/Bihor/Agentie de turism

PARADIS TRAVEL

Bulevardul Dacia 51, Oradea 410457, România

PARADIS TRAVEL
Agentie de turism
4.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WC9+V6 Oradea, România
+40 259 444 111
paradistravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Vuscan
Cristian Vuscan2 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomanda. Oferte extraordinare și personal prietenos

(Original)
Recommend. Awesome offers and friendly staff
Reka Kadar
Reka Kadar4 ani în urmă
Deci prima şi ultima dată am călătorit cu această agenție!!! Nu recomand pt nimeni!! Ši ştiu 100%, că şi recenzia aata o să dispară cât de curând!! Am plătit 8 zile şi 7 nopți în Egypt, Sharm El Sheikh şi noi am stat defapt 6 zile şi 6 nopți!!! Pe de altă parte, am plătit all inclusive, dar când am ajuns acolo, nici nu era all inclusive!! Doamna respectivă de la agenție a zis multe lucruri, care nici nu erau aşa, cum ne-a promis ea!! A zis că o să avem şi un ghid, care o să se ocupă de noi, dar l-am văzut numa când am ajuns şi când am plecat! Peisajul de acolo chiar o fost de vis, dar atât!
Serghey Cartis
Serghey Cartis4 ani în urmă
70 % minciuni... nu stau sa scriu romane...ca as avea ce scrie...dar nici macar asta nu merită....mincinoase pe față. Evitați pe cat posibil.

Am pornit la data de 14 ora 21 seara din cluj napoca...care a făcut escala la viena. .despre care dvs ati știut chestia asta...Si prin absurd sa zicem ca nu a-ti știut...dar rezervarile noastre au fost făcute din februarie. Ce se putea schimba era vorba doar de ora decolarii nici de cum escala. Am lăsat-o asa. Dar sa ajungi la ora 05:20 dimineața În egipt...care dupa spusele dumneavoastra (citez)...În 3 jumate ore ajungeți... . La care sa facem de la ora 21 la ora 05:20 la recepție ? Se poate face un calcul matematic. ..dar niciodată no sa iasa ceea de dvs ați afirmat. Este decizia mea sa va ofer o stea la recenzii neinfuintat de nimeni ...Doar de ceea ce am trăit pe propria piele. Si daca persoanele care au fost cu mine v-au aplicat aceeași recenzie...este probabil că și ele au trecut prin aceeași trăiri. Dacă dvs credeți că ce am afirmat eu prin cele sus mentionate ..sunt aberatii si minciuni ...imi retrag cuvintele ...dar!!!! Traierile mele sunt adevărate . Va mulțumesc!
Eva Kiss
Eva Kiss4 ani în urmă
Ma uitam la recenzii si chiar nu-mi vine să cred că nimeni nu scrie nimica despre 7 nopti si 8 zile cum am patit si noi...Noi am plătit din data de 14 sept.pana in 21 sept2019.in Sharm el shaikh Egipt .Cand am dat avansul in februarie ni sa spus ca nu avem escală...După ce am plătit suma totală in august si am primit biletele in mana ...prima surpriză cu escală in Viena ,bun ....Nu am mai avut de ales cu biletele in mana ,na asta este sa fie...Problemă cea mai gravă care mi se pare strigător la cer este ca noi am plătit biletele din 14 si am ajuns in 15 dimineata la 5 .Suntem foarte dezamăgiți de Paradis Travel,nici acuma nu inteleg cum poate sa se întîmple asa ceva?!!!Nu recomand!!!!
Anca Petuker
Anca Petuker4 ani în urmă
Multumim doamna Rodica si doamna Cristina pentru răbdarea si profesionalismul dumneavoastra!!! Aceasta agenție merita mai mult de 5 stele! Vă recomand din tot sufletul!!!
Adrian Puscas
Adrian Puscas5 ani în urmă
O agenţie de încredere,recomand
Richard Benescu
Richard Benescu6 ani în urmă
Locul perfect pentru oferte excepționale de călătorie oriunde în lume!
Malina lugosan
Malina lugosan6 ani în urmă
Am calatorit cu Paradis Travel , succes pe mai departe !
Locații recomandate