/Mures/Agent de catering

Castelul Kemény

Erdély, Brâncoveneşti 547130, România

Castelul Kemény
Agent de catering
4.5
511 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VQ68+GQ Brâncoveneşti, România
+40 741 225 141
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nnsstes Dx
Nnsstes Dx2 ani în urmă
Bună ziua, azi am vizitat castelul și am rămas foarte impresionat de tot ce am văzut și mi-a fost explicat de către ghid. Ghidul (baiatul tânăr) este fantastic și nu am mai întâlnit nicăieri un ghid care sa îți spună atâtea informați și sa fie atât de deschis întrebărilor noastre. Într-adevăr în unele camere păreau aglomerate de multa mobila dar nu este o problema apreciez ca măcar am văzut-o.
În alta ordine de ideei pentru cei care sunt romani ca și mine de altfel, nu va mai ofuscati ca nici pentru castele românești statul roman nu face nimic, măcar acesta a primit de undeva ceva donații sau ajutor. Treziți-vă, nu se face nimic legat de astfel de locuri! Apreciati-le !!!
Alina Pancescu
Alina Pancescu2 ani în urmă
Foarte frumos castelul! Prețul biletului este de 20 lei, cu ghid inclus (ghidul fiind chiar moștenitorul castelului). Domnul a spus că se pot organiza evenimente la castel, pentru cei interesați. Castelul mai are o grădină în spate și o pivniță în lateral unde puteți vedea în realitate lilieci.
Luminita Suciu (Lumy)
Luminita Suciu (Lumy)2 ani în urmă
Nu știam de existenta lui,chiar dacă e relativ aproape,tariful de 20 de lei (cu ghid)mi s a părut mărișor,pt că acel ghid nu știa informațiile importante ale castelului! Cam neîngrijit, și prea puțin promovat!Sa sperăm că proprietarii vor face să renască acest castel și vor obține fonduri pt renovarea lui!
Cristiana Profir
Cristiana Profir2 ani în urmă
Am vizitat astăzi castelul și am fost neplacut impresionata de faptul ca peste tot era arborat doar steagul Ungariei si cel al ținutului Secuiesc!Eu știu ca trăim în România!Este o proprietate privata ,dar cred ca plătesc taxe statului roman și se afla pe teritoriul acestuia ,deci măcar puțin respect !Castelul este degradat și nu s-a încercat sa se facă nimic pentru renovarea sa .Poate ar trebui sa acceseze fonduri europene ,nu sa aștepte sa strângă bani de la vizitatori .Dacă ai o astfel de proprietate îți asumi riscul costurilor mari de întreținere ,nu dai vina pe statul roman ca ți l-a confiscat sau pe rusi ca l-au distrus!Ar trebui sa ia lecții de la contele Kalnoky, și sa vadă cum a amenajat acesta castelul de la Miclosoara !Nu exista comparație!
Mugur Lapadatu
Mugur Lapadatu2 ani în urmă
Investitia pt renovare stiu ca e mare, dar s-a facut prea putin. Interiorul nu a fost amenajat de cineva de specialitate, sunt f multe obiecte mici si de mobilier, primite din donatii si sunt puse la gramada prin camere. Iti da senzatia de depozit. Cu putina straduinta, se pot aseza frumos pt a placea ochiului vizitatorului. Oricum se viziteaza o mica parte. Dar o bila alba pt ca proprietarul l-a inclus in circuitul turistic. Sunt f multe retrocedate care au devenit private, fara acces.
Gheorghe-Victor Apostu
Gheorghe-Victor Apostu2 ani în urmă
Un loc de interes pentru cei pasionați de istorie. Accesibil cu auto/moto, se poate parca și în curte, dar spațiul e mic. Exista ghid, intrarea este 20 lei.
Gigi Cherechesiu
Gigi Cherechesiu5 ani în urmă
Un loc impresionant. Proprietarul, dl. Kemeny ne-a primit cu amabilitate și ne-a explicat istoria castelului și a familiei sale. Foarte interesant și frumos. Admirabil efortul dansului de a păstra castelul deschis. Intrarea costa 15 lei de persoana.
Mihnea Saidel
Mihnea Saidel2 ani în urmă
castel din secolul al XIII-lea cu un parc "salbatic" ce merita vizitat in spatele lui.
Locații recomandate