/Arges/Agent de catering

Curtea Veche

Bulevardul Basarabilor 121, Curtea de Argeș 115300, România

Curtea Veche
Agent de catering
4.4
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MVG+5G Curtea de Argeș, România
+40 745 994 345
curteavechekm0.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Ionut Sendroiu
Ionut Sendroiu2 ani în urmă
Restaurant spatios si curat, situat in centrul orasului. Dupa ce am intrat, am observat cativa clienti fumand la masa - erau de fapt pe terasa, care era inchisa datorita sezonului rece (decembrie). Dar era inchisa atat de profi, incat am crezut ca este un alt salon al restaurantului (in alte restaurante se trage o folie de polietilena intre doi stalpi si gata, s-a inchis terasa!)
Personalul mi s-a parut deosebit de amabil si atent. Servire prompta. Am oprit doar pentru o cafea si ceva dulce (eram in tranzit si ne grabeam). Am comandat clatite cu inghetata, foarte bune. Meniul e variat, bazat pe preparate romanesti si balcanice, plus cateva preparate din bucataria italiana.
Scornea Irinel
Scornea Irinel2 ani în urmă
O locație deosebită în centrul orașului Curtea de Argeș, aproape de mănăstire, cu un meniu deosebit de diversificat !!!
Alina Ștefan
Alina Ștefan2 ani în urmă
Buna ziua, numele meu este Ștefan Romeo, am venit cu soția mea in restaurantul dumneavoastră, am comandat doua ceaiuri și o pizza , după 30min îmi aduce o pizza care nu era carnivora !!! Prea goala și totul aruncat deasupra , nu e prima data când mănânc in restaurantul dumneavoastră, de aceea am și oprit că am văzut că se făcea o pizza foarte buna, data viitoare nu o sa mai oprim !!!!! Nu recomand !!! Am cerut să vorbesc cu un sef cu un manager de restaurant , m-au pus sa vorbesc cu fata de am făcut comanda , că sa îmi poată face alta pizza , de ce e nevoie să aștept o ora pentru o pizza !!! Nu sunt in stare să facă o pizza de la început !!, angajați alte persoane!!!
Tarus Iurie
Tarus Iurie2 ani în urmă
Daca erau 100 de stele le meritau pe toate. Mancarea a fost super si vorbesc nu doar de 1 fel. Am fost intr-o gasca de 5 persoane, 5 feluri diferite de mancare si toate au fost super. In special Costitele de porc cu cartofi la cuptor a fost cea mai gustoasa varianta pe care am mancat-o vreo data!!
Localul frumos mancare buna si energie pozitiva si din partea personalului si a localului. Super o sa mai vizitez localul de cate ori trec prin zona. Si nu in ultimul rand preturi super !
Iani
Iani2 ani în urmă
Din 14 feluri de mancare in 4 au fost găsite fire de par , o ciorba nu a avut ciorba și doar apa , iar dacă va este pofta de papanași mai bine mergeți la alt restaurant ( aici sunt gogoși nu papanași )
Cristina Caramihale
Cristina Caramihale2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, am rămas impresionata in special de oaia la tuci, care m-a dus cu gândul direct la copilărie! Raport calitate - preț foarte bun.
Angela Cornall
Angela Cornall2 ani în urmă
Mancarea f buna si portiile mari, ciocolata calda super buna si ieftina, servirea buna, au cam putin personal dar e de asteptat cu toate restrictiile astea, in general foarte multumiti.
Alina Stancu
Alina Stancu2 ani în urmă
Am vizitat localul de mai multe ori. Nu am avut niciodată o experienta negativa. Ultima data am fost sâmbăta seara, erau aproape toate mesele ocupate, dar servirea a fost foarte prompta. Ce-i drept nu am vrut decât pizza (nu o încercasem niciodata) dar a venit în maxim 10 minute. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar era o pizza... corecta :) de 4 stele. Preturi foarte acceptabile.
Locații recomandate