/Vaslui/Veterinar

Focavet

Bulevardul Republicii, Bârlad 731209, România

Focavet
Veterinar
4.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6M98+75 Bârlad, România
+40 743 545 500
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ancuta Iordache
Ancuta Iordache2 ani în urmă
RECOMAND!! CEI MAI BUNI
Raluca Isac
Raluca Isac2 ani în urmă
Locul unde animăluțul tău e în siguranță!
Ana
Ana4 ani în urmă
Neprofesionisti din punctul meu de vedere. Am fost cu pisica la ei pentru ca avea burtica unflata si am vrut sa vad daca totul e ok. Fara sa-i faca vreo ecografie, mi-au zis ca e o burtica normala. La 5 zile dupa control, pisica a eliminat o secretie inchisa la culoare, pa vagin. Am fost tot la ei si mi-au zis ca are infectie la uter si ca trebuie sa o operez. Trebuia sa-mi fac programare la ei pentru operatie si pana la operatie nu mi-au prescris nici macar un antibiotic. Iarasi, nu i-au facut ecografie ca sa vada cat este de grav. Plus, mi-au zis ca trebuie sa semnez pe propria raspundere ca sunt de acord cu operatia, in cazul in care pateste ceva sa nu ii acuz de nimic. Si cumva, indirect, mi-au spus ca pisica s-ar putea sa nu treaca de operatie pentru ca rasa asta de pisici este mai sensibila si nu rezista.
Cauza infectiei la uter este ca i s-a facut o injectie pentru hormoni, tot prescrisa de ei. Am sunat la vreo 4-5 medici veterinari sa ii intreb care ar fi cauza, pentru ca ei nu mi-au spus ca asta ar fi cauza, ci alta, cumva pentru ca a avut candva infectie urinara, sau ceva de genul. 90% din doctorii veterinari nu recomanda pastile sau injectii pentru hormoni la pisicile femele tocmai pentru ca riscul unei infectii uterine este mare. Si cu toate astea, ei au facut-o.
Mai mult decat atat, cumva mi-au recomandat sa nu merg la alt doctor sa o consult pentru ca alti doctori s-ar putea sa ascunda diagnosticul. Din afirmatia asta nu pot sa concluzionez decat faptul ca ei vreiau ca eu sa nu aflu adevarata cauza pentru care pisica mi s-a imbolnavit. Ma bucur ca nu i-am ascultat si am mers in alta parte sa o operez. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca o operam la niste medici, care, inca de dinainte de operatie, nu i-au dat sanse mari de supravietuire pisicii.
Asa practica veterinara este inadmisibila pe piata. Ar trebui sa va fi ganditi de doua ori inainte sa va alegeti profesia. Si animalele au viata si nu aveti niciun drept sa va bateti joc de ea.

Am editat acest mesaj ca sa raspund la raspunsul dmv:

1. Nu, afirmatiile nu sunt facute in necunostinta de cauza. Persoana de varsta a 3-a de care mentionati are 63 de ani, este mama mea, iar pisica este un cadou din partea mea. Nu i-am lasat pisica sa aiba grija de ea fara voia ei. Asa ca nu mai mintiti si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.
2. Ati mentionat ca doamana a insistat sa-i administrati produse hormonale, desi dmv nu i-ati recomandat asa ceva. Dar i-ati administrat dupa ce doamna a zis ca-si asuma riscurile. Mintiti cu nerusinare. Nu ati pus-o sa semneze nicio hartie de asumare riscuri (asa cum i-ati cerut s-o faca pentru a intra pisica in operatie), insa ati acceptat o asumare verbala din partea ei si ati administrat produs HORMONAL pisicii. Foarte interesant. Desi stiati ca-i face rau pisicii, ati administrat produsul la insistentele clientului (care nu are cunostinte in domeniu). Oare este etic? Este profesionist?
3. Ati mentionat ca atunci cand a venit a 2-a oara, pisica parea okay: "pisica era prezentă, nu avea temperatură crescută , abdomenul la palpare nu era rigid", dar totusi i-ati recomandat sa mearga sa faca investigatii. Nu vi se pare ca mintiti? Ati zis ca are abdomenul normal, asa ca ati trimis-o acasa, nu la alte investigatii.
4. Cand a venit a 3-a oara, i-ati pus diagnostic de PIOMETRU (fiind o infectie), insa antibiotice nu i-ati administrat. Si da, i-ati recomandat interventie chirurgicala, dar ati zis ca trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere pentru ca pisica face parte dintr-o rasa carepoate muri la anestezie. De ce trebuia sa semneze? Verbal nu mai mergea?

Sa va fie rusine. Incompetenta si neasumare. Eu ma bucur ca a scapat cu viata. Desi nu mai poate avea pui, totusi, mai bine sterila decat moarta. Si da, a fost o decizie buna sa merg la alt cabinet veterinar.
Iulian Petrea
Iulian Petrea4 ani în urmă
Servicii de calitate. Profesionalism. Dedicație. Recomand cu toată increderea!
Alexandra bursucanu
Alexandra bursucanu4 ani în urmă
Recomand, cei mai buni medici veterinari 😍
Foarte grijulii, răbdători, servicii de calitate
Elena Csepel
Elena Csepel4 ani în urmă
Profesioniști sunt cei doi medici
Bogdan Cucu
Bogdan Cucu2 ani în urmă
Cei mai buni! Luca e fericit și sănătos de când venim aici!
Raluca Anghel
Raluca Anghel2 ani în urmă
Foarte drăguți, atenți și răbdători. Recomand cu 5 steluțe, ca de iarna așa.
Locații recomandate