/Bucuresti/Agent de catering

Bucate pe Roate

Intrarea Salbei 21, București 031825, România

Bucate pe Roate
Agent de catering
4.8
276 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M8+W9 București, România
+40 749 997 100
bucateperoate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Bucate pe Roate
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria
Ana Maria1 an în urmă
Cumpar de la Bucateperoate.ro de ceva vreme deja si apreciez mult atat calitatea produselor cu acel gust 'de acasa' fara tot felul de adaosuri artificiale, precum si profesionalismul echipei. Produsele sunt ambalate impecabil (am primit cozonacii ambalati impecabil si elegant, la fel si pasca, si nu doar acestea), livrarea este facuta cu grija, prietenie si respect pentru client, iar comunicarea cu echipa este excelenta. Cu siguranta, un exemplu de urmat pentru alte afaceri interesate doar sa faca bani. Respectul fata de client se vede in toate aspectele, de la prepararea produselor, pana la livrare si comunicarea excelenta. Bunatatile de la BucatePeRoate au adus momente de bucurie si rasfat in familia mea. Aveti toata aprecierea mea pentru munca dvs. Va multumesc.
Oana Nicolau
Oana Nicolau1 an în urmă
Cozonacii sunt extraordinari, cei mai deliciosi. Nu credeam ca gasesc sa cumpar astfel de cozonaci la fel ca cei facuti in casa. Cu siguranta voi mai comanda. Ii recomand!
Jianu Loredana
Jianu Loredana1 an în urmă
Mâncare excelenta! Gustul mâncării este foarte foarte bun. Am comandat de 2 ori cu diverse ocazii aniversare și în ambele situații toată lumea a lăudat mâncarea. Deci sigur voi mai comanda de la voi! 😊
Mirela Rotaru
Mirela Rotaru1 an în urmă
Aveti cei mai buni cozonaci!!!! Am facut comanda de Craciun si am fost placut surprinsa de calitatea si gustul cozonacilor! Sunt mai buni decat cei comandati la cofetarii de top.... Voi mai comanda cu siguranta!
Robert M
Robert M1 an în urmă
Recomand 120%. Mâncarea este extraordinar de gustoasa, aranjamente senzaționale, foarte bine organizați și un customer care la superlativ! Un mare bravo și felicitări!!!
Andreea Elena Moise
Andreea Elena Moise1 an în urmă
Cozonacii sunt deliciosi, probabil unii dintre cei mai buni cozonaci din oras. Personalul este foarte amabil si profesionist.
Simona Ene
Simona Ene1 an în urmă
Recent am avut o colaborare cu Bucate pe Roate, care a decurs impecabil atat din perspectiva servciilor, cat si a produselor.
Comanda a fost complexa si cu multe particularitati, iar echipa Bucate pe Roate le-a organizat si executat cu foarte mult profesionalism, dar le-a si livrat la timp si in termenii agreati, cu nimim de input din partea noastra.
Mai mult, au reusit sa livreze in afara orele de lucru, ceea ce ne-a ajutat enorm, pentru ca ne-a indeplinit nevoile.
Feedbackul pe care l-am primit din partea celor care au beneficiat de bucatele pe roate a fost si el pe masura: recomand cu placere platourile de orice fel, dar si prajiturile. Mixul este echilibrat si divers, preparatele proaspete si platingul de bun gust :)
Multumesc echipei Bucate pe Roate, pe o data viitoare!
Octavia Niekoop
Octavia Niekoop1 an în urmă
Am comandat 2 platouri la bucateperoate.ro la indemnul unei prietene care se ocupa cu organizarea de evenimente. Eram in intarziere pentru ca am uitat de aspectul snack-urilor pentru lunch-ul de la cursul pe care trebuia sa il tin a doua zi, deci maaare intarziere. Am sunat si am comandat apoi online si, desi programul lor incepe la ora 9:00, a doua zi la 8:20 deja m-au sunat si mi-au adus mancarea. Cel care a venit a fost dragut si a urcat si la etaj desi ii spusesem initial sa ne vedem jos la scara. Calitatea mancarii a fost foarte buna, totul aranjat aspectuos si impachetat frumos.
Sincer recomand!!
Locații recomandate