/Braila/Agent de catering

Restaurant Ascunsa Events

Aleea Învățătorilor 13, Brăila 810256, România

Restaurant Ascunsa Events
Agent de catering
4
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X64+CP Brăila, România
+40 742 323 206
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Gelu Soceanu
Gelu Soceanu2 ani în urmă
Curat, personal amabil. Aerul conditionat nu facea fata, deoarece 2-3 aparate erau defecte, sau se facea economie la energia electrica.
Catalin mihai dobrota
Catalin mihai dobrota4 ani în urmă
Excelent din toate punctele de vedere; Personalul a fost mereu amabil, atent, prompt. Atmosfera este inconfundabila, decorul cald si prietenos .Un loc in care as reveni oricand cu mare placere.
Marius
Marius4 ani în urmă
Da, ca si locatie, este una de cartier, una pot spune "OK", dar din punct de vedere al ADMINITRATIEI lasa total de dorit. Am arvunit localul de cateva luni pentru o petrecere restransa, mi s-a promis un pret per meniu, pe parcursul discutiilor avute cu dansii, i-am intrebat despre costuri privind inflatia sau daca apar costuri suplimentare pentru ospatari, intrare, lumina interioara, orice m-am gandit eu ca poate influenta pretul, mi s-a raspuns clar de catre doamna administrator, si chiar de fiul acesteia, ca nu se va schimba cu nimic pretul, desi contractul nu mi s-a dat la momentul darii arvunei pe motiv a nu are formularul la dansa, desi arvuna a luat-o. Eu fiind om de buna credinta si de cuvant am crezut in cuvant si nu prea m-a imteresat contractul. A venit data evenimentului si cand a trebuit sa platesc, am avut neplacuta surpriza sa am cost suplimentar in jur de 500ron invocand diverse cheltuieli(meniurile ospatarilor, salariile ospatarilor, s.a.), reprezentand exact ceea ce eu i-am intrebat in discutiile anterioare petrecerii si mi s-a raspuns transant ce nu v-or exista..... Si in final eram plasat de la unul la celalalt intre mama si fiu fara sa primesc un raspuns concludent pentru cele intamplate. Tactica lor este sa vorbesti cu fiecare, cand cu unul cand cu altul, iar la sfarsit sa ti se spuna ca nu ai inteles TU bine ce s-a vorbit. Deci din punctul meu de vedere comportamentul si minciunile administratiei localului au umbrit comportamentului ok al ospatarilor si frumusetea localului. Deci nota pentru Restaurantul Ascunsa este 0......
Nicu Bostan
Nicu Bostan4 ani în urmă
Loc romantic, meniu și servicii ireproșabile.
Adi Mariana Stanciu
Adi Mariana Stanciu4 ani în urmă
O locație suberba pentru evenimente,personal atent și mâncarea delicioasa mulțumim!!!
Alexandru Viorel Caranfil
Alexandru Viorel Caranfil5 ani în urmă
Din pacate nu recomand ......par gasit in mancare...
Dan Negoita
Dan Negoita5 ani în urmă
Restaurant de cartier. Pentru o nuntă, o aniversare etc.
Florin Dediu
Florin Dediu5 ani în urmă
Nu mai e ce a fost odată. Au redecorat. Recomand!
Locații recomandate