/Mures/Agent de catering

Restaurant Studio

Bulevardul 1 Decembrie 1918 107, Târgu Mureș 540445, România

Restaurant Studio
Agent de catering
3.7
421 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHQC+H7 Târgu Mureș, România
+40 744 137 387
harex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Milasan
Marius Milasan2 ani în urmă
O organizare proasta.
Nu cred ca e acceptabil sa stai la terasa si sa astepti o ora si jumatate pentru o pizza.
Barmanul, poate trebuie sa urmeze niste cursuri de barman. Intr-o limonada sunt 2 felii de lamaie, iar intr-un gin tonic e mai mult de jumtate de lamaie(asta doar ca sa nu se mai simta gustul de Gin).
Iar administratorul paginii poate trebuie sa mai invete ce e bunul simt si sa nu jigneasca oamenii ce isi expun opinia sub o forma decenta
Mircea m
Mircea m4 ani în urmă
Aici poți lua un hard early breakfest bazat pe ciorba de burtă și ceva mici. Bagi și 200 de coniac să înceapă bine dimineața. Spor.
Paula Zahan
Paula Zahan4 ani în urmă
Am comandat zile trecute o ciorba de fasole boabe și o Tochitura de porc, ambele erau reci, ciorba nu avea absolut nici un gust sau măcar putina “culoare”, Tochitura la fel, și am așteptat după această comanda 2 ore și 35 de minute. Vi se pare normal? A venit intr-un final mâncarea și sun înapoi și întreb de pâinea pentru ciorba, iar răspunsul primit a fost “da n-ai zis ca vrei” Mulțumesc!
Guppy Flaviu
Guppy Flaviu4 ani în urmă
Comanda facuta la 23:44 nu ajunge nici in 2 ore. Sun de 5 ori pana imi raspunde cineva sa-mi spuna ca “ajunge imediat” si dupa 20 de minute tot eu sun inapoi (tot de 2-3 ori pana sa raspunda cineva) sa-mi zica din nou ca “ajunge imediat”. Pizza livrata, rece.
Levente Zsolt Zag
Levente Zsolt Zag4 ani în urmă
Azi noapte am comandat 2 pizza um diavolo so un petto bianco. Nu e nici o problema ca Nu site sa vb si II da colegului, apoi colegu a avut aere si trebuia sa repetam incaodata ce vroiam, n-ea luat cu intrebarea daca la localu acesta a mai ajuns inca comanda?? :)...a anuntat ca vine in 1h:10min de fapt a venit in 2h:10min.plus ca am avut cerinta ca in loc de rosii sa mi se puna porumb nici asta nu sa intamplat, despre pizza, NU n-ea placut de loc( fara gust si NU cred ca erau proaspete ingredientele) PRIMA si ULTIMA oara cand am comandat de aici.Au batut joc de mancare!
Catalin Bacali
Catalin Bacali4 ani în urmă
Chiar dacă a fost dimineața lu' 17.ianuarie 2020 și nu cursul zilei am fost serviți cu mult drag de chelnerița din acea tura, iar mâncarea Aa fost superba, rapida cu excepția desertului
.. Clătitele aveau un gust ciudat, nu erau vechi su cine știe.. Pur și simplu adăugat ceva în aluat ce nu are ce cauta acolo.

Ceea ce lasă de dorit e faptul ca le este permis celor gălăgioși sa își facă de cap.. Clar deranjand și alți clienți.
Tania Nicoleta
Tania Nicoleta2 ani în urmă
Daca un proprietar raspunde asa la recenzii si vorbeste ca ultimul taran de pe planeta , e clara situatia. Nu anunta ca nu ti mai vine comanda , stai 10 ani si cand suni zic : aa da , tocmai ce voiam sa va sun. Daca se intampla ceva real, sigur se anunta inainte, ca la orice alt restaurant. Asta e un restaurant de 2 bani , oameni de 2 bani. Daca va e lene sa faceti mancarea pt ca e o ora tarzie , mai bine modificati programul de lucru. Cum a spus si desteptul de proprietar mai jos :))) e foarte greu sa accepti ca ai gresit, ca voi ati gresit, de acolo si raspunsurile sale frustrate. Nu se va mai intampla sa comand de aici, nici eu, nici alta cunostiinta.
Laur Marius
Laur Marius2 ani în urmă
AM FACUT O COMANDĂ LA 2:30 NOAPTEA SI AM ASTEPTAT PANA LA 4:10 ,COMANDA FIIND ACCEPTATĂ! După am sunat și am primit " pe tavă " o minciună ,o vrăjeală de toată jena cum că livratorul a fost jefuit si este la politie😂😂😂😂😂Domnișoara se încurca singură in minciuni. CONCLUZIE : Comandă nelivrata. CEL MAI JOSNIC RESTAURANT.
Locații recomandate