/Covasna/Agent de catering

Hotel TTS Covasna

Strada Mihai Eminescu 225, Covasna 525200, România

Hotel TTS Covasna
Agent de catering
4.6
783 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
R6W8+F7 Covasna, România
+40 367 800 594
hotelttscovasna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorina268 zile în urmă
Am avut un sejur minunat! Totul a fost pe masura asteptarilor! Vom reveni cu drag ori de cate ori vom avea ocazia.
Anne David
Anne David2 ani în urmă
După o rezervare telefonica și confirmat tarif de 3 ori pentru cazare 2 nopti, tot telefonic, ajunși la locație ni se comunica ca prețul era pentru o noapte. Au mizat pe faptul ca vorba zboară și ce nu e scris nu se poate proba. Mai mult, după un drum lung, omu va accepta un tarif dublu fata de Poiana Brașov la un hotel ce oferă condiții identice, Hotel Rizzo Boutique.
Cosmin Ivascu
Cosmin Ivascu2 ani în urmă
Curățenie = nota 10. Personalul deosebit de atent și amabil. Liniște, multă liniște!! Mâncarea foarte gustoasă și destul de variată. Nu în ultimul rand, prețuri mici pentru ce oferă. Mult peste așteptări!
George-Ciprian Iarca
George-Ciprian Iarca2 ani în urmă
Recomand!
Servicii excelente, camere spațioase, curățenie. Raport calitate-cantitate-preț la restaurantul hotelului foarte bun.
Un singur minus, piscina destul de mică raportat la capacitatea de cazare a hotelului.
Elena Dafina
Elena Dafina2 ani în urmă
Absolut minunat! In primul rand tot personalul a fost foarte amabil: recepție, specialiști spa, chelneri... Prosoape și curățenie zilnic... Camera mare, spațioasă și foarte curata. La fel și baia: uriașă și deosebit de curata. Zona spa extrem de curata. Mâncarea la restaurant ieftină și foarte gustoasa. Micul dejun variat, pentru toate gusturile. Recomand cu drag și abia aștept să mai revin. O experiență foarte, foarte plăcută.
IOAN NITA
IOAN NITA2 ani în urmă
+ pozitionare excelentă, priveliște superbă, camera și baia spațioase, prosoapele au fost schimbate zilnic, zona Spa îngrijită/curată, mic dejun variat, mâncare delicioasă la prețuri bune, personal amabil.

- pe hol (et.2) și în cameră (214) era miros de îmbâcsit, posibil de la mocheta învechită sau de la aspirator, miros care s-a menținut din păcate.
- lenjeria și prosoapele nu erau de un alb imaculat, aveau aspect de învechit ( lenjeria chiar era inscripționată ,, Hotel Mercur")😁
Eugen Ionica
Eugen Ionica2 ani în urmă
În 4 cuvinte : voi reveni cu drag!! Un hotel cu camere spațioase, cu balcon, cu duș walk-in spațios! Se face curățenie în fiecare zi! Personalul de la recepționere, ospătări până la femei serviciu ...plin de celeritate și voie bună! Un mic-dejun tip bufet foarte diversificat și bogat, accesul în restaurant se face cu mănuși de unică folosință și mască! Mâncare foarte gustoasă la prețuri rezonabile ( un prânz pentru 2 persoane care a cuprins ciorbe, somon, mușchi de mistreț, ceva băuturi alcoolice și desert = 180 lei)! Piscina cu apă caldă și curată( adâncime max. 1,5 m), sauna uscată curată, prosoape pentru spa, șezlonguri ( n ar strica puțină muzică ambientală la piscină)! Parcare mare supravegheată video! Uneori, vă puteți întâlni cu ,, vecina cea curioasă " ;)))))!
Marius Butuc
Marius Butuc2 ani în urmă
Servicii de calitate, mancare foarte buna, SPA f bine organizat si dotat, personal foarte amabil! Oaza de liniste, aer curat, relaxare si wellness! Cu siguranta vom mai reveni!
Liviu Olaru
Liviu Olaru2 ani în urmă
Raport calitate preț om.Spa-ul frumos ,macare bună,cazare ok
Locații recomandate