/Sibiu/Veterinar

Hermann Vet

Aleea Valea Săpunului, Cisnădie 557260, România

Hermann Vet
Veterinar
4.6
149 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4CX+MG Cisnădie, România
+40 722 393 047
hermannvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–18
Marți: 14–18
Mirecuri: 14–18
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petra Aurelia Elena332 zile în urmă
Respect ,un medic cu experienta si rabdare maxima !
Ana-Paula Pușcaș
Ana-Paula Pușcaș2 ani în urmă
Despre domnii doctori, numai cuvinte de laudă. M-au primit de urgență într-o duminică, la aproape 22 seara și au rezolvat problema câinelui, care avea o aristă adânc în ureche. De asemenea, profesionalismul reiese și din cunoștințele pe care ambii le dețin și le împărtășesc cu clienții.
Cristian Iosif
Cristian Iosif4 ani în urmă
O recenzie trebuie să se bazeze pe adevăr, întotdeauna - şi mai ales să nu inducă în eroare cititorii care vizitează un obiectiv. Echilibrăm situaţia şi susţinem personalul cabinetului - medici specialişti şi rezidenţi, precum şi studenţi în stagii de practică - pentru reprezentarea cu multă demnitate a drepturilor animalelor. Medicii ajută cetăţenii să înţeleagă cum trebuie crescut un câine de talie mare. Medicii veterinari nu servesc - ci AJUTĂ! Medicii servesc numai valorile nobilei profesii. Medicii sprijină cu informaţii de calitate clienţii, pentru ca aceştia să ofere câinilor cele mai bune condiţii de creştere.Astfel întârim condiţia şi spunem că un câine de talie mare nu se poate creşte într-un apartament la bloc! Şi dacă un medic veterinar clinician pentru animale de companie, oriunde în ţară, primeşte o stea şi critici în recenzii pentru acest argument, acest lucru nu este corect şi de aceea am realizat acest comentariu, care este unul constructiv şi util iubitorilor câinilor de companie.
Anca pirvu
Anca pirvu4 ani în urmă
Va rog faceti cumva si dati posibilitatea pacientilor de a oferi si (-stele).
Recenzia mea este de -5stele!!!

Dr. -ul are SINDROMUL VETERINARULUI MIC.
(Stiti voi..."sindromul cîinelui mic".)
Omul se vede ca o fi calatorit prin America sau cine stie pe unde si de acolo s-o intors cu necesitatea stringenta de a o spune "si la caini"!
Pacat ! Ar fi prins bine in Sibiu un veterinar dedicat meseriei si pacientilor, constient pe deasupra de lumea pe care traieste si mai ales de necesitatea unei relationari normale cu stapanii pacienților lui.
Ca de "dumnezei pe pământ" ( a se citi doctori), care au drept de viata si de moarte asupra pacientilor, si hotarasc care sa fie tratat si care nu , care sa fie lasat sa moara si pe care sa faca experimente, suntem SCARBITI noi romanii!
Imi pare rau ca nu am inregistrat conversatia ca ar fi fost de ajuns sa o ascultati! Va pot spune insa in spiritul celor ce mi-au fost "explicate" de catre dr., ca DETINATORII DE CAINI DE RASA MEDIE SI MARE CARE NU LOCUIESC LA CURTE, FAC O CRIMA DACA CONTINUA SA MAI TINA CAINELE SI O ORA IN PLUS !!!
DE URGENTA SA CAUTE CUI SA DEA CAINELE PENTRUCA ASTFEL DE CAINE:
-CONSUMA OXIGENUL
- VA FI AFECTAT DE RAHITISM
--ARE NEVOIE DE UN MEDIU CURAT - UITE EL O PORNIT LAMPA UV INAINTE SA NE PRIMEASCA
Etc. Etc. Etc.....
Mihaela Socaciu
Mihaela Socaciu5 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de dnul Dr Iosif .
Romanino Popa
Romanino Popa5 ani în urmă
Din cauza acestor " profesionisti " pisica mea este oarba de 10 ani !
Am dus-o la castrat , pe langa ca s-a ales cu o taietura pe toata burta ( parca ar fi vrut sa o eviscereze nu sa o castreze) pusica mea a si orbit !
Am fost la Bucuresti cu ea la control , la un medic veterinar de renume , sa vad daca se mai poate face ceva .Acesta a spus ca nu se mai poate face nimic . Cauza : doza de anestezic de la castrare pe care i-au dat-o " specialistii " de la Sibiu fiind cauza orbirii
A ramas uimit si de dimensiunea inciziei facuta pt castrare !
A zis ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui !
Cand am revenit la Sibiu si am fost sa le comunic medicilor de la Sibiu concluzia de la Bucurest ,i sotia doctorului s-a ofuscat foarte tare , aproape ca nu mai puteam sa spun nimic pt ca vorbea peste mine non stop si spunea ca e imposibil !
Concluzia : ea era ofuscata , pisica mea oarba !!!!
Luati aminte unde va duceti animalele la veterinar !
Nu atitudinea friendly a doctorului , conteaza profesionalismul lor !
Andrei Szabó
Andrei Szabó6 ani în urmă
Am luat la rând mai multe cabinete veterinare iar de câțiva ani buni doar aici mă mai duc. Aici am găsit nu doar niste oameni cu o pricepere exhaustivă dar și niște persoane extrem de umane și empatice. Recomand cu toată încrederea!
Dorina coros
Dorina coros2 ani în urmă
Pe lîngă serviciile de calitate și profesionalism,aici găsești toate informațiile de care ai nevoie ptr a îngriji un animal.Admir și recomand aceasta clinică veterinară din Sibiu.
Prava Nicolae
Prava Nicolae2 ani în urmă
Rar mai găsim astfel de oameni. Pot spune ca sunt impresionat de profesionalismul doctorului. Iti da multe detalii, chiar prea multe si este atasat de fiecare animalut ( sufletele pentru noi) incredibil. Recomand aceasta clinică, este prima oară când chiar mergem cu pisicutul nostru la un veterinar si pleci mulțumit. Piu-piu va multumeste !
Locații recomandate