/Bihor/Agentie de turism

Brigitte Travel

Strada Avram Iancu 1, Oradea 410094, România

Brigitte Travel
Agentie de turism
4.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3H+74 Oradea, România
+40 259 434 413
brigittetravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Brigitte Travel
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hajnal Ciocan
Hajnal Ciocan1 an în urmă
Brigi este o atentă de încredere, bine informată și foarte amabilă.
NELU MORAR
NELU MORAR1 an în urmă
Buna,nici nu stiu cum sa notez aceasta Agentie in urma experientei care n ea lasat un gust amar dupa un sejur in Grecia! In primul rand lipsa de comunicare intre turisti si ghida tot ce urma sa facem aflam de la Radio sant adica cele cateva persoane agreate de doamna ghida! Am pornit cu stangul in urma unei afirmatii facuta de doamna Eva ghida noastra si am sa o citez fiind vorba de asezarea turistilor in autocar! IN TOTDEAUNA DESTEPTII STAU IN FATA!!!!!!!! Se subintelege ca in spate stau.....Faptul ca nu am fost informati de la plecare ca trebuie in afara sumei platite sa mai dam 2 euro pt vama,ni sa spus in ultima zi a sejurului,nu am fost informati de faptul ca taxa de statiune o vom plati separat,nu am fost informati ca asternuturile nu vor fi schimbate ,ca nu vom primi nici macar hartie igienica si ar mai fi multe de spus,asa ca celor care vor mai folosi aceasta agentie sa se informeze inainte de a pleca cu ei despre absolut toate aspectele sa nu va treziti in fata faptului implinit! In legatura cu autocarul folosit de Agentie lucrurile stau la fel,adica Autocar de 4 stele dotat cu tot ce inseamna aceasta clasificare,adica WIFI,TOALETA INTERNET SI AER CONDITIONAT! In afara aerului conditionat care a functionat nu am mai avut acces la celelate servicii,adica folosirea toaletei sau wifi si internet! In rest programul sa respectat in mare masura! Pacat de domnisoara Brigitta care este un om deosebit si foarte comunicativ in relatia cu turisti! In rest sa auzim de bine,fiecare este liber sa aleaga !
Spurigán Zoltán
Spurigán Zoltán1 an în urmă
Profesionişti! După experiența mea în Oradea au rămas două agenții unde chiar merită să intrați. Una dintre ele este Brigitte Tours. Corecți, deschişi, răbdători, se vede atât experiența cât şi pasiunea pentru turism şi pentru posibili călători!
Alina Nica
Alina Nica3 ani în urmă
Servicii de 5 stele.
Alpine Cloud
Alpine Cloud3 ani în urmă
(Tradus de Google) Dragă, Jofejs, au propriile lor. Totul a fost bine

(Original)
Kedvesek,jofejek,jo araik vannak. Minden rendbe volt
Relu Panzaru
Relu Panzaru4 ani în urmă
Personal simpatic si foarte deschis.Afacerea nu este o binefacere,dar binefacerea este si atunci când esti tratat ca un membru al familiei.
Adonis Bunghis
Adonis Bunghis2 ani în urmă
O agentie care are sejururi de vis si care, dincolo de tot ,ofera experiente minunate clientilor, mult profesionalism si calitatea serviciilor excelente si, dincolo de tot, mult suflet si daruire clientilor.
Gheorghe Perta
Gheorghe Perta2 ani în urmă
Personal foarte competent și amabil. Apelați cu încredere!!!!
Locații recomandate