 900178, România

ÖZLEM TUR TURIZM S.R.L.
Agentie de turism
3.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JCM+F2 Constanța, România
+40 241 662 526
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Fabian Cristescu
Fabian Cristescu4 ani în urmă
Daca esti doar turist si ai ajuns aici sa citesti pareri despre astia, atunci e simplu: NU pleca cu ei la drum! Cea mai nasoala experinta, plin de bisnitari, soferii fumeaza in autocar fara jena, mizerie etc. Ia avionul!
Adrian Pacurici
Adrian Pacurici4 ani în urmă
Am putut lasă mașina gratuit în parcarea lor din Constanța. Pe drum au fost destule opriri și suficienți șoferi pentru a asigura un relativ confort pentru un drum de 12 ore..
Sevda Amet
Sevda Amet4 ani în urmă
Servicii mizerabile!!!!! Nu recomand!
Cristina Casian
Cristina Casian6 ani în urmă
Daca vreti sa aveti o calatorie frumoasa atunci NU, in niciun caz nu alegeti aceasta firma. Soferii nu stiu cum sa se poarte cu pasagerii si e foarte posibil ca se vor porni mai inainte de timpul cuvenit, astfel incat veti pierde autocarul si vor da vina pe dvs. (Asa am patit noi). Veti plati si in plus bani si nu vi se vor returna. Mai bine alegeti sa nu fiti pusi in situatia in care sa nu aveti cu ce veni acasa din cauza lor. Mirosul de tigara o sa va doboare din autocar.
Vio Diaconu
Vio Diaconu10 ani în urmă
Voiam sa intreb:In autocarele dvs ati reusit sa suprimati fumatul si se poate calatori in conditii civilizate?
Ionut Sparks
Ionut Sparks2 ani în urmă
NU RECOMAND!! Am calatorit aseara impreuna cu 2 prietene. Din pacate in cursa de ieri uneia dintre ele i a fost furat bagajul. Angajatii firmei au avut o atitudine respingatoare si nu doresc in nici un caz sa solutionese situatia. In conditiile actuale am raportat cazul la OPC si la politie. Va recomand sa nu apelati niciodata la serviciile lor.
Adina Bunda
Adina Bunda2 ani în urmă
- 100 STELE!!! NU RECOMAND!! Am calatorit aseara impreuna cu 2 prieteni. Din pacate in cursa de ieri MI-A FOST FURAT BAGAJUL. Angajatii firmei au avut o atitudine DE NEDESCRIS (tipete, urlete) si nu doresc in nici un caz sa solutioneze problema. Mi-au spus ca nu au ce sa imi faca, ca este vina mea ca nu am fost atenta, ba chiar ca nici macar nu l-am avut. (Bagajele nu au fost date jos deloc pe drum, nici macar la vama). PLUS: IN AUTOCAR SE FUMEAZA, NU SE POARTA MASCA, SE FACE BISNITA CU TUTUN SI PARFUMURI. In conditiile actuale am raportat cazul la OPC si plangere penala la IPJ CONSTANTA. Va fi publicat si un articol la ziar legat de aceasta problema. Va recomand sa nu apelati niciodata la serviciile lor.
Cati Radulescu
Cati Radulescu2 ani în urmă
sunt f serioși
Locații recomandate