/Bucuresti/Agentie de turism

Bonjour International Tour

Strada Moților 15A, București 031521, România

Bonjour International Tour
Agentie de turism
4.9
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46F+XH București, România
+40 770 304 936
bonjour-tour.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Alexandru Stoica
Marian Alexandru Stoica2 ani în urmă
M-am întors cu bine din vacanța de revelion din Egipt. A fost o experiență frumoasă petrecută alături de câțiva prieteni. 🥳 Am avut ocazia să stăm în Jaz Mirabel Resort si să avem parte de multe surprize pregătite de agenția cu care am colaborat, Bonjour-Tour 😍 . De la ieșirea din aeroport am fost așteptați de către reprezentații Travco Travel (compania din Egipt cu care a colaborat agenția din România) cu steagul României și al agenției. Am făcut poze și am fost filmați până la autocar, unde ni s-au acordat toate informațiile necesare. 📸 Serviciile all inclusive au fost de excepție, vremea destul de frumoasă, piscina încălzită. 🏖️ Festivitatea de anul nou a fost pregătită în detaliu de către hotel, am avut parte de un frumos spectacol și o cină regală 🥂. La miezul nopții, deșii nu am avut artificii, au fost lansate mai multe baloane deasupra noastră și ne-am bucurat de trecerea dintre ani 🕺. Prima zi din am început-o cu o escapadă pe un yacht privat unde totul a fost pregătit in detaliu de Bonjour Travel si Travco Travel 🛥️, melodii românești, fotograf, am făcut snorkeling 🐠 și, la final, am fost serviți cu tort 🎂. Din păcate, ulterior vremea nu a ținut cu noi și ni s-a anulat excursia în deșert, unde ne-am fi plimbat cu atvurile și cu cămilele. Ne-am cumpărat câteva amintiri și ne-am întors la hotel. La plecare am fost conduși la aeroport. ✈

În concluzie, doresc sa mulțumesc Bonjour și Travco pentru ocazia de a petrece revelionul într-o locație de top din Egipt, pentru suportul oferit, buna organizare și experiențele trăite. ❤️
Ionut Ivascu
Ionut Ivascu2 ani în urmă
O agenție serioasa care este alături de clienți chiar și în aceasta perioada greu încercată în contextul coronavirus ului. Oameni de suflet, in special Cristina …mereu deschiși la propunerile clienților chiar la orice ora….. și dispuși sa lucreze pentru realizarea visului tău de vacanta. Ma declar un client mulțumit! Mult succes în continuare, Bonjour international tur!
Cosmina Iavorniciuc
Cosmina Iavorniciuc2 ani în urmă
Prima noastra vacanta in egipt and the best one !
Raport calitate, profesionalism , pret si punctualitate 10+
Multumim Dna Cristina pentru ajutor de a alege cel mai bun hotel 🏨Si pt ca a fost alaturi de noi 24/24 cu orice am avut nevoie!
Am fost cazari la Albatros citadel un hotel 10 curatenie / mancare .
Am ales 3 excursii : - safari 🐪
- Luxor
- Snorkelling
Excursiile au fost in colaborare cu Travco Travel the beast 💪
Nu putem zice mai mult decat ca abea asteptam urmatoarea vacanta cu Bonjour Tour 🥰
GABRIELA CAZACISIN
GABRIELA CAZACISIN2 ani în urmă
Am calatorit, pentru prima data, in Egipt cu agenția Bonjour Internațional, iar experienta a fost extraordinara. Pe tot parcursul sejurului ne-au oferit suport și au ținut tot timpul legatura cu noi, iar pe aceasta cale le multumim. Cu siguranta vom avea și alte experiente impreuna.
Emma Timea
Emma Timea2 ani în urmă
O agentie serioasa, personal mereu la dispozitia clientilor, am primit consultanta tot timpul, incepand din momentul achizitionarii sejurului pana in momentul reintoarcerii in tara, principala preocupare a agentiei a fost sa fim noi-turistii, multumiti. Pret calitate -servicii foarte bun, recomand aceasta agentie, am fost foarte multumiti atat de hotelul achizitionat, cat si de comunicarea cu agentia , orice problema sau intrebare am avut , au fost foarte receptivi, ajutandu-ne prompt in orice situatie. De asemenea, partenerii cu care colaboreaza agentia in Egipt au fost mereu in contact cu noi. Multumim Bonjour Tour !
Ramona Giugium
Ramona Giugium2 ani în urmă
Am fosr pentru prima dată in Egipt, dar m-as intoarce oricând, cu o condiție: sejurul sa fie organizat de Bonjour-Tour ! Profesionalism la cel mai înalt nivel. Am fost impresionata de câtă atentie acorda clientului. Pe parcursul sejurului Adriana Nae mă suna să se intereseze dacă totul e ok, dacă mai avem nevoie de ceva. Waaaaww... am fost plecată si cu alte agenții dar după ce-ți luau banii, adio nu mai raspundeau la telefon in veci. Când am plecat din Hurghada un reprezentant Bonjour Tour ne-a asteptat la aeroport sa se asigure ca nu întâmpinam probleme. Ne-a insotit până la politia de frontiera.
Relația cu aceasta agentie a continuat si ulterior, Adriana sunandu-ma sa-mi spună ce oferte super mai are. Ma bucur ca am ales Bonjour Tour! Am plecat cu o agentie de turism si m-am intors cu o prietena, Adriana Nae! Felicitari, Bonjour Tour si Adriana Nae!
Constantin Iustin
Constantin Iustin2 ani în urmă
Recomand aceasta agenție. Am fost in vacanță alături de ei în Egipt și Turcia și am avut parte, așa cum se promovează, de o vacanta de 5 stele ✨✨✨✨✨. Urmează să plec în Iordania și sper sa am parte de aceași experiență de neuitat.
Elena Andronic
Elena Andronic2 ani în urmă
Am fost in Egipt cu Bonjour Tour! Totul la superlativ! Foarte profi! Adriana Nae este the best! Pe tot parcursul sejurului ne-a oferit suport, de cand am achitat si pana ne-am intors din Egipt. S-a interesat inclusiv daca a fost zborul ok. O agentie extrem de serioasa, cum nu prea cred ca mai exista vreuna. Multumesc Bonjour Tour! Multumesc Adriana Nae pt o experienta de 5*! Abia astept urmatoarea vacanta pe care deja am achizitionat-o, evident tot cu Bonjour Tour!
Locații recomandate