/Covasna/Agent de catering

Hotel Clermont

Strada Mihai Eminescu 225A, Covasna 525200, România

Hotel Clermont
Agent de catering
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R6W7+G7 Covasna, România
+40 267 342 123
clermonthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius balaeti
Marius balaeti2 ani în urmă
Apa din piscină trebuia să aibă 29 grade dar era mult mai rece , am stat la spa doar 45 minute și apoi am fost dați afară pe motiv că erau programări. Am plătit 500 lei pe noapte ptr 45 minute la piscină !!Nu recomand acest hotel !!!
Carmina Dragomir
Carmina Dragomir2 ani în urmă
Totul tare frumos: locatia, serviciile, bucataria! Foarte, foarte curat. Liniste. Am revenit si vom reveni cu bucurie de fiecare data!
Excelent spa, masajul Sabai incredibil - Mirela C si Mirela M!!
Puiu Ciobanu
Puiu Ciobanu2 ani în urmă
Un hotel de 4 stele corect pentru o vacanță superbă ! Beneficiază de o locație liniștită și frumoasă, fiind amplasat la aproximativ 4 Km de zona centrala a stațiunii Covasna.........o plimbare pe jos pe traseul hotel - parc central Covasna ( zona hotelurilor Cerbul , Caprioara, Covasna ) și retur hotel fiind de aproximativ 9 Km . Hotelul are două parcări generoase deci nu cred că sunt probleme din acest punct de vedere. Ca dotări oferă cam tot ce îți trebuie pentru un sejur plăcut: piscina interioară încălzită (27- 29 grade), jacuzzi, sauna uscată, saună umedă, sală de fitness cu acces gratuit pe bază de programare ......PS programarea e necesară pentru a nu depași 20 de persoane la spa , din motive de pandemie. Dimineața , după micul dejun .....de la 9 sau de la 10,30 eram doar cu cu soția și băiatul nostru la bălăceală.....deci distanțare maximă : ) . Contra cost ai la dispoziție teren de tenis de câmp (testat), fotbal, tir cu arcul ,pistă de bowling.........deci mișcare la maxim!
Am avut cazare 5 nopți în suită senior compusă din living , dormitor matrimonial și dormitor pentru copii cred, căci avea două paturi single . Camere mari, luminoase, mobilate cu bun gust, automat de cafea , cana de apă pentru ceai..(cu capsulele / plicurile de rigoare) .....și desigur un minibar dar la care se regăseau prețuri cam mari.Despre restaurant numai de bine: mic dejun fain (bufet), cina a la carte ....mâncăruri cu prezentări superbe dar și gustoase. Personalul foarte amabil deci "Vacanță plăcută !"
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Dau o stea pt proastă comunicare și surpriza neplăcută pe care am avut-o la check-in, atunci m-au anunțat că la piscina se intra cu programare și doar o tură pe zi!!!! Acest lucru nu l-am găsit menționat pe site-ul lor, așa cum am găsit la alte hoteluri și nici nu a fost menționat în schimbul de mailuri făcut cu o săptămână înainte, atunci când am rezervat și platit avans, dacă aș fi fost atenționată as fi putut face o programare și la piscina pt ziua în care am ajuns, ca sa nu ajung in situația de a le promite copiilor seară la piscina când am plecat de acasă, iar la fata locului să rămânem cu buza umflata!!!
Angajații cu care am interacționat au fost ok, oarecum stânjeniți de situația asta cu care părea că s-au mai întâlnit! Ne-au oferit un late check-out gratuit, ca sa putem prinde o tură de piscina la plecare.
Oricum piscina are apa cam rece și se adâncește repede la 1,60 m, copilul de 3 ani nu a rezistat decât 15 minute in ea, pt el a fost ok jacuzzi-ul exterior care avea apă mai călduță. Pt copiii mari a fost ok.
Condițiile și mâncarea sunt bune, dar totuși prea scump pt ce oferă, data viitoare luăm în calcul alte variante din zona.
Lioara Zaharia
Lioara Zaharia2 ani în urmă
Scump! si dezorganizat.
Nu este integrata in site optiunea de rezervare, nici daca suni la receptie nu se poate. Au un departament "specializat" cu un program mai scurt decat receptia.
Toate emailurile de la ei intra in Spam.(!!)
Trebuie facuta in avans programare la piscina (nu scrie pe site, nu scrie in emailurile primite, nu scrie in oferta, eu nu am gasit sa scrie undeva).
O camera are voie un singur interval / zi la piscina, daca prinde loc.
Piscina / sauna / jacuzzi - curate si primitoare. si gratis.
Biliard si bowling CONTRA COST si nu e afisat nicaieri, aflii doar la check-out asta. Alta aiureala: am vrut sa facem rezervare pt bowling, nu am putut ca nu era baiatul care se ocupa. El ajungea pe la 16. La 17, cand ne-am intors, abia am gasit un singur interval liber.
FLORIN VELE
FLORIN VELE2 ani în urmă
Camera - cel mult trei margarete
Mancarea - incercati va rog pastrama de oaie , dar sa aveti la dvs masina de tocat carne , sa nu aveti activitate toata seara .
Peretii sunt scorojiti (camera 125 ) si te ia cu noatalgia aniilor de dupa revolutie .

Mai bine va abtineti . Muuuuult mai bine . Si nu beti cafea , doar daca vreti un motiv sa renuntati la ea . 🙂
Ancuta Niculescu
Ancuta Niculescu2 ani în urmă
Locație frumoasă, SPA in condiții foarte bune. Mâncarea bună, dar un pic cam scumpă.
Adrian Stoica
Adrian Stoica2 ani în urmă
Locație excelenta, personal foarte amabil, curățenie și un mic dejun bogat și variat.
Locații recomandate