/Cluj/Agentie de turism

Paralela 45 Turism

Strada Regele Ferdinand 20, Cluj-Napoca 400110, România

Paralela 45 Turism
Agentie de turism
3.9
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+2P Cluj-Napoca, România
+40 264 592 961
paralela45.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Steopan Anca
Steopan Anca2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplăcută în Egipt, am plătit 4 stele și când am ajuns acolo am primit o camera infecta, care miroase oribil, camera care trebuia sa fie cu dormitor și living pentru 2 adulți și 2 copii. Am cerut sa ne mute la alt hotel pentru ca am refuzat acel hotel, după ce am stat o zi întreaga în recepție sa așteptăm răspuns din partea agentiei.
NU RECOMAND DELOC!!
Cornelia Pop
Cornelia Pop2 ani în urmă
Este al doilea concediu cu Paralela 45 .Nu cred ca o să mai merg cu ei nicăieri.
Cu asta cred ca am spus tot !
Diana Abrudan
Diana Abrudan2 ani în urmă
Voiam alte oferte pentru o alta data neputand sa mergem la una din ofertele primite anterior, dar nu am primit niciun raspuns la mailuri si nici in urma convorbirii telefonice in care mi s-a spus ca voi primi pe mail. Am avut cam 5 convorbiri si nimic in urma acestora. Nu sunt deloc implicati, ca sa fii bagat in seama trebuie sa bati mereu drumul pana la ei la sediu.
Traficanteist
Traficanteist5 ani în urmă
Trei stele pt. amabilitate în agenție altfel ce sa va spun 🤣🤣🤣 Cele doua stele lipsa sunt pentru recomandarea făcută Kavros Beach Hotel precum și agentul local de turism care vinde excursii de o zi! Din 6 persoane, 4 au suferit de vărsături și diaree în urma consumului de alimente la restaurantul hotelului! 2 zile au stat în camere pline de țânțari murdare,, am reușit sa schimbam doar 1 camera după 2 zile. Mâncarea in afara ca era de o proasta calitate oferea o varietate gen cantina comunista ca norocul ca un tip de la bar a recomandat o taverna în vecinătate unde am continuat sa luam restul meselor devenind clienți fideli AȘA zisa ghida locala care ne-a preluat (agenția partenera Kalamaki) nu făcea altceva decât sa caute fraieri pt propriul câștig , Neli din Chișinău( praduitoare pe post de ghid) ,a reușit sa își umple buzunarul propriu pe unde ne-am perindat în excursia de o zi având ca scop insula Elafonisi fie ca a fost vorba de un stand local cu uleiuri și dulcețuri unde era culmea și vânzătoare sau taverna unde am fost forțați sa luam prânzul și preturile afișate pe bonul încasat la final au amuțit majoritatea grecilor care au avut exclamație de uluire și vb de dispreț la adresa patronilor ,în final ce sa zic o insula frumoasa pe care agenții de turism au pus mâna și te obliga sa treci prin ei dacă vrei un sejur ,nu oferă decât un singur lucru, Japca.
Sorin dumitru
Sorin dumitru2 ani în urmă
Mi-a spus că îmi trimite oferte pe email ,dar nu mi-a trimis. Era plictisit cel de la intrare în stânga ,nu avea ecuson. Nepoliticoși ,nu m-au salutat nici la intrare ,nici la ieșire ,nu m-au invitat să iau loc . Ei stăteau pe scaune și vorbeau cu mine
Luminita Slabu
Luminita Slabu2 ani în urmă
Locație elegantă, lângă magazinul Central. Accesibilă, spatioasa Personal profesionist, amabil , dornic să găsească o rezolvare la majoritateă problemelor apărute în timpul rezervarii unei vacanțe.
Lavinia Danciu
Lavinia Danciu2 ani în urmă
Din păcate ,am avut parte doar de experiențe neplacute din partea acestei agenții.
Agentul de turism care era responsabil de găsirea unei excursii pentru mine era mult mai ocupat sa povesteasca(bârfească) la cafea cu prietena dumneaei.
Am asteptat 2 ore la usă și agenția goală de clienți !!Așa vă respectați clienții!! Ce să mai spun ca am venit la ora 9:00 și domnița agent de turism nu a venit până la 10:30!Frumos ...ce să zic....schimbați programul atunci!La final, dupa 2 ore de așteptare ...mi-a spus să merg în altă parte dacă nu îmi convine cum se acționează....Așa da agenție ....încă ...de turism !Cred că alegeți personalul după gradul ridicat de nesimțire......Așa ca pe scurt: dacă vreți să vă enervați ,să vă pierdeți timpul și să vă stricați ziua mergeți la paralela 45 ,unde angajații sunt paraleli cu jobul lor !
Tudor Tudor
Tudor Tudor2 ani în urmă
Vand excursii pe care nu le au in portofoliu si dupa ce iau banii le anuleaza pe motiv de overbooking, nu returneaza banii si te obliga sa alegi alt hotel/alta oferta de o calitate mai scazuta.
Locații recomandate