/Sibiu/Veterinar

Clinica Veterinara Vetcon

Strada Semaforului nr 10, Sibiu 550309, România

Clinica Veterinara Vetcon
Veterinar
4.6
360 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J9+W4 Sibiu, România
+40 761 663 577
clinica.vetcon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miruna Vlad
Miruna Vlad2 ani în urmă
O experienta placuta. Recomand!
Roxana Vacaroiu
Roxana Vacaroiu2 ani în urmă
Suntem norocoși că am găsit acești oameni minunați! Personalul este foarte prietenos și bine pregătit iar cabinetul curat lună. Nu am plecat niciodată nemulțumiți sau cu probleme nerezolvate de la cabinet. Sper din suflet să rămâneți neschimbati. 🤗
Doina Lungu
Doina Lungu2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesioniști, empatici, totdeauna acorda ajutor pentru animalele pe care le ducem la consultație. Recomand.
Matei Horatiu
Matei Horatiu2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere, sunt foarte profi. Caţeluşei mele i-au salvat viața.
Marius botan
Marius botan4 ani în urmă
Cu siguranta cei mai buni medici din Sibiu. Aici catelul meu a primit o a doua sansa la viata dupa ce nu ii s-a mai dat nici una in alte doua cabinete cu recenzii ft bune din Sibiu pe motiv ca “este batran”. Preturile sunt ok comparativ cu alte cabinete. Cel mai mult as puncta pentru competenta, profesionalism, curatenie si o paleta larga de medicamente. Acesti medici nu se joaca. Felicitari!
Georgiana dinca
Georgiana dinca5 ani în urmă
un grup de medici extraordinari,am ales sa vin din ramnicu valcea pt a-mi trata catelul la dumnealor,ii recomand cu multa incredere,primesti diagnosticul corect.eu am crezut ca o sa imi moara catelul in ce stare se afla 2 medici unul din valcea unul din sibiu nu stiau ce are iar cand am ajuns la vetcon printr-o recomandare a unei prietene din sibiu domnul doctor imediat mi-a spus de ce boala sufera iar prin tratament si perfuzii catelul meu acum e foarte bine si-a revenit complet. le multumesc
Daniela Cruduleci
Daniela Cruduleci2 ani în urmă
De evitat,pe langa preturi enorme lipsa totala de profesionalism,daca va iubiti animalutul de companie nu mergeti acolo.Sunt sub orice critica.Nu inteleg postarile pozitive,probabil au fost la tuns daca au laudat serviciile de acolo,desi am dubii ca ar putea sa faca ceva bine.
Mihaela Cazan
Mihaela Cazan2 ani în urmă
Când ai un nou membru în familie e bine sa știi și din punc de vedere al sănătății cum e . Mă bucur că am luat hotărârea de a merge la un control pentru ca pisicuta noastră are o problema gingivala de care nu am fi aflat.
Mulțumesc!
Locații recomandate