/Prahova/Veterinar

Alexa Vet

Strada Văleni 46, Ploiești 100125, România

Alexa Vet
Veterinar
4.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2W9+MJ Ploiești, România
+40 744 433 432
alexa-vet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Bunea Mircea Florin
Bunea Mircea Florin2 ani în urmă
Super
A.R.M.
A.R.M.2 ani în urmă
Personal super calificat si amabil, implicarea si devotamentul personalului fata de animalute se remarca de la intrarea in cabinet.
Profesionalismul de care dau dovada se poate observa prin rezultatele finale pozitive.
Nota 10 pentru cabinet cu ⭐⭐⭐⭐⭐ stele.
Sanziana Dinu
Sanziana Dinu2 ani în urmă
O sa spun experienta mea si a familiei mele cu aceasta "doamna doctor".Am avut 2 pisoiasi de numai 9 saptamani. Unul din ei a luat un virus mortal, si nu a mai putut fi salvat.Doamna respectiva a recomandat sa vaccinam si a 2-a pisicuta, in conditiile in care, nu trebuie sa fii medic ca sa stii ca este exclus sa vaccinezi un om/un animal atunci cand acesta are deja virusul , si ca este imposibil sa nu il fi luat cand acestia au stat doar impreuna!! A omorat cu buna stiinta un pisoi nevinovat, nu se poate numi doctor in nici un caz, este inadmisibil ca dupa 6 ani de facultate sa nu stii ca nu se vaccineaza nimeni in perioada de incubatie a virusului! Insa, din pacate, la aceasta doamna , sau mai bine spus criminala de animale, primeaza interesul financiar, nicidecum sanatatea si bunastarea animalutelor. Rusine! Feriti-va de acest "om" care isi vede doar propriul ineteres.
Teslav Ioana
Teslav Ioana2 ani în urmă
După ce am pierdut 2 zile intr.un alt cabinet am ajuns cu, Tomi,pisoiul nostru in vîrstă de 20 de ani aici,unde in 3 zile l.au pus pe picioare, personal devotat si cu aplecare către animalute.Le mulțumim frumos si vrem ca postarea noastră sa ajute si alte persoane care sunt în căutare de Un Cabinet Bun!❤
Cristian Iacovache
Cristian Iacovache4 ani în urmă
Cel mai dotat cabinet din Ploiesti
Calina Sorescu
Calina Sorescu4 ani în urmă
Dotări excelente, experiență și profesionalism. Dr Ioana Alexa și Beatrice Drăguș sunt prietenele cățelușilor mei, ele sunt cele care ne îngrijesc, ne tratează și ne suportă toanele. Va mulțumim și vă iubim!
Ana-maria Manolescu
Ana-maria Manolescu2 ani în urmă
Un om deosebit , un doctor desăvârșit , profenialismul la el acasă, aparatura de top , locație centrală , spatioasa și foarte curata .
Natalie Gabriela
Natalie Gabriela2 ani în urmă
Personal super profi si foarte sufletisti! O locatie dotata modern curat si cu spatiu foarte prietenos! Multumim doamnei doctor nicoleta ioana alexa !o cezariana reusita cu un pui salvat de la moarte 😘😘😘
Locații recomandate