/Timis/Agent de catering

Ana Lugojana

Timișoara 300254, România

Ana Lugojana
Agent de catering
4.1
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68G+HC Timișoara, România
+40 726 979 219
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–2
Sâmbătă: 10–2
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Laurentiu Nebancea
Laurentiu Nebancea2 ani în urmă
este pentru prima data cand vin aici dar
singurul lucru este ca este cam pustiu
nu prea sunt oameni pe terasa
în rest mi se pare ok ca la o alta treasa
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter2 ani în urmă
Mâncarea este tradițională așa că să nu vă așteptați la fine dining ci la porții mari. Gustul însă este bun, iar dacă vă place mâncarea românească nu trebuie să ratați localul. Meniul este de asemenea foarte diversificat.
Servirea este bună, personalul foarte amabil.
Cosmin Sperniac
Cosmin Sperniac2 ani în urmă
Nu recomand,la împinge tava sunt cu mult peste ei și prețuri ok!
Prețuri mari pentru ce oferă, am plătit doar numele Ana lugojana,mâncarea a fost mult subt așteptări!Ospatara compensa din zâmbete forțate calitatea mâncării,după ce sa plătit nota ,nu tu la revedere, nimic.....penibil
George Petrescu
George Petrescu2 ani în urmă
Candva era un restaurant apreciat.Mancarea este ok,dar personalul este jalnic,parca e adunat din Gara de Nord sa serveasca la masa.Pe timpul verii,nu deschid umbrelele de la terasa ,de lene.Ultima data era pomana in sala iar la terasa am mancat ciorba in ploaie si praful adus de vant.Intr-un cuvant e jale ce a ajuns acest restaurant.Nu recomand.Este bataie de joc si preturile nu sunt chiar mici.Nu are ce cauta in Iulius Town.Pacat ca ati distrus si acest brand.Ana Lugojana de la Lugoj nu recomand nici cainilor si pisicilor sa manance.STIU CA NU ESTE RESTAURANTUL LOR....dar Ana Lugojana a ramas numai cu numele...Nu merita nici o stea.
Lavinia Mitrovici
Lavinia Mitrovici2 ani în urmă
Din păcate, în primul rând servirea de aici lasă total de dorit. Am intrat să îmi comand ceva la pachet, nu m-a băgat nimeni în seamă, după ce am intrat eu în vorbă, ospătarul era foarte sictirit și neprietenos, morocănos, deloc amabil, nici nu știu dacă a salutat și se mișca de îți dădea senzația că nu are niciun chef de clienți. Am comandat ceva la pachet, nu mi s-a dat niciun detaliu despre mâncare sau cum se taxează ambalajul, de exemplu, având în vedere că am plătit plasa și caserola separat, deși tacâmuri nu am primit (probabil și ăsta ar fi fost un efort în plus). Ciorba pe care mi-am luat-o nu a meritat banii, fiind destul de scumpă pentru cum era gătită, nu a fost deloc ce mă așteptam, iar combinația de smântână cu afumătură a fost nepotrivită și greoaie pentru stomac.
Neglijență totală! Super dezamăgitor!
Nu voi mai vizita ever această locație!
Denis Kovacs
Denis Kovacs4 ani în urmă
Imi place concenptul restaurantului! Mancare traditionala romaneasca, bine gatita, servita in blide de lut cu motive populare.
Am ramas placut surprins atat de gustul mancarii, de portiile foarte generoase cat si de atmosfera.

La sfarsit de saptamana, am inteles ca se poate asculta si muzica populara live fiind invitati solisti cu formatia. (puteti urmari pe pagina de Facebook)

Recomand!
Robert Wagner
Robert Wagner4 ani în urmă
Locația spatioasă, mâncare bunicică, prețuri accesibile, ospătari amabili, curățenie.
Alexandru-Thomas Narita
Alexandru-Thomas Narita2 ani în urmă
Nu am mancat ciorba de burta mai sarata in viata mea...

NU RECOMAND Ciorba de burtă
Locații recomandate