/Timis/Veterinar

Spitalul Clinic Universitar Veterinar

Calea Aradului 119, Timișoara 300645, România

Spitalul Clinic Universitar Veterinar
Veterinar
3.9
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6M8+VW Timișoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Santi
Dana Santi2 ani în urmă
Super mulțumită, la serviciul de Gardă, orele 33,30-23,...... . Mulțumesc medicului de gardă Dr. Vlad care mi-a salvat de la moarte 4 puiuți de pisica de doar 2 zile. Am mai colaborat cu dânsul, dar a fost prima dată la serviciul de Gardă, URGENȚE. Acum puiuții au deschis ochișorii și aștept să înceapă să meargă. Pe această cale, doresc să îi mulțumesc frumos. PERSONAL, recomand serviciul de Gardă, la orice oră din zi și din noapte.
Erik Wegleitner
Erik Wegleitner2 ani în urmă
Mulțumim întregii echipe a clinicii veterinare universitare din Timișoara pt promptitudinea cu care au acționat salvării cățelușei mele ! ❤️❤️❤️
Adrian Borcean
Adrian Borcean2 ani în urmă
Se practica medicina veterinara de cea mai buna calitate. Sunt primite animale din toate categoriile, speciile și rasele și se încearcă tot posibilul sa fie vindecate de afecțiunile de care suferă. Asta ar fi pe scurt. Sunt multe altele de spus, de la medicii dedicați și pana la studenții inimoși care lucrează acolo și de asemenea despre efortul de a menține standardele de dotare și calitate pentru actul medical.
Dan Remus
Dan Remus2 ani în urmă
Execrabil.Oameni buni, evitati sa aveti de-a face cu aceasta clinica. Am dorit sa salvez un pisoi de la serviciu. Intr-o zi de vineri dimineata l-am gasit intins pe jos, neputandu-si utiliza picioarele din spate, mieunand slab si tremurand. L-am pus repede in masina si am fugit la "super-clinica"veterinara a Timisorii in speranta ca-l voi putea salva. S-a constatat faptul (platit cu 50 de lei) ca nu are nimic de-a face dpdv chirurgical si doar ca are o infectie. Deci nu lovitura, nu masina, etc. L-am lasat in grija lor. Probabil ca i-au aplicat perfuzii cu ceva antibiotice si ceva care sa-l hidrateze.Am uitat sa mentionez faptul ca avea o stare febrila. L-am vizitat din nou sambata si am fost iritat de faptul ca nimeni nu i-a pus niciun diagnostic, au preferat sa-l tina sub perfuzii, sa-l "stabilizeze". Luni la fel, niciun diagnostic. Marti la fel. Pt ca se anuntau doua zile extrem de calduroase i-am rugat sa-l mai tina acolo inca doua zile (contra-cost). Joi dimineata intradevar se simtea mult mai bine, se putea deplasa, nu mai avea febra, asa ca l-am preluat fericit. Am platit pt toata operatiunea 520 lei (cazare si tratament).L-am dus inapoi la sora lui de la serviciu. S-au jucat fericiti, s-au zbenguit. Sambata seara am trecut intamplator pe la serviciu si l-am gasit slabit din nou.A mai trait pana duminica, cand l-am gasit teapan. Regret faptul ca am ales cea mai proasta optiune in momentul in care l-am dus la acea clinica. Atat lipsa de interes, atata lipsa de empatie nu am mai vazut niciodata. Nici macar studentii nu erau interesati sa incerce sa afle un diagnostic, nici doctorii. Preferau s-o frece pe acolo si sa se dea pe telefoane. Nimeni n-a fost curios sa incerce sa afle ce anume a cauzat acea infectie care l-a curatat intr-o saptamana. Nimeni!
Sorin Nasta
Sorin Nasta2 ani în urmă
Super profesionisti, o echipa dedicata de la doctori, la asistenti/e si rezidenti! Am ajuns de urgenta aici cu catelul nostru , un pui de Husky (Millo, 4 luni) , muscat de o capusa. Desi initial, conform analizelor, catelul trebuia sa nu mai traiasca, in 5 zile de internare l am putut lua acasa! Mananca din nou normal, se joaca si spre bucuria noastra, musca din nou tot ce prinde! A fost ingrijit zi si noapte! inclusiv a fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator survenit in prima noapte petrecuta in clinica. Mult respect si mii de multumiri echipei si doctorului Vlad! Semnat: Millo si familia!
Ade Nyko
Ade Nyko2 ani în urmă
Datorita asa zis doctorului Vlad Florin, care astazi se afla la receptia urgentelor, a fost prima si ultima data cand am ales sa merg in acest spital veterinar cu pisica. Are o atitudine flegmatica, nu stie sa trateze cu prioritate cazurile urgente, raspunde zeflemist si prefera sa stea la povesti in loc sa se ocupe sau macar sa se uite la un animal adus de urgenta.
Pe langa dezorganizarea care exista, faptul ca se poate plati doar cash fara sa fie vreun anunt te face sa nu mai vrei sa auzi de aceasta clinica de urgente.
Interesant este faptul ca preturile sunt aferente unui standard calitativ mult mai ridicat fata de ceea ce se ofera.
Roxana Icobescu
Roxana Icobescu2 ani în urmă
Am ajuns cu catelul meu mascul beagle de 9 ani, la aceasta clinica dupa ce a fost liovit de o masina. Nu avea rani vizibile, a fost controlat si de alti medici veterinari fara insa a gasi cauza durerilor. Zilnic avea crize, urla si nu stiam ce sa facem. In final am facut programare aici si am aflat ca are probleme la primele doua vertebre de la gat. I s-a dat tratament, i s-a pus guler si este sub observatie. Doctori si asistenti super ok. Locul este foarte curat si foarte bine dotat.
Irina Nastasie
Irina Nastasie2 ani în urmă
Am venit într-o duminica dimineața, am avut parte de toată dăruirea și profesionalismul unui doctor tânăr. Tot respectul și admirația, asemenea lucruri sunt salvatoare, mai ales în conditiile în care peste weekend nu găsești cabinete veterinare sau dacă mergi în privat ai șanse și cu costuri ridicate sa nu iti salvezi micul prietenul.
Locații recomandate