/Mures/Agent de catering

Hotel PRIVO

Strada Urcușului 1, Târgu Mureș 540354, România

Hotel PRIVO
Agent de catering
4.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHM4+W6 Târgu Mureș, România
+40 365 424 442
hotelprivo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
FABRIZIO FABRIZIO
FABRIZIO FABRIZIO2 ani în urmă
Un hotel frumos, cu camere mari si curat, doar ca e a doua oara cand stau aici si am intampinat aceeasi problema.....desi fac rezervare pt 2 persoane, in camera este doar un halat, un prosop si o pereche de slapi.Micul dejun este bun si diversificat, iar cafeaua e chiar buna!
G D
G D2 ani în urmă
Later Edit: am fost sunat de un reprezentant al hotelului care mi-a cerut scuze pentru cele întâmplate fapt ce m-a făcut să revin la gânduri mai bune legate de hotelul Privo.

Review Inițial: deși seara petrecută aici a fost aproape perfectă (camera + restaurant) m-a dezamăgit comportamentul tipei de la recepție care nu m-a întrebat dacă a fost totul ok(am avut parte de niște oameni nesimțiți alături) iar faptul că a trebuit să sun eu după 4 zile pentru niște haine uitate denotă nepăsare și mă face să nu mai revin aici. păcat de camere și de restaurant.
Andreea Ilie
Andreea Ilie2 ani în urmă
Un loc de vis, camerele curate, elegante, restaurantul de top. Vom reveni cu drag de câte ori vom fi în zona.
Rusu Cosmin
Rusu Cosmin2 ani în urmă
Frumos și confortabil. Micul dejun foarte bun și diversificat. Toată lumea poartă mască și sunt mănuși de unică folosință (păcat ca nu sunt civilizați unii turiști) . Ar fi bine să fie afișat acest lucru. Merita 5 stele la recenzii daca avea si piscină. Au un simplu jacuzzi și 2 saune. Insuficient pentru un hotel de 4 ☆. Personalul extrem de atent și amabil. Parcare Insuficienta. Am lăsat cheia de la mașină la recepție pentru a fi mutată mașină pentru că m-au pus să parchez în parcarea subterana în fața altei mașini. A venit un recepționer la masă sa-i dau cheia . Am ramas uimit că nu își predau serviciul de la un recepționer la altul, cheia fiind la ei. Nici nu și-au cerut scuze. Nu au anunțat la restaurat pentru adaugarea unei persoane la micul dejun.
Petru grigoriu
Petru grigoriu2 ani în urmă
Camera super oky! Din păcate personalul lasa de dorit. Când am ajuns la recepție ni s-a zis ca la bucătărie este deschis pana la ora 00.00 ...dar surpriza , la ora 22.15 nu mai serveau mâncare. Și încă un minus....în camera aveam doar 1 halat și 2 prosoape pt baie mari....când noi am rezervat camera pentru 2 persoane. Îmi pare rău aveam așteptări mai mari.
Parcalab diana
Parcalab diana2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ,mancare buna,atmosfera placuta ,oameni faini,curatenie!!! O sa revin cu mare drag!
Marlena Baciu
Marlena Baciu2 ani în urmă
Locatie superba, meniu rafinat, excelent! Recomand cu caldura!
Marlena Baciu
Marlena Baciu2 ani în urmă
Meniu extraordinar, rafinat, bun gust, totul la superlativ! Felicitari!
Locații recomandate