/Tulcea/Agent de catering

Hotel Esplanada

Strada Portului, Tulcea 820242, România

Hotel Esplanada
Agent de catering
4.3
803 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJV+77 Tulcea, România
+40 240 516 607
hotelesplanada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petrica Grigore
Petrica Grigore2 ani în urmă
Locație spectaculoasă cu vedere la unul dintre brațele de vărsare ale Dunării. Micul dejun a fost pe gustul meu. Cameră cu paturi generoase și încălzire în pardoseală. Per total, unitatea este de 3*** cu preturi corelate pentru 4****
Tudorache IOnut-Cristian
Tudorache IOnut-Cristian2 ani în urmă
Am fost la Restaurant Esplanada, servire ireprosabila, parcare asigurata, personal mai mult decât amabil!!!
Merită incercat!!!!
Tic 9ec
Tic 9ec2 ani în urmă
Servire ireproșabilă, restaurantul își merită stelele pe care le are. Merita incercat!!!
Ionut Spita
Ionut Spita2 ani în urmă
Locație bună. Personal amabil. 4 stele și nu prea. Mic dejun destul de limitat pentru 4 stele. Aer condiționat zgomotos. Mocheta neaspirata în spatele draperiilor.
Florescu Cristian
Florescu Cristian2 ani în urmă
Poziție bună, vedere la Dunăre (dacă termină săpatul). Personal - OK.
MIRCEA IOAN PETREAN
MIRCEA IOAN PETREAN2 ani în urmă
Poziție bună, personal amabil,dar stresat...
Am asistat la o scenă, care m-a lăsat fără cuvinte. O persoană, ulterior am aflat că este vorba de proprietar , a făcut o scenă de teatru ieftin,certând, literalmente, șefa de sală în fața clienților, cu cuvinte .....no coment!
Fiind de fața, am rămas perplex !
Motivul nu are importanță, la 4 stele, situații de acest gen se rezolvă în birou,departe de clienți. Dar,pentru o prezentare corectă,solicitarea din partea șefului, de a aprinde iluminatul de pe terasa restaurantului, la aceea oră, atrăgea insecte care ar fi deranjat clienții care serveau masa. A urmat o manifestare penibilă de Mare Șef ,însoțită de gesturi , cuvinte și aere ,care au deranjat pe toții cei prezenți la terasă. Păcat !
La 4 stele te aștepți la puțin rafinament în comportamentul managerilor, cu atât mai mult ,dacă este și acționar !
Reacția angajatei a fost de 4 stele, amabilă în continuare cu clienții,cu lacrimi în ochi,explica că este greșeala ei și este ceva normal să fie bălăcărită în public.......Nu revin , Prefer Hotel Delta ....
Mihaela Rusu
Mihaela Rusu2 ani în urmă
Un hotel elegant, curat și o cameră mare și frumoasă. Micul dejun a fost foarte bun. Ar trebui schimbată salteaua patului. Și pernele. Sunt cam uzate pentru un hotel de 4 stele cu pretenții.
Luna de cristal
Luna de cristal2 ani în urmă
4 stele cazatoare... frigiderul din camera era murdar si avea placutele pe care se pune mancare rupte. Cadita din baie era neintretinuta ,veche si din material ieftin si prost. Nu stiu daca sapunul din dispenser era in termen . Scaunele din restaurant erau vechi si murdare ,fețele de masa la fel,angajatii de la restaurant erau neprietenosi ,aveau niste priviri urate. Sigur nu voi reveni la acest hotel care numai de 4 stele nu e. Mi s-a cerut buletinul doar mie,nu si celeilalte persoane cu care eram.
Locații recomandate