/Sibiu/Agent de catering

Adi&Nicol

Strada Dimitrie Anghel 10, Sibiu 557260, România

Adi&Nicol
Agent de catering
4.5
433 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4JW+M3 Sibiu, România
+40 269 441 188
adinicol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Claudiu morozan
Claudiu morozan2 ani în urmă
Nu recomand deloc, primul contact cu restaurantul a fost urmatorul:
- Am intrat in restaurant, a venit ospatarita la mine am salutat politicos, nici macar nu am primit un “ buna ziua “ inapoi. Deoarece ma grabeam am intrebat daca imi pot face o comanda “ to go “ , nu a inteles ce vreau sa spun si i-am zis ca “ la pachet “, foarte ironica a mers la un client si a spus cu voce tare “ ati auzit ce a zis ? to go “ si radeau amandoi de parca nu au mai iesit din restaurant de 20 de ani. Mi-a spus sa iau loc, am stat 5 minute dupa un meniu pentru ca nu avea chef sa ma serveasca.

Cu asa atitudine in viitor o sa le urez un faliment placut !
Salut !
Iustin Botea
Iustin Botea2 ani în urmă
Oameni foarte amabili, preturi decente. Camerele sunt foarte frumoase si se vede ca s a investit in ele, toate lucrurile sunt calitative. In schimb situatia cu parcarea este putin frustranta, am asteptat 15 minute in fata barierei sa putem iesi.

Las totusi 5 stele cu speranta ca se va remedia aceasta problema si pentru ca a fost o experienta placuta.
Claudiu Hila
Claudiu Hila2 ani în urmă
Serviciu rapid, mancare foarte buna. Ciorba de fasole cu ciolan surprinzatoare, chjar primesti un ciolan, mai mic ca dimensiuni dar oricum, nu am mai intalnit ciorba de fasole la care sa primesti ciolanul intreg.
Andrei Nutu
Andrei Nutu2 ani în urmă
Un restaurant care respectă pe toată lumea. Am fost ieri cu un grup și ne-am simțit foarte bine primiți, de acum o să comand și online, tacâmurile și pâinea sunt gratuite, la fel și livrarea. Recomand!
Mazilu Alexandru Stefan
Mazilu Alexandru Stefan2 ani în urmă
Totul (fara acel 1% specificat la "NU imi place mai jos 😁). Daca initial impresia nu a fost grozava din cauza accesului la propietate, in cateva minute orice griji s-au risipit.
Oamenii sunt extrem de calzi si primitori. Cazarea foarte curata si ingrijita (extrem de important pt noi: aveau prize pe ambele parti ale patului). Aveai pana si umbrele la intrare in caz ca aveai nevoie.
Micul dejun a fost bun si indestulator.
Pretul foarte bun.
RECOMAND
Singurul aspect care poate fi imbunatatit este accesul la cazare. Sa explic: accesul se face prin terasa barului lor, dupa care treci de un gard inalt si ajungi intr-o curte interioara, unde se afla un nou gard care odata trecut iti da acces la propietate / cazare.
Ps. Sa va luati papuci, pt ca nu au
Minodora sorina balan
Minodora sorina balan2 ani în urmă
Mâncare de calitate, personalul amabil iar preturile sunt accesibile.
Eni Dancs
Eni Dancs2 ani în urmă
Un loc frumos, varietate de mâncăruri, preturi accesibile, personal foarte amabil.
Cata Sailer
Cata Sailer2 ani în urmă
Multumim personalului carea fost foarte amabil si serviabil! Masa foarte buna, conditiile de cazare extraordinare! Fam. Birsa. Abia astept sa ne revedem la anu!
Locații recomandate