/Sibiu/Veterinar

Farmacie Veterinara-Cabinet Veterinar-str.FAURULUI 21

Strada Faurului 21, Sibiu 557270, România

Farmacie Veterinara-Cabinet Veterinar-str.FAURULUI 21
Veterinar
4.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5X2+P3 Sibiu, România
+40 269 222 424
petvet-depot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai S.
Mihai S.5 ani în urmă
Ce îmi place cel mai mult în acest magazin este ca Domnul Doctor de la contuar încearcă să înțeleagă problema fiecaruia recomandînd produsele cele mai potrivite si nu cele mai scumpe sau produse de care nu am nevoie cum mi sa întâmplat în alte locuri din zona unde vânzătorii nu au cunoștințe sau studii veterinare. Aici gasiti tot ce aveti nevoie. Domnul Doctor Veterinar va poate îndruma in ce medicamente aveti nevoie pentru Căței, Pisici, Porumbei, Iepuri sau animale mai mici si nu numai. Aveti Oi, Porci, Vaci, Gaini etc. aici găsiți toate medicamentele de care aveti nevoie in ferma dumneavoastră. Deasemenea puteți găsi si hrana si accesorii pentru toate animalele pe care le aveti in jurul casei sau fermei. La fiecare vizita am avut parte de profesionalism si îndrumări foarte bune pentru a face cea mai buna alegere. Mulțumesc și vă recomand aceast magazin.
Carmen Ihora
Carmen Ihora5 ani în urmă
Din 21 ianuarie, încă o locație...str. Semaforului, nr.29 (in sensul giratoriu, vis-a-vis de Gazprom, langa Cramele Recaș)
Daniliuc Marcel
Daniliuc Marcel5 ani în urmă
S-a mutat la o alta adresa Faurului nr. 21
Andrei Badea
Andrei Badea2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta. Doamna doctor mi-a tratat pisoiul și m-a învățat cum sa am grija de animalutul meu ca sa nu se îmbolnăveasca pe viitor. A dat dovada de un profesionalism excelent și preturile sunt cele mai mici din Sibiu. Țineți-o tot asa!
Ela Coman
Ela Coman2 ani în urmă
Foarte mulțumită de acest cabinet! Doamna doctor Diana a dat dovada de profesionalism pe tot parcursul tratamentului cățelușului meu. De asemenea am fost impresionata de preturile farmaciei. Recomand!
Mihaela Toader
Mihaela Toader2 ani în urmă
Am primit raspunsuri detaliate la toate problemele pe care le am cu Bruno, ciobanescul meu german. Multumesc mult si pe aceasta cale si raman o clienta fidela.
Cristina Rosian
Cristina Rosian2 ani în urmă
🤗
Vasiu Alina Gratiela
Vasiu Alina Gratiela2 ani în urmă
Doamna/doamnisoara veterinar foarte amabila și de ajutor.
Locații recomandate