/Sibiu/Veterinar

Centrul Veterinar Transilvania

Strada Bâlea 15, Sibiu 557260, România

Centrul Veterinar Transilvania
Veterinar
4.6
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5R6+XR Sibiu, România
+40 369 428 428
cvtransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Balazs Karoy
Balazs Karoy2 ani în urmă
Am ramas uimit de tot ce se afla la dumneavoastra, respectul si primirea calduroasa de care am avut parte, voi fi recunoscator toata viata ca a-ti salvat-o pe Bella, dupa ce am fost refuzat de 3 cabinete veterinare din Alba Iulia pe motiv ca e prea grava situatia .
Medici, asistente, incapere, cumunicare, nota 10 pentru tot ! Felicitari si respecte pentru tot ceea ce faceti !
Mihai Popa
Mihai Popa2 ani în urmă
Un loc excepțional cu medici bine pregătiți ce mi-au salvat cățelul de la moarte. Acesta fusese otrăvit de către vecini iar medicii de la Spitalul Veterinar Transilvania au știut precis ce este de făcut iar deznodământul a fost favorabil.
Recomand cu încredere oricui are un companion și vrea să îi asigure cele mai bune condiții !
Respect si felicitări echipei pentru munca depusă !
Despina Cusnir
Despina Cusnir2 ani în urmă
Am fost la ei cu catelusa mea, care vomita si era foarte apatica , dupa o plimbare in cartier. Era seara pe la 9.30, si deja ma temeam, ca nu am unde sa mai gasesc pe careva la ora respectiva. Au fist foarte profi si ne-au preluat imediat. Sunt dedicati si se vede ca le pasa. Recomand 100%
Iris Enghis
Iris Enghis2 ani în urmă
O experienta neplacuta. Am venit cu cainele care intrase intr-o stare de tuse inversa dupa ce a mancat iarba stropita in muzeul satului.

La cabinet am platit 250 lei si mi s-a zis ca este perfect ok cainele. Cum am plecat de acolo a inceput cainele din nou sa aiba criza de respiratie, inclusiv pe parcursul noptii.

Nu pot explica prin ce stari am trecut stiind ca veterinarul de serviciu putea sa amelioreze situatia cu un antialergic.

Nu a primit nici un tratament de banii platiti fiindca ar fi trebuit sa platim bani extra pentru investigatii suplimentare desi contextul si ce s-a intamplat era clar.

Nu trebuia sa platesc nici aia 250.
Domnisoara veterinar a zis cu cuvintele ei ca S-A DERANJAT sa vina la cabinet. Desi cand am ajuns era acolo si mi-a cerut sa vin cat de repede pot, nu in jumate de ora cum am zis initial.

Pe langa toate acestea dansa era preocupata mai mult de rasa cainelui. Observatii deplasate ca e primul caine de rasa respectiva care sta cuminte, ca de obicei acesti caini sunt foarte agresivi, in conditiile in care scopul vizitei era altul.

Nu am nevoie de raspuns si explicatii ca sa salvati aparentele pentru alti potentiali clienti. Eu mi-am expus situatia in care cainele s-a simtit rau in continuare o zi si o noapte si banii au fost dati degeaba.
Raluca Goia
Raluca Goia2 ani în urmă
Sunt foarte impresionata de modul de abordare a medicilor de aici. Comunicarea este una excelenta si primesti explicatii pentru absolut tot ce se face cainelui. Am mers de mai multe ori si fiecare medic stia despre cazul meu. Un spital bine dotat cu o curte mare unde poti plimba cainele daca trebuie sa astepti, eu neavand programare a trebuit sa astept putin. Sala de asteptare dragut impartita intre caini si pisici si au cafea buna. Primii medici care mi-au dat incredere si mi-au explicat pas cu pas tot ce se face.
Liviana Michelle
Liviana Michelle2 ani în urmă
Pisicuta mea a fost salvata de catre specialistii si oamenii cu suflet mare de la Spitalul Veterinar Transilvania. Desi ne-am confruntat cu un caz extrem de dificil din punct de vedere medical si am trecut prin momente in care nu mai exista nicio speranta, echipa de la SVT a fost in permanenta alaturi de noi si au facut ceea ce parea o misiune imposibila, sa o salveze pe Micha, pisicuta mea de nici doi ani. Dupa cinci transfuzii de sange in decursul a doua luni si dupa tratamente istovitoare pe termen lung, Micha este acum stabila si reuseste sa se bucure si sa se joace din nou, ca o pisicuta normala. Eu si familia mea nu am sti cum sa le multumim acestor oameni exceptionali care au realizat aceasta minune. Am apreciat intotdeauna profesionismul echipei de la SVT condusa de d-na doctor Catalina Ciuban si modul in care ne-au facut sa ne simtim ca acasa in clinica, indiferent de ora din zi sau din noapte la care ne-am prezentat la urgenta. Respect SVT!
Adela Crefea
Adela Crefea2 ani în urmă
Spital privat și deschis 24/7, promovare că sunt medici disponibili permanent dar costă 250 lei ca un medic sa coboare pt consultatie in ziua de sâmbătă la ora 17 (aparent programul este totusi până la ora 15 și nu non-stop).
Sunt cabinete private în Sibiu la care medicii vin de acasă noaptea și costă mai puțin decât coborâtul un etaj aici.
Chiar am mers cu încredere.
Nu înțeleg de ce mai exista program permanent, angajat la recepție și clinica deschisă
Harsan Madalina
Harsan Madalina2 ani în urmă
Recomand din suflet Spitalul Veterinar Transilvania Sibiu. Este cea mai bună clinică veterinară! Cum intri, personalul de la receptie te întâmpină cu multă căldură și amabilitate. După multe încercări eșuate și prețuri exagerate în Cluj-Napoca am contactat SVT, iar doamna Cătălina, o minune de om, a tratat totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Acești îngeri i-au salvat viața cățelușei fratelui meu, iar puiului meu i-au dat șansa să umble din nou, operația fiind un succes. Nu voi putea nici în zece vieți să le mulțumesc pentru cum au fost tratați și îngrijiți blănoșii noștri dragi. Inclusiv noaptea când am avut probleme cu micuțul meu, au încercat de la distanță să mă ajute cum au putut ei mai bine.
Pentru cățelușa fratelui meu, duminica, cabinetele din Cluj ne plasau de la unul la altul fiindcă nu știau ce diagnostic sa ii pună neavând unde sa ii facă radiografiile necesare. Fiind în stare critică având problemele grave de respiratie, când am ajuns la Sibiu, echipa împreună cu doamna Cătălina a fost pregătită pentru a-i acorda ajutorul.
Ii mulțumesc din suflet doamnei Cătălina Ciuban și echipei pentru tot efortul pe care îl depuneți pentru noi și pentru primirea călduroasă la fiecare vizita a noastră!!Au avut mereu răbdare să îmi explice diagnosticul pe întelesul oricui!! Eu impreună cu Teddy și Marley vă mulțumim că existați!
Locații recomandate