/Bucuresti/Agentie de turism

Hello Holidays

Piața Romană Numarul 9, Scara E, Etaj 1, Apartament 2, București 010372, România

Hello Holidays
Agentie de turism
4
271 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C3WW+GX București, România
+40 31 131 0000
helloholidays.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lili A235 zile în urmă
In septembrie am venit dintr-un circuit din Albania...interesant și frumos circuitul daca am fi avut și un ghid cu macar minime cunoștințe.Dl Cristian Han dpmdv zero cunoștințe,abilități de comunicare zero...Pe lângă asta era însoțit și de mama dumnealui care sarea întotdeauna să i ia apărarea atunci când i se reproșa ceva....Păcat îmi plăcea agenția este cel de al doilea circuit pe care l am făcut cu d voastra
Enache Florenta240 zile în urmă
Mulțumesc Hello-Holydai ptr.minunatul circuit cultural Grecia clasică și insula Corfu.Multumiri ghidului D-na Oana Popescu o persoana de exceptie și o enciclopedie in adevaratul sens al cuvintului care prin expunerile extraordinare ne-a îmbogățit cunostintele despre Grecia și istoria ei. Nu în ultimul rand multumiri d-lui Ionuț Micleci șoferul autocarului ,un profesionist și un comportament de bun simt.Concluzia ,f.f.bine din toate punctele de vedere( cazare,mâncare,obiectivele atinse ,etc.) Succes pe msi departe și cit mai multe excursii reușite.
Sandu Elena1 an în urmă
Mulțumesc încă odată hello holidays pentru frumoasa excursie de la Brașov! În ciuda vremii posomorate domnul ghid Munteanu Gheorghe a reușit să ne aducă în suflet multă bucurie datorită profesionalismul său. Am rămas cu amintiri de neuitat! Recomand cu toată încrederea! O zi cât o vacanță!
Ddoina_petre,,@yahoo.com Petre
Ddoina_petre,,@yahoo.com Petre2 ani în urmă
Circuit de neuitat in Grecia, ghid Corina Zarcu, in septembrie 2021. Oameni minunati si in agentie. Vom reveni si pentru alte circuite ( Egipt).
Marinescu marta
Marinescu marta2 ani în urmă
Am călătorit cu această firma pentru prima dată, am ales revelionul la Skopje. Țin sa menționez ca deși am achitat o suma destul de mica, în jur de 450 euro pentru2 persoane, 4 nopti de
cazare în capitala Macedoniei, destul de central, camere foarte curate, mic dejun destul de ok. Excursiile opționale la care am participat, atmosfera creata în autocar și în seara de revelion de către ghidul nostru, domnul Duca, un om deosebit, ne fac să ne dorim sa mergem și altădată,in alte excursii cu această companie. Recomandam cu căldură.
Dan Trifan
Dan Trifan2 ani în urmă
Cu siguranta una din excursiile pe care le voi mentiona in calatoria asta numita "viata".

norocul meu a fost ca am ales sa plec singur intr-un sejur de o saptamana si m-am intors cu foarte multi prieteni.

Recomand agentia Hello Holidays si Corina daca vezi recenzia, ITI MULTUMESC.

Extrem de incantat si de amabilul sofer Dragos.
Roxana Velicu
Roxana Velicu2 ani în urmă
Circuit de neuitat in Egipt oct 2021 cu ghid dra. Corina Zarcu. Bun organizator
atenta la toate cerintele grupului colaborare extraordinara cu ghizii locali. Informata foarte bine despre locatiile vizitate.
Recomand agentia si ghidul.
Vom reveni in excursiile organizate de Hello Holidays
Aurel Lacau
Aurel Lacau2 ani în urmă
Buna ziua,
Nu vreau sa va plictisesc scriind foarte mult dar experiența noastra cu Hello Holidays este una foarte plăcută, tocmai ce ne-am întors din Marmaris, transport cu autocarul, sejur Hotel Pasa Beach, excelent ca și locatie, cazare, servicii; este pentru prima data când folosim serviciile acestei agenții și aproape totul a fost la superlativ, comunicare, transport pana la hotel și retur; recunosc ca am fost puțin reticent dar totul a dispărut odată ce am fost instalati comod în autocar și ghidul Dana Ghinea ne-a comunicat obiectivele si traseul ceea ce ne-a dat un sentiment de siguranța și de încredere; mulțumim întregii echipe, conducatori auto, ghizi, agenți de turism și nu în ultimul rând conducatorului acestora, General Manager Madalina Balaiban; nu fac reclama acestei agenții, sunt convins ca sunt lucruri care trebuie imbunatatite, dar consider ca toți au dat dovada de amabilitate, competenta și profesionalism. Cu respect! Aurel Lacau
Raluca anda Sayadi
Raluca anda Sayadi2 ani în urmă
Circuit Istanbul ,totul la superlativ ,o metropolă ce merita vizitată ori de câte ori avem ocazia .Multumim
ghidului nostru Alexandra Bogdanovici, un om minunat ,o persoana sufletista ,cu o atitudine mereu pozitivă . Ne-am intors din această vacanta relaxați și cu multe amintiri extraordinare .
Am cunoscut oameni frumosi ,minunați, am legat prietenii poate pe viață, iar cat despre Istanbul ,gazda noastra din aceasta vacanta ,este o adevarata comoara ce trebuie explorata la pas ,pietonal ,pentru ca frumusețile ,misterele si locurile idilice care apar in povestile de dragoste turcesti ,le descoperim printre oamenii simpli,hoinarind pe străduțele înguste, rătăcind fără a urmari ceasul ,pentru ca odata ce intri in acest oras nu există timp ,totul se oprește ,dorindu- ți tot mai mult ca universul sa se oprească pentru tine .Pentru mine este un oraș magic, cu o forță magnifică care te tine captiv într-o lume în care uiti de stres ,de energiile negative ,un oraș de-a dreptul mirific .
Iar daca mai adăugăm și dulciurile cu adevărat delicioase , pot sa spun ca este un colt de rai .
Elena marcu
Elena marcu2 ani în urmă
Va multumim pentru minunatul circuit.

Va scriu pentru ca simt ca trebuie sa multumesc, prin intermediul dvs., echipei care a asigurat suportul circuitului "Comorile Moraviei" din 15.08.2021.
Cei doi soferi, profesionisti desavarsiti, ne-au facut sa ne simtim in siguranta pe tot traseul. Oameni cu mult bunsimt si o prezenta extrem de placuta.
Doamna ghida, Oana Popescu…o doamna micuta, aparent fragila, dar un munte de putere de organizare si mai ales de cunostinte in domeniul istoric-geografic…toate domeniile. Cu un talent deosebit ne-a introdus in lumea ce urma sa o vedem si sa o simtim .
Datorita dansei ne-am intors mult mai bogati in cunostinte despre lume dar si bogati sufleteste.

Multumindu-va si dvs. pentru colaborarea buna, va rog transmiteti multumirile mele si bucuria de a cunoaste asa oameni deosebiti
Super profesioniști.Felicitari.
Mihaela vlad
Mihaela vlad2 ani în urmă
O mizerie de agenție , am cumpărat un sejur de Revelion , Istanbul. Am cumpărat locurile preferențiale in autocar (5,6,7) ,dar surpriză am dat 33 euro pt 3 locuri si nu le am primit. Am intrebat ghidul și mi a spus dacă vreau ne urcam .....dacă nu putem să nu mergem. GHIDUL bun la istorie, restul o scursură de om pus pe japcă, a cerut inclusiv 1 euro să dea spagă la vama intre BULGARIA și TURCIA ,,chipurile să treacă autocarul mai repede ,, . Hotelul la care am stat de plin de egrasie , mizerie, rugină. Nu mai vorbesc de testele COVID făcute la bașcalie .ro.
Locații recomandate