/Bucuresti/Agentie de turism

TravelPlanner

Splaiul Independenței 17, București 050093, România

TravelPlanner
Agentie de turism
4.5
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JV+JG București, România
+40 374 433 999
travelplanner.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brojba mihaela
Brojba mihaela2 ani în urmă
Comunicarea cu consultantul Gabriela M. o experienta total nefasta. Am platit pentru camera cu vedere la mare, iar ei in sistem cand au trimis la hotel au bifat camera cu vedere la gradina. Ideea este ca am priedut mai mult de o ora la receptia hotelului pana au recunoscut greseala, din primele 2 telefoane date de mine la un interval de cca 20 min imi tot spuneau ca la ei in calculator apare camera cu vedere la mare si ca nu inteleg ce se intampla ca sa mai stept sa vedem ce le spune partenerul din Bulgaria, ( la receptie mi-a fost aratat mailul trimis de agentie unde era clar bifat camera cu vedere la gradina ). Faptul ca nu au recunocut de la inceput mi-a lasat un gust amar si sunt total dezamagita de serviciile lor. Hotelul era plin, iar noi nu am putut beneficia de camera pentru care am platit. Sunt sigura ca au avut o perioada foarte aglomerata si personalul nu a facut fata, dar asta nu este o scuaza, eu am platit un serviciu si nu am beneficiat de el.
Chiar daca agentia mi-a fost recomandata de mai multe cunostinte, eu nu o voi recomanda.
WOT , WOW Replay
WOT , WOW Replay2 ani în urmă
Mi-a fost recomandata aceasta agentie insa nu imi vine sa cred ce mod defectuos ( imposibil) sa iei legatura cu agentia . Nu raspunde nimeni la telefon sau email . Suntem in Romania si preturile sunt in euro insa aici se adauga curs de schimb si 2% , poate se sesizeaza si ANPC inrucat in Romaina preturile sunt in Euro nu in lei
Adi Man (Bullets4all)
Adi Man (Bullets4all)2 ani în urmă
Pentru o rezervare nu se poate plătii online cu card in anul 2021
Teapa : Preturile sunt in Euro daca achiți in lei la sediul lor sau prin virament bancar ai +2% (deci ajungi la aceleași preturi ca la alți operatori ) .
Nimeni nu răspunde la numărul de telefon.
Nimeni nu răspunde la email.
Aceasta agenție nici nu ar trebui sa funcționeze , jalnici
Va rog evitați acesta teapa
Adriana Vlad
Adriana Vlad2 ani în urmă
Nimeni nu raspunde la telefon , nimeni nu respunde la email este imposibil sa luati legatura cu aceasta asa zisa gentie
Deci in cazul rezervarii uni vacante prin pocnitoarea asta de agentie sa nu va asteptati la o rezolvare a problemelor aparute la cazare . Evitati sa ceva
Catalin Arnold
Catalin Arnold2 ani în urmă
Jos pălăria. O firmă excepțională, primești notificări tot timpul, la plecare, la venire, a fost a doua vacanta cu TravelPlanner da se merita. Informări, e-mailuri tot ce ai nevoie
Cristi Ivan
Cristi Ivan2 ani în urmă
O experienta neplacuta. Comunicare extrem de greoaie cu dna./dra.consultant Gabriela M..Raspunsurile primite au fost doar pe email dupa insistente apeluri telefonice. Prietenii nostri au avut probleme cu asigurarile de calatorie achizitionate tot "cu ajutorul" companiei de turism. S-au trezit ca nu sunt activate, atunci cand au fost nevoiti sa le utilizeze si asta in ciuda faptului ca au fost achitate. In concluzie, NU recomand aceasta agentie.
Amit Beedasy
Amit Beedasy2 ani în urmă
In ciuda mi-a fost recomandat de catre un prieten. Am avut o experienta neplacuta.
Am facut o rezervarea Vinerea.Afara de mailul automat , ca o sa fiu contactat, nu s-a intamplat nimic. Am dat mail luni , marti,miercuri sa intreb eu care este starea rezervarii, si daca este confirmat. Am primit raspunsuri ca se asteapta de la hotel o confirmare.
( Luni am si dat mail direct la hotel respectiv, si mi-au raspuns prompt cu o oferta cu 300 de euro mai scump decat Travel planner,- dar macar AU raspuns in cateva ore)- ASA CA SA MI SE SPUNE ca asteapta cu raspuns de la hotel 6 zile- mare pacaleala.

Abia dupa cateva zile primesc un mail , ca nu este disponibil si sa merg in alta perioada pe si mai scump decat ce era oferta initiala.
Intre timp cat am stat in asteptare, s-a si facut fully booked din alte site-uri, si preturi in alte unitati s-au scumpit.

O agentie probabil cu manevre - arata preturi bune , mai ieftin decat alte siteuri , si dupa care va spune ca nu mai sunt in perioada respectiv, si va ofera altceva, pe mai scump, si in alt hotel.

Concluzia , in romania, mai bine sa faceti rezervari la 5 agentii, si platiti abia dupa ce primiti o confirmare oficiala de rezervarea sau la sosire!
Dragos Dimitrescu
Dragos Dimitrescu2 ani în urmă
Am avut o colaborare excelenta cu ei pentru vacanta noastra in Bulgaria. Chiar daca nu au raspuns la telefon asa cum scriu si altii, imediat ce am facut rezervarea (care nu costa) imediat au sunat ei pentru confirmare si apoi totul a decurs perfect. Au preturi f bune si sunt f profesionisti,ii recomand!
Locații recomandate