/Braila/Agent de catering

Edy's Royal

Bulevardul Independenţei 97, Brăila, România

Edy's Royal
Agent de catering
3.8
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XF8+J9 Brăila, România
+40 239 611 046
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ion Beltei
Ion Beltei2 ani în urmă
Nu merită nicio stea! Nu recomand nimănui! Curățenie nu se face ! Nu te poți odini după o zi de muncă din cauza manifestațiilor organizate în "cantină"!
Maricel Damian
Maricel Damian2 ani în urmă
Foarte frumos și de lux locație! 😍
100 de lei pe noapte!
Victor Moise
Victor Moise4 ani în urmă
Am fost cazat la etajul 2. O gluma proasta. Nimic nu arata ca in poze. Lenjeria de pat murdara iar apa la baie nu curgea. De invelit nu exista decat o patura groasa fara cearceaf. A doua zi la 7 dimineata a venit si apa, dar doar rece. Scump si prost. In top 3 cele mai proaste cazari de care am avut parte.
Mirela Ionita
Mirela Ionita4 ani în urmă
Mă așteptam la mai mult pentru prețul pe care îl plătești pentru cazare. Adică gunoiul si curățenia putea să se facă măcar o dată la două zile. Dar nu a fost să fie.
George Bacanu
George Bacanu4 ani în urmă
Bine.. Rau..reteaua de net wi.fii nu merge..cada de la baie de la hotel are scurgerea spartă. Se umple toată podeaua de apa..in rest e Ok.la 180ron pe noapte
Flori Cioranu
Flori Cioranu4 ani în urmă
Incerc sa fac o rezervare ,dar nu raslunde nimeni la tel. Acum 3 luni am fost si era inchis.
Mai este deschis?
Am fost anul trecut si a fost super.
C Andrei
C Andrei7 ani în urmă
Îngrozitor de cald in camere (cu caloriferul oprit, gemurile deschise (afara erau 7 Grade) si AC 19 Grade si tot era mult prea cald). La baie miros de canal. Evitati camera 42. Locatia de nunta avea un ring foarte mic de dans, insuficient pentru numarul mare de mese. Mancarea f buna.
Mișu MeHigh
Mișu MeHigh7 ani în urmă
un hotel OK, puțin cam înghesuit, iar dacă prinzi o noapte când e nuntă şi vrei să dormi mai bine încerci în altă parte deoarece muzica se aude la etajul 3 ca şi cum ai fi lângă restaurant pentru că accesul la etajele superioare se face din restaurant iar în capătul palierelor nu există măcar o ușă care să mai antifoneze din zgomot
Locații recomandate