/Constanta/Agent de catering

4Friends® Livrare Mancare Constanta #Delivery

Strada Griviței 31, Constanța 900703, România

4Friends® Livrare Mancare Constanta #Delivery
Agent de catering
4.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGR+4G Constanța, România
+40 770 418 418
4friends.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Sandel Severin
Sandel Severin2 ani în urmă
Aripioarele pane reincalzite si vechi
Teodora Țipirig
Teodora Țipirig2 ani în urmă
Mâncarea foarte grasa , plutea uleiul și mi am comandat o scalopina care sosul acela era tăiat și mai plutea și ulei pe deasupra
Vladcr
Vladcr2 ani în urmă
Mancare foarte gustoasa si serviciile foarte bune.
Litovoi07
Litovoi072 ani în urmă
Mancare f buna si gustoasa. Livrare rapida in aprox 30 minute
Aurel Borândel
Aurel Borândel5 ani în urmă
De nota 10!!!!
Am luat cateva platouri pt nunta, si am fost foarte satisfacuti!!!
Recomand cu toata dragostea... chiar se merita!!!
Plus ca:
Nu iti impune numar.. etc...
Sunt foarte sinceri, corecti, si dau sfaturi in favoarea clientului.
Precizez ca am platit cu 2 zile inainte tot, au venit, erau ft bine ambalate...
Nu pot da 7*, dar recomand!!!
Lorenzo Under
Lorenzo Under2 ani în urmă
Nu ma intelegeti gresit, nu am pretentii absolut deloc la mancare, tocmai de aceea am comandat ceva simplu si mananc de obicei chestii simple, schnitzel cu cartofi...gen.
1. Schnitzele congelate cat juma' de palma, probabil si reincalzite la ce gust aveau, caldute asa proaspat scoase de la microunde.
2. Cartofi wedges """"SPICY""" spicy adica cu 3 tone de boia ieftina aruncate din tren, la modul ca, un cartof imbibat in 3 tone de boia altul gol.
3. Cand am vazut "clatitele" am crezut ca este salata de muraturi pe care am comandat-o si am primit varza rosie ( exact ce nu imi place, mersi), dar nu, chestiile alea verzi intr-o balta de topping, nici macar gem cum scrie erau clatite.

Nu mai comand vreodata de aici, pe langa asta, stiu ca cei ce livreaza sunt angajati Takeaway nu de-ai lor, dar vine la mine un cocalar shopist fara masca care in loc sa raspunda la buna ziua se benocleaza la mine 10 minute si pleaca.. l-am si intrebat de ce se uita asa, logic ca nu i s-a parut nimic iesit din comun.
STEFAN BENCHES
STEFAN BENCHES2 ani în urmă
Mancare buna , putin scumpa pentru ceea (cantitate). ce ofera, dar buna in general. Cea mai mare problema este plata cu cardul Moneese . cardurile nu sunt acceptate din cauza comoditatii managerului care nu vrea sa reinnoiasca dispozitivul POS de la Cec Bank. Sa va fie rusine....asa pierdeti clientii fideli si o sa am grija sa afle cat mai multa lume de treaba asta pana cand o sa va modernizati. Pe cat de mare am avut eu pofta dupa o masa la voi , pe atat de mare clientela sa aveti.
Ionut Suciu
Ionut Suciu2 ani în urmă
Am comandat 2 platouri ovale medii, nr 14 si 16 . Observ mai multe discrepante : platoul nu contine ficatei inveliti in bacon (pe site fabricadeplatouri in descriere scria clar, sper sa modifice sau sa adauge in platou) nu are rulada de pui ci ceva total diferit din porc si o rulada rosie cu branza. Sun la ei. Explicatie : “ stiu pe de rost platourile si nici unul nu contine ficatei cu bacon” . Eu: Pe site asa scrie. 4friends: “o fi o gresala ... “ super explicatie . 4 friends: “ rulda de pui sa stiti ca s-a terminat pt ca ne-ati anuntat din scurt si v-am inlocuit-o cu un produs din porc” . Comanda am facut-o in urma cu 1 zi si s-a terminat rulada ... interesant, ma intreb cand s-a terminat , ieri dupa ce am plasat comada si a fost prea mare bataia de cap sa faca alta ? Mi se pare de bun simt sa dati un telefon si sa explicati clientului asta inainte de a ii inlocui un produs cu unul pe care nu si-l doreste pt ca nu mai aveti si ca pe site scrie ceva dar voi dati altceva si nu prea va pasa. Nu am mai indraznit sa intreb de rulada rosie . Ca si gust pot sa zic ca a fost ok motiv pt care am acordat 1 stea in plus fata de ce ma gandisem initial . In valul de explicatii nu s-a strecurat macar un “scuze” . Valoreaza mult cateodata ...
Locații recomandate