/Sibiu/Veterinar

Clinica Veterinară Exclusive Vets Sibiu

Strada Bahluiului 18, Sibiu 550400, România

Clinica Veterinară Exclusive Vets Sibiu
Veterinar
4.8
415 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4FQ+RF Sibiu, România
+40 745 607 080
exclusive-vets.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stanciu Georgeta1 an în urmă
Profesionisti ,dornici sa ajute,empatici cu animalutele!
Andreea Miculescu
Andreea Miculescu2 ani în urmă
Multumesc dr.Ana Maria Varga care ma iubeste, m-a tratat si m-a facut bine 🤗. Oscar Blue
Cosmin Andrei
Cosmin Andrei2 ani în urmă
Am venit cu o pisicuță Duța cu probleme urinare după o ecografie s-au descoperit că are o piatră destul de mare în vezica urinară , pisicuța are 3 luni și a fost operată , am avut puține emoții să nu fie complicații, dar echipa de la clinică este una foarte pregătită de profesioniști cu aparatura performanta și totul a decurs perfect!! Pisica s-a recuperat superb având o stare de sănătate generală foarte bună recomand cu drag
Dana Avram
Dana Avram2 ani în urmă
Când vine vorba de animale suntem cei mai mulți dintre noi permeabili.E ceva în sufletul fiecărui om care-l face , instinctiv , sa le apere.
Asa se face ca am trăit recent , un episod de boala al dalmatianului familiei , care s-a derulat de la etapa de negare la speranța că
nu poate fi ceva grav pana în momentul agravării stării generale .A fost o poveste de viata și de boala . Am ajuns așadar în cabinetul Exclusive Vets , unde am găsit aceeași oameni empatici și profesioniști deopotriva care cu știința dobândită în ani de munca l-au salvat a doua oara .Va mulțumesc încă odata pentru viata și în numele lui .
Bogdan Marin
Bogdan Marin2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite. Personal competent si amabil, clinica foarte bine dotata. Recomand!
Iulia
Iulia2 ani în urmă
Prima clinica/cabinet veterinar cu tot ce ii trebuie pe care l-am gasit in Sibiu (analize, radiografii, ecografii, etc) si, in primul rand, cu mult profesionalism si pasiune. Mi-au salvat pisica. Ii recomand cu incredere.
Arina Lascu
Arina Lascu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de calitatea serviciilor, am trecut recent cu pisoiul printr-o mică operație pe urgență... domnul doctor a fost foarte amabil și prompt în condițiile în care era Duminica seara.
Nic0le 02
Nic0le 022 ani în urmă
Scriu aici ca mamica de motan care a fost chinuit prin alte cabinete doar eu si el stim in ce hal..si fara un diagnostic cert...am descoperit clinica la un search pe google pt ca in jurul orei 18:00 nu mai erau deschise multe(atunci a avut o criza care m-a panicat)...am mers fara sa sun in prealabil pur si simplu am luat motanul si am fugit la ei...In primul rand oamenii astia iubesc animalele...e primul lucru pe care l-am observat si pentru mine,cel mai important(dupa cum vorbesc,cum se poarta,cum incearca sa nu streseze animalutul).Si apoi gradul de profesionalism...avem un diagnostic acum...stim ce sa facem in continuare.Recomand cu drag aceasta clinica,eu am ramas impresionata!!
Mihaela Dinu
Mihaela Dinu2 ani în urmă
Am ajuns cu pechineza mea bătrânică într-o stare foarte rea cu probleme multiple dintre care insuficiența renala era cea mai grava, iar dra vet Ana Maria mi-a pus cățelușa pe picioare, si implicit pe mine. A dat dovada de profesionalism, rabdare si blândețe. Mulțumesc din suflet pentru speranța!
Locații recomandate