/Bucuresti/Agentie de turism

Hai sa socializam!

Șoseaua Olteniței 107A, București 041303hai sa socializam

Hai sa socializam!
Agentie de turism
4.9
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RG+PG București, România
+40 748 657 791
haisasocializam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Hai sa socializam! este o comunitate care promoveaza formarea si dezvoltarea relatiilor sociale prin intermediul activitatilor de grup, fie ca acestea se desfasoara in natura, in oras sau oriunde dincolo de ecranul calculatorului. In zilele noastre ne intalnim din ce in ce mai rar pentru discutii fata in fata din cauza timpului limitat cu care ne confruntam.
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Bursuc
Alexandru Bursuc2 ani în urmă
Fiind la prima mea excursie cu HSS pot spune ca sunt foarte multumit de experienta avuta. Grupul a fost format din persoane foarte faine langa care am avut parte de una din cele mai frumoase momente, de la plecarea din Bucuresti pana la intoarcere. As mai dori sa il felicit si sa ii multumesc ghidului, Florin Burgui, care s-a ocupat exceptional si a avut grija ca fiecare dintre noi sa aiba parte de cea mai frumoasa experienta. Recomand cu incredere si cu siguranta voi mai merge si in alte excursii/evenimente impreuna cu HSS
F Melissa
F Melissa2 ani în urmă
Profesionalism si prietenosi: astăzi pe vreme însotită, am plecat în călatorie la Templul Ursitelor, Coloanele de bazalt și Lacul
de Smarald. Un loc superb și liniștitor. Un peisaj suberb ce ne indeamnă să-l fotografiem. Echipa HSS dă dovadă de profesionalism și prietenie, astfel că pe drumul de întoarcere acasă te face să planifici următoarea călătorie! Recomand HSS!
Ioan pintilie
Ioan pintilie2 ani în urmă
***25 septembrie 2021***Este placut să mergi în natură dar și mai frumos când aceasta o faci cu multă dragoste și cu oameni minunați alături💕fie ei cu experiență în ale muntelui, curioși sau dornici de a încerca senzatii tari și binențeles aerul tare de munte. Ghid și ajutor de nota 10/10. Multumesc Catalin Stoenescu, mulțumesc Roxana (😜🤔), mulțumesc grup pt primire la primul tur cu Hai sa socializăm. Categoric o voi repeta. A fost o iesire pe munte minunata și plină de energie pozitivă .🇷🇴🇷🇴🇷🇴🏞️
Melania Dima
Melania Dima2 ani în urmă
"Evadare de o zi pe Transalpina #3" de ieri avand ghid pe Florin Burgui a fost fix ce aveam nevoie. Am vazut privelisti frumoase, am cunoscut oameni faini si mi-am facut noi prieteni.
Buna organizarea, un ghid super responsabil si prietenos. Mi-a placut inserarea legendelor in descrierile locurilor prin care am trecut.
Multumesc HSS!
Andreea Georgescu
Andreea Georgescu2 ani în urmă
Anul acesta am descoperit Hai să socializăm și am fost cu ei în numeroase excursii frumoase.
Excursia recenta a fost la Balcik cu Sebastian Maftei care este un super ghid din toate punctele de vedere ,este foarte bine organizat și experienta lui se vede din primele momente.
A fost o zi plină de voie bună si soare de care m am bucurat la maxim.
Recomand cu căldură Hai să socializăm ,organizare excelentă, oameni plăcuți,ghidul super carismatic ,peisaje superbe,pozele vorbesc de la sine,terapie curata 100%.
Ma bucur ca am găsit aceasta oportunitate de a ma relaxa in timpul liber .
Multumesc ghidului Sebastian Maftei pt tot și lui Rareș Gireada pt cele mai frumoase fotografi.
Abia aștept următoarele excursii 🙂
Ramona-Georgiana Bâra
Ramona-Georgiana Bâra2 ani în urmă
O experiență nemaipomenită alături de oameni minunați! A fost prima mea drumeție alături de Hai să socializăm și am putut să mă bucur din plin de priveliștile frumoase și de timpul petrecut în natură. Organizarea a fost foarte bună, iar obiectivele propuse au fost atinse cu succes. Pe lângă traseul în sine, care a fost spectaculos, am avut ocazia să ascultăm și poveștile de istorie ale ghidului nostru, Dragoș; o adevărată plăcere! Recomand cu încredere participarea la activitățile propuse de Hai să socializăm!
Diana Georgiana Nastase
Diana Georgiana Nastase2 ani în urmă
Acum după multe experiente cu ei nu regret nimic, din contra.. Alegerea activităților și vacantelor cu ei scoate în evidenta faptul ca m-am simțit extraordinar în compania lor și nu m-au făcut sa simt ca sunt plecata cu un grup oarecare.. Ci cu o echipa de prieteni, pe unii dintre ei chiar dacă nu ii cunoșteam, la Hai sa socializam tot ce e frumos è posibil, doar sa ceri și se gaseste deschidere, dar mai mult.. Exact cum ne spune Gabriela Munteanu, la Hai sa socializam vin doar oameni buni!
Ultima experienta în Iordania cu ei a fost de neegalat! Mulțumim mult pt tot și sa o ținem tot asa!
Mulțumim Gabriela Munteanu și echipa Hai sa socializam pt tot suportul, înțelegerea și distracția!
Valentina daniela mihailescu
Valentina daniela mihailescu2 ani în urmă
Cat de bogata a fost excursia de la Iasi/Domeniile Panciu/Miclauseni!
Am primit atatea informatii ,excursia a fost foarte bine gandita si structurata,Florin Burgui-ghidul nostru a facut ca aceasta experienta sa ne ramana in suflet,am vizitat multe obiective istorice,ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna la care Florin a stiut sa ne tina tot timpul in activitati concepute special ,si cel mai important,am socializat!
Am fost prima data cu voi si cu siguranta vor mai fi si alte excursii in care sper sa il mai am ca ghid pe Florin,deja ma gandesc la urmatoarele concursuri pe care le va face,si sa nu uit si de Stefan,al nostru artist in arta fotografiatului si Nicu-sofer cu clasa!
Locații recomandate