/Valcea/Agent de catering

Ramada by Wyndham Ramnicu Valcea

Scuarul Mircea cel Bătrân 2, Râmnicu Vâlcea 240480, România

Ramada by Wyndham Ramnicu Valcea
Agent de catering
4.5
435 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4937+JX Râmnicu Vâlcea, România
+40 350 411 777
wyndhamhotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ali Magda
Ali Magda2 ani în urmă
Doua stele pentru ca hotelul nu are nicio priveliște; mi-au șters checkin-ul de pe un site de socializare, plus dacă ai bani dar nu o arăți ( te prezinți in trening și adidași ca un turist modest ) amabilitatea este la limita inferioară… iar eu nu îmi car rochia cu spatele gol in concediu ;)
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel2 ani în urmă
4* pentru un hotel de ****. Pe deplin își merită steluțele fiind unul din cele mai bune hoteluri din oraș în materie de cazare și confort. De cum intri în hotel te întâmpină un lobby generos cu o recepție elegantă. Fetele de la recepție, amabile sunt gata să ți ofere informațiile de care ai nevoie. Imediat ce intri în cameră un aer fresh îți inundă nările. Patul mare și confortabil te așteaptă să l încerci fără să îți pare rău dacă cumva dimineața nu te trezești atât de matinal.
Baia este imensă comparativ cu alte bai de la alte hoteluri de prin lume adunate. Vederea din camera este instagramabilă. Recomand cu toată încrederea șederea aici chiar și pe o perioadă mai lungă de timp.
Caradima Angela Florenta
Caradima Angela Florenta2 ani în urmă
Este miezul noptii cand scriu aceasta recenzie. A doua noapte cu petreceri pe holuri si in camere. Am senzatia ca incerc sa dorm intr o discoteca. Personalul hotelului este total depasit de aceasta situatie. Sincer , nu ma asteptam la asa ceva intr un hotel de 4 stele.
Bogdan-Andrei Iancu
Bogdan-Andrei Iancu2 ani în urmă
Super misto hotelul, foarte fancy, locatie premium. Singurul minus, care personal nu m-a deranjat, este legat de marimea camerei. Destul de micuta, dar de inteles deoarece este o caldire veche. Pe de alta parte, toata admiratia mea pt cum au reusit sa aranjeze si utileze o astfel de camera
George Serbanescu
George Serbanescu2 ani în urmă
O experiență de 3 stele de la mine hai dar în fapt in afara de a arata bine că aici arata fostul hotel Alutus acum farnciza după cum spun cei de la recepția de parcă ar trebui sa fie mai sus sau mai jos fata de original daca mergi cum am pățit eu la îmbinarea veri cu a toamnei riști să mori de căldură în cămăruțele mici vechi refăcute și nu prea ai soluții decit daca deschizi geamul pentru că au trecut de pe modul vara la modul iarna clima căci au așa ceva fuctioneaza doar pe care rece și pe iarna cald dar acum cînd eu am vizitat hotelul nu era nevoie de cald ci rece dar nu am avut în rest ok totul mai puțin somnul ✌️😉🤔‼️🇷🇴
Alexandra Suciu
Alexandra Suciu2 ani în urmă
Conditii foarte bune la un pret corect. Am avut o camera absolut superba, impecabila. Nu am nimic de reprosat in afara de parcare. Parcarea nu e suficient de mare si trebuie sa te chinui sa cauti pe langa hotel, ceea ce a fost deranjant pentru noi, tinand cont ca aveam bagaje.
Lucian Rata
Lucian Rata2 ani în urmă
Camerele sunt ok,dar nu au locuri de parcare,micul dejun e de la ora 8,de si am fost cazat in hotel nu am putut manca la restaurantul hotelului ptr.ca nu aveam rezervare si la chek out in loc de 3 camere am fost taxat pentru 4 camere
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar2 ani în urmă
O experienta plăcută. Preturile sunt foarte accesibile. Condiții excelente și personal prietenos. O sa mai revenim când mai avem drum prin Râmnicu Vâlcea. Au și restaurant dar nu am reușit sa luam masa.
Locații recomandate