/Sibiu/Agent de catering

Cristinne

Strada Ludoș 31, Sibiu 550197, România

Cristinne
Agent de catering
4
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q49G+4G Sibiu, România
+40 744 343 109
catering-cristinne.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Amariei Bogdan
Amariei Bogdan2 ani în urmă
Mancarea foarte buna. Pacat de modul de ambalare si livrare. Am comandat pentru mai mult de 20 de persoane si am cerut portii, insa mancarea a venit ambalata in tavi la comun. Cred ca se puteau ambala individual produsele tinand cont ca exista caserole special gandite pentru asa ceva si de pretul pe care l-am platit pentru intreaga comanda. Probabil este mai usor sa furi la cantar cand ambalezi astfel produsele.
Alin Cheroiu
Alin Cheroiu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru organizarea petrecerii de revelion 2022. Mâncare excelenta și cateringul făcut la noi la cabana de cea mai buna calitate. Recomand serviciile de catering oferite de Restaurant Cristinne.
Vom apela cu încredere de fiecare data .
Mulțumim! 😍😍😍
Crina Glontea
Crina Glontea2 ani în urmă
Mulțumim echipei pentru organizarea petrecerii de revelion. Muzica excelenta, Mâncarea foarte bună. Vom reveni cu siguranță!
Emilia carmen
Emilia carmen2 ani în urmă
Muzica buna, antrenanta, mincare foarte buna.
Raluca Patruta
Raluca Patruta2 ani în urmă
Am fost la o nunta la Cristinne. Mancare buna, personal drăguț, atent cu invitații.
Alina
Alina2 ani în urmă
Recomand cu incredere Restaurant Cristinne pentru orice eveniment! Mâncarea arată excelent, este foarte bună, mereu proaspătă și foarte gustoasă! Meniurile sunt foarte variate de fiecare data!
Veronica Boborodea
Veronica Boborodea2 ani în urmă
Am apelat la serviciile de catering ale restaurantului,pt un parastas.Dupa ce preotul a terminat slujba, toti cei care am fost acolo,am mai asteptat jumatate de ora in cimitir, pt ca domnii de la restaurant nu au fost capabili sa isi respecte cuvantul,si sa vina la timp.Pe bune?!
Pe langa asta,intelegerea a fost ca mancarea o sa vina in pungi.Ce credeti? Am primit langa mancare,o punga cu pungi.Ca deh..daca tot "ne permite timpul",de ce sa nu le pregatim noi? URAT!
Ligia Stoica
Ligia Stoica2 ani în urmă
Astazi am comandat mamcare pengru un eveniment , doresc sa multumesc echipei de la bucatarie pentru bucatele alese pe care le-am primit . Totul a fost delicios !
Apross sa nu uit ..prăjiturile au fost mortale!
F E L I C I T A R I ❤❤❤
Locații recomandate