/Timis/Agent de catering

Casa cu Flori

Strada Alba Iulia 1, Timișoara 300077, România

Casa cu Flori
Agent de catering
3.5
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63G+VP Timișoara, România
+40 770 796 966
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lazar Alina Maria
Lazar Alina Maria4 ani în urmă
Am comandat paste Carbonara prkn Food Panda, de 3 ori, pastele sunt foarte bune fata de alte localuri (Poli, Dopo Poco, Amedeea). Dau doar 4 stele pentru ca intr-o sambata a durat 1hr 30 livrarea in loc de 30min. Inteleg ca la 12 deschideau, dar 1hr ar fi fost mai rezonabila.
Camelia Ursulescu
Camelia Ursulescu4 ani în urmă
Neseriozitate maxima!

Comand mancare prin foodpanda la 11:30 cu livrare la ora 13:00, se accepta si la 12:36 primesc e-mail ca se anuleaza comanda!!!

Pe bune???

Bai nesimtitilor trebuia sa spuneti din stard ca nu o puteti onora!!!

"
Casa cu Flori este foarte ocupat
Se pare ca nu esti singura persoana careia ii este acum foame. Am fost nevoiti sa-ti anulam comanda si iti vom restitui intreaga suma, daca ai efectuat deja plata. Vrei sa comanzi altceva?

"

Rusine!!!
Alfi Rack
Alfi Rack4 ani în urmă
De evitat!!!
În meniu sunt afișate produsele și prețurile de la fostul proprietar... în realitate au un sfert dintre cele expuse în meniu iar prețurile... evident că nu sunt cele indicate... sunt mai mari... mult mai mari
Problema în final este că clienții NU sunt anunțați despre toate acestea...
Sandra Ioana
Sandra Ioana5 ani în urmă
Am fost un grup mai mare in aceasta seara.
A scris si o colega, dar doresc sa mentionez si eu aceleasi aspecte: ospatarii depasiti de situatia cu toate ca stiau de grupul de persoane mai mare ce va veni, feluri de mancare- pastele reci si nu foarte gustoase, am cerut clatite cu ciocolata si am primit cu dulceata. Preturi mult prea mari pentru servicii, sa nu mai vorbit despre aspectul restaurantului cu mult depasit.
In aceasta zona s-ar putea investi si renova sau reface un restaurant cu o poveste.
Dezamagitor.
Nu recomand.
Bogdan Tone
Bogdan Tone5 ani în urmă
După urcarea la etaj, urmează două camere în stil medieval care îmbină la visare...dar atât. După salutul protocolar între noi și ospătar, cerem o masă pentru patru persoane. Asta se întâmpla pe la ora 20.00. Am făcut comanda...4 ciorbe...2 de burtă, una rădăuțeană și una de legume. La ora 20.50 au ajuns ciorbele(între noi fie vorba - dacă comandam două feluri plecam dimineața). Acum surpriză - ciorba de legume bună (cui îi plac legumele nefierte), ciorba rădăuțeană cu gust de legume (nefierte), ciorba de burtă - fără usturoi, fără smântână și cu gust...ați ghicit: de legume...nefierte. NU RECOMAND SUB NICI O FORMĂ!!!
Serban Turliuc
Serban Turliuc5 ani în urmă
De evitat. Servire execrabila, mâncare prost gătita.
Tavicojanu@yahoo.com timisoara1969
[email protected] timisoara19697 ani în urmă
Timpul de așteptare de la comanda până la servirea la masa, plus ospătarul de mișcă în reluare, dacă îi mai comandau ceva parca el îți făcea favoare de a te servii. Oricum după seara de 8 Martie am decis sa nu mai calc acolo. Pe banii noștri avem posibilitatea de a fii respectați în altele locuri! Rușine!
Saci Janosi
Saci Janosi2 ani în urmă
Oferta pe atragatoare, astepti ca dupa un meniu complet la restaurant ca sa ti aduca o cafea in pahar de carton si un “fresh” de portocale cald! Mai bine iti vezi de drum si cauti altceva! Parerea mea!🤨
Locații recomandate