/Timis/Veterinar

Clinica Veterinara Dr. Popa O&R

România

Clinica Veterinara Dr. Popa O&R
Veterinar
4.7
263 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R754+9W Dumbrăvița, România
+40 256 437 285
clinica-veterinara-dr-popa-or.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–12
Scrie o recenzie
Mr Marius
Mr Marius2 ani în urmă
Dupa aceasta experienta , simt nevoia sa imi spun si eu parerea.
Facut programare pentru consult .
Ajuns cu 10 min inainte de programare.
Asteptat cu 20 min mai mult decat ora programata dar nu a fost nici o problema . ( mentionez ca nu existau urgente in paralel)
Dr. Popa isi face aparitia cu un comportament superior si arogant , lipsit de empatie dupa care consulta catelul maxim 3 minute .
Raspuns dupa consult : Nu stiu , Cred , Probabil . Dupa care a zis asteapta .... ( repet , nu existau urgente in paralel)
Am asteptat 30 min pana cand prietena mea si-a pierdut rabdarea si a rugat-o pe asistenta sa il cheme din nou pe Dr. Popa pentru a da un verdict coerent .
Din nou se uita la catel oferind aceleasi raspunsuri : Nu stiu , Cred , Probabil .
Concluzia :
Cunoscutii au prioritatea chiar daca tu ai programare .
Comportament al medicului net superior fata de noi muritorii de rand .
Imi pare rau sa vad cat de mult se poate degrada comportamentul unei persoane pentru bani , totul este despre bani si nimic
despre sanatatea animalelor de companie.
Probabil ca review-urile bune ce au fost acordate acestei clinici au fost de la cunoscutii si prietenii domnului doctor
Laura Boldovici
Laura Boldovici2 ani în urmă
Am dus pisicul la ei pentru că erau aproape și știam că au tot ce e necesar pentru o intervenție rapidă. M-a primit o doamnă tânără care la prima vedere mi-a părut foarte profesionistă. M-a sfătuit să las pisicul la ei ca să îl anestezieze ușor și să îi pună o sondă. Toate bune și frumoase, vin seara după el, pisicul amețit, dar mi se părea normal după anestezie; doamna doctor îmi spune că totul e ok, să vin a doua zi să curețe sonda, că sunt peste 90% șanse să se refacă complet, mai îmi vând și niște mâncare specială, ajung acasă, pisicul îmi moare în brațe după 20 minute.
Am aflat după, de la alți doctori, cât de gravă a fost de fapt situația și că din start nu erau 90% șanse sa își revină, ci să NU își revină.
Am sunat a doua zi la cabinet să anulez programarea și să le spun că pisicul e mort, la care doamna doctor îmi spune că se aștepta la asta, ca chiar a discutat cu colega cu o seară înainte. Dar mie nici măcar în treacăt nu mi-au spus că treaba e serioasă. Cu tot cu analize si ecografii și ce naiba i-au mai făcut!
Sunt mai mult decât furioasă. Eu chiar am crezut-o că pisicul e ok și nu puteam concepe cum de a murit. Vreo 15 minute după ce a murit eu încă îl scuturam să se trezească, credeam că de la anestezie e așa sau că a adormit. Nu vă explic șocul pe care l-am avut când am realizat ca e mort.

Pe scurt, nu recomand cabinetul. Mă zgârii pe ochi că nu am mers la doctorul meu obișnuit, măcar aflam cum stă treaba și nu plăteam o grămadă de bani ca să îmi iau acasă pisicul mort.
Beatrice Danciu
Beatrice Danciu2 ani în urmă
Pisica mea era pacienta lor, la controale de rutina si vaccinuri excelent dar la urgente pas....
Ii apelez avand pisica gestanta pentru ca incepuse sa sangereze, mentionez la telefon ca e gestanta si ca a aparut aceasta problema iar raspunsul:" noi suntem plini si azi si maine".
Nu tu esti pacient, nu tu stai sa iti recomand altceva , nu tu "urgentele au prioritate", nu tu fa asa, nu tu vreun sfat, ceva.
Celelalte informatii legate de contractii, durata si de faptul ca nu poate fata si ca e rost de cezariana,le-am primit via telefon si cu examinare de la o alta clinica veterinara din Tm.
Pisica mea a ajuns la cezariana dar la ARAD , unde "nu poate fata" sa transformat in "va astept cat se poate de repede" si unde "urgentele AU prioritate".
Experienta sus mentionata mi-a lasat un "gust teribil".
Dietmar Krutsch
Dietmar Krutsch2 ani în urmă
Dr. Robert Popa a fost singurul care a recunoscut simptomele unei boli acute galopante și a vorbit deschis cu cărțile pe faţă despre opţiuni.
Adelina Slovac
Adelina Slovac2 ani în urmă
Am mers la consult de două ori cu un motan cu ocluzie intestinală. În ambele dăți i s-au făcut câteva injecții și investigații (la cererea noastră) și ni s-a spus "să revenim mâine". A treia oară am ales să mergem la un alt cabinet unde ni s-a spus că starea lui este foarte gravă și trebuie operat de urgență. Din fericire, medicii de acolo au reușit să îl salveze și acum este bine. Dacă apelam tot la această clinică, nu știu dacă motanul nostru ar mai fi acum în viață. Nu recomand.
Sturza andreea
Sturza andreea2 ani în urmă
As da mai mult de 5 stele daca ar fi posibil🌟, noi avem un Samoyed(fetița) am apelat la serviciul de urgența si doctorii au venit foarte repede la cabinet(fiind duminica la ora aprox.21.00), din pacate am aflat un prognostic grav si a fost nevoie de urgența sa o opereze, au operat-o si salvat-o pe Hera🥰, toți sunt foarte amabili si ințelegatori, iar ca si cabinet foarte curat! 🐕‍🦺Mulțumesc 🙏pe aceasta cale Dlui Dr.Popa si Dnei/Drei Dr.Daniela🤗
Bogdan Donu
Bogdan Donu2 ani în urmă
Dr. Tripa e cea mai tare! Motanul meu n-a fost niciodata atat de linistit la veterinar. M-au si ajutat sa-l prind cand mi-a scapat in fata cladirii 🤪🥳 Preturile lor sunt rezonabile si personalul e grozav! Recomand Dr. Tripa! 😁😁
Titerlea daniela
Titerlea daniela5 ani în urmă
Sunt cea mai fericita ca am intalnit asa oameni minunati care au salvato pe Maya pot zice de la moarte. Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru animalutul tau. Le multumesc pentru tot ce a facut pentru Maya!
Locații recomandate