/Bucuresti/Agentie de turism

Auhero Travel

Bulevardul Regina Elisabeta nr 7-9, București 030016, România

Auhero Travel
Agentie de turism
4.8
36 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C4M2+R6 București, România
+40 733 926 946
vacante-auhero.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Ene250 zile în urmă
Am participat la această excursie și am avut deosebita plăcere să cunosc oameni minunați, programul a fost pe placul meu și ghidul dvs,dnul Daniel Marin un om cu bun simț și profesionalism foarte atent la bunul mers al desfășurării excursiei de la cazare și pana la venirea în București...Felicitări agenției AuheroTravel!
Daniela G250 zile în urmă
Delta Dunării, Dobrogea, Celic-Dere și Tulcea
Draga calatorule, recomand cu placere agentia de turism Auhero! In aceasta seara am ajuns acasa, dupa doua zile minunate intesate cu momente speciale si peisaje minunate, greu de descris in cuvinte. Toate acestea au fost incununate de abilitatile de comunicare si informatiile interesante furnizate de domnul ghid Daniel Marin.
Trebuie sa subliniez si grupul de turisti, un grup destul de omogen, format din oameni frumosi, veseli, educati.
Elena250 zile în urmă
Am fost cu Auhero Travel în Delta Dunării. Domnul Daniel Marin a fost ghidul acestei excursii, un om super fain. Plimbarea cu salupa a fost o experienta foarte frumoasa. Atât eu cât și alte persoane din cadrul grupului ne-am bucurat de aceasta plimbare datorita siguranței pe care domnul Daniel ne-oferit-o. Eu ma numar printre persoanele temătoare in momentul in care discutam despre plimbări de acest fel, însă am primit incurajarea de care aveam nevoie. În cadrul excursiei am întâlnit oameni super ok cu care sper ca o sa pastrez si legatura. La obiectivele turistice pe care le-am vizitat s-a staționat suficient, nu au existat situații în care sa fim grăbiți, iar domnul Daniel s-a asigurat ca sunt toate persoanele la fiecare plecare. Mi-a placut experienta, însă a fost o problema cazarea. Incercați sa evitați cazarea de la Hotelul Select. Hotelul are probleme mari cu mirosul din camera - mobila veche, mucegai, pereți cu igrasie ( aceasta nu se observa) însă mirosul este groaznic, în special la camerele de la parter. Personalul de acolo se "traumatizat" de tratamentul doamnei Raluca, șefa hotelului. În schimb, mâncarea ( cina și micul dejun) au fost ok. Acest hotel, probabil ca se afla printre hotelurile cu prețul cel mai ok din zona, însă dacă va decideți sa faceți o plimbare, mai bine alegeți și o locație mai ok. Sper ca agenția, Auhero Travel, sa tina cont de recenzia privind cazarea. Revenind la lucruri mai bune, obiectivele alese au fost super faine, iar domnul ghid este un om extraordinar.
Gabriel G.
Gabriel G.2 ani în urmă
Eu și soția am avut prima experiență cu Agenția Auhero de Revelion 2022, în Polovragi.
Nu cunosc foarte bine Agenția, darrr echipa (ghid, proprietarii pensiuni, șofer) au fost la înălțime. Mulțumim pentru sejurul oferit, recomandăm și vom opta și pentru alte excursii cu Agenția!
Elena Ciobanu
Elena Ciobanu2 ani în urmă
Mulțumesc agenției pentru locurile frumoase vizitate, pentru ghidul special dl. Dan Cretescu ,pentru șoferii profesioniști care ne- au plimbat în siguranță.
Monica Lungu
Monica Lungu2 ani în urmă
Am avut parte de cateva calatorii minunate cu Agentia Auhero Travel, in special excursii in Bulgaria, cu obiective foarte inspirat alese. Este o echipa profesionista 100%, cu personal dragut, receptiv si cooperant. Am fost foarte multumita de serviciile lor, ultima experienta culminand cu prestatia doamnei Oana Rotaru, o adevarata enciclopedie, un ghid exceptional, de la care am aflat foarte multe lucruri interesante si am dobandit cunostinte noi.
Felicitari! Voi reveni intotdeauna cu drag! Recomand!
Adriana Ilie
Adriana Ilie2 ani în urmă
Am fost in doua circuite cu ei pana acum. Organizare buna, oameni seriosi si atenti la dorintele turistilor, atmosfera placuta in grup. Cu siguranta vom mai merge in excurii cu Auhero Travel!
Claudia B
Claudia B2 ani în urmă
Am fost cu agentia Auhero intr-o excursie de 2 zile in Bulgaria. Obiectivele au fost exceptional alese, ghidul, dl Lucian Dobraca, un om extraordinar. Totul ar fi fost absolut minunat daca nu ar fi fost soferul, Sandu Avram, un mitocan de o badaranie iesita din comun care pe langa faptul ca a condus complet aiurea si care nu cunostea absolut deloc traseul, care la un moment dat a mers pe sens interzis, avea si pretentia sa ii tratezi microbuzul amarat ca un templu in care si daca vrei sa respiri trebuie sa ii ceri altetei lui voie inainte. Rusine!
Andra Paraschiv
Andra Paraschiv3 ani în urmă
Am avut placerea de a merge în 2 excursii cu Auhero Travel, in Cazanele Dunării și Țara Hategului și ambele experiențe au depășit așteptările. Domnul Dan Cretescu a reușit să transforme o excursie de tip circuit într-o relaxare completă, fara sa fim vreodată presați de timp și în același timp am ajuns la toate obiectivele propuse.
Hotelurile au fost de fiecare data curate și
poziționate central, iar mâncarea și restaurantele alese pe parcursul excurilor au fost de foarte buna calitate. Cu siguranță vom mai apela la serviciile de turism ale agenției Auhero.
Valentin cristache
Valentin cristache3 ani în urmă
Un exemplu de cum ar trebui sa se faca turism in Romania.
Am avut o experienta extrem de placuta de la inceput si pana la intoarcere alături de dnul Dan Cretescu un profesionist desăvârșit , cu zeci de ani de activitate în ghidaje turistice.
Nu am cuvinte sa pot descrie , momentele de vis traite în Excursia din Tara Hategului.
Autocarele de calitate , personalul profesionist , amabilitatea și implicarea , ma fac sa RECOMAND DIN TOT SUFLETUL , această firmă.
Multumim Auhero Travel !
Sanziana Nastase
Sanziana Nastase2 ani în urmă
Sovata-Corund-Salina Praid a fost prima mea excursie cu Auhero Travel.
Dl. ghid Dan Cretescu este un profesionist desavarsit, care a reusit sa transforme un week-end de septembrie intr-o minivacanta perfecta,oferindu-ne o multime de informatii despre toate locurile prin care am trecut si gasind solutii pentru a multumi pe toata lumea.
Cazarea la Hotel Lacul Ursu din Sovata a fost foarte ok, curatenie desavarsita, mancare buna si foarte multa amabilitate din partea gazdelor.
Culorile calde de toamna, soarele bland, frumusetea naturii, atmosfera creata de dl.ghid au facut din aceasta excursie o experienta inedita, pe care nu o voi uita.
Voi participa cu sigurata si la alte excursii organizate de Auhero Travel.
Felicitari pentru pofesionalism!!
Locații recomandate