/Sibiu/Agent de catering

Tasty

Strada Nicolae Iorga 50, Sibiu 550361, România

Tasty
Agent de catering
3.9
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J5+G2 Sibiu, România
+40 742 351 967
tastysibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Mihai Diaconu
Mihai Diaconu2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma .am comandat pizza french fries,fiind dorința copiilor ,au trimis ceva greșit, am sunat sa îmi trimită ce am comandat și pe urma mi-au închis telefonul în nas.daca managerul acestei pizzerii vede aceasta recenzie va rog sa luați legătura cu mine.oricum o sa va alegeți cu o plângere la protecția consumatorului
Contiu Raul
Contiu Raul2 ani în urmă
Cea mai naspa ! Livrare de c...t!!!
Elenageorgiana240394
Elenageorgiana2403942 ani în urmă
Este o pizza foarte proasta calitativ si cantitativ o sa platiti blatul si absolut nimic altceva mai bine orientați-va spre o alta pizzerie si o alta pizza! Fugiti nu comandati!!!
SniperHD 47
SniperHD 472 ani în urmă
HORROR!!!!! Doamne fereste ce clătite faceți 🤮🤮🤮cică cu nutela...păi voi credeti ca lumea nu a mâncat nutela sa facă diferența între o ciocolată ieftină și nutela? Pe lângă asta arătau si oribil 😦😦erau negre si uscate! Mințiți lumea ca este livrarea gratuită și ati schimbat si preturile. De ce folositi pliantele daca nu mai este acel pret? Si pe site la fel. Bătaie de joc! NU RECOMAND!!!!
Razvan Scutea
Razvan Scutea2 ani în urmă
Livrarea este groaznica. A ajuns comanda după 2 ore. Sa o mâncați voi rece.
Boom
Boom2 ani în urmă
3 Pizza Tasty - blat ok, sunca si mozarela (doar urme), multa ceapa si cam atat.
O pizza care nu spune nimic, fara gust, nu recomand.
Radu-Mihai Ilincai
Radu-Mihai Ilincai4 ani în urmă
Totul a fost ok pana astazi .01.08.2019 cand am comandat la ora 10:40 si a venit mancarea la 15:19....la telefon a zis ca va veni intre 13 -14 si la 13:40 am sunat si au spus ca nu este adevarat ...colega mea nu a inteles bine PLUS cand a venit mancarea ...supele aveau paine feliata nu crutoane(cum era in descriere sau ca de obicei). Desigur am sunat si au zis ca nu au mai avut si atat..........Jale oameni astia .

Si raspunsul primit a fost diplomat dar arogant....Minciuna se taxeaza ...daca nu reusesti sa iei o comanda nu iti miti clientul ...doar sa mai faci un profit
Romanita Mihaiu
Romanita Mihaiu4 ani în urmă
Comand aroape zilnic,lucrez aproape si obisnuiesc sa ridic personal,nu am asteptat niciodata mai mult de 2 minute pana sa mi se inmaneze comanda.
Meniul zilei este ca la mama acasa..pastele,burgerii si meniurile fast food sunt la fel de gustoase si calitative. Deserturile facute de ei sunt identice cu cele din copilarie.
Este,dupa parerea mea,firma de catering cu cel mai bun raport calitate pret.
Multumesc si sper sa o tineti tot asa.Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate