/Tulcea/Agent de catering

Pensiunea Restaurant Ramona Tulcea

Strada Corneliu Gavrilov 298a, Tulcea 820106, România

Pensiunea Restaurant Ramona Tulcea
Agent de catering
3.5
289 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q8X+J7 Tulcea, România
+40 758 045 508
pensiunea-ramona-tulcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
3D1
3D12 ani în urmă
Rezolvați problema cu gândacii, frigiderele miros a mortăciune, și cine a improvizat câteva instalații electrice sa mai treacă pe la niste cursuri de electrician. In 3 zile cât am stat au sărit siguranțele incontinuu. Poate la anul altceva.
Geanina Minciuna
Geanina Minciuna2 ani în urmă
O cotineata pe care troneaza 3 stele 🙄. 100 lei fara bon si cat pe ce sa ne anuleze rezervarea din motive de alti clienti. O harababura de pesiune, sunt socata.
Elena Rotaru
Elena Rotaru2 ani în urmă
Deşi am făcut rezervarea cu două săptămâni înainte şi nu au cerut nici un avans, când am ajuns acolo am constant că nu avem nici o rezervare şi nu şi-au cerut scuze măcar. Seriozitate zero, nu recomand această pensiune.🥵🥵
Cristina Dumitru
Cristina Dumitru2 ani în urmă
Urat,camera foarte mică,baie fara chiuveta,ușile nu se închid.Propietarul s-au comportat urat.Nu recomand.
Gheorghe Dascalescu
Gheorghe Dascalescu2 ani în urmă
Nu am fost,am trecut pe lângă restaurant.
Mititelu Radu
Mititelu Radu2 ani în urmă
Deservire groaznică, mâncare sub orice critica. Apa nu curgea la baie, muște în local la masă. Si as putea continua cu multe,nu recomand sub nici o forma această locație,lasa foarte multe de dorit.Imi închipui multe cum ar fi în camere.Balustrada de la etaj ruptă, risc de accidentare de la înălțime.
Bucica Florain
Bucica Florain2 ani în urmă
Martie 2019. Cazare de o noapte. Am sunat pe seară am vorbit cu un domn și am rezervat.
Am ajuns și am parcat afară pe trotuar inițial, am fost la recepție (etajul 1) unde ne-am cazat, am întrebat de parcare în curte dacă se poate, a zis că să vedem dacă este loc, dar că dimineața vine șeful să descarce marfă și trebuie scoasă mașina. Am parcat înauntru.
Lângă recepție au un frigider de unde se pot cumpăra bere, suc și apă, ca să nu mai cobori jos (magazin la 5 m, în aceeași clădire).
Am fost un pic dezamăgiți de lenjerie (vezi foto - care prezenta rupturi și urme intense de uzură), dar am zi că la 100 lei merge, plus că eram tare obosiți.
Am încercat televizorul, părea nou plasmă/LCD, însă nu avea semnal. LA o verificare mai atentă îi lipsea de fapt cablul TV, de la TV la mufa din perete (vezi foto), m-am gândit că l-au momtat recent și nu au avut timp să pună și cablurile.
Concluzie: raport calitate preț: există condiții și mai bune la alte pensiuni. Pentru o noapte merge.
Banderas Antonio
Banderas Antonio2 ani în urmă
"Patronul" ...un țăran care ...mandru nevoie mare ca si-a luat masina,iar cand iti era lumea mai draga si era șoseaua full...el ce face?. Își scoate masina din curte.....se apropie de o altă mașină din care se descarca marfa pentru magazinul lui si incepe sa stea la barfe....asta in ciuda șoferului de autobuz....si a celorlalti participanți la trafic la trafic care cu greu isi faceau loc.
În altă ordine de idei...preturile din magazin le descriu =nesimțite.
Locații recomandate