/Prahova/Veterinar

Cabinet veterinar FIRSTVET MEDICAL

Strada Mărășești 234, Ploiești 300108, România

Cabinet veterinar FIRSTVET MEDICAL
Veterinar
4.7
183 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
W2J3+WQ Ploiești, România
+40 747 222 877
veterinar-ploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Suzy și familia, Pusă și Bogdan305 zile în urmă
As începe cu remarca următoare ,, Echipa de vocație, dăruire, empatie, afecțiune, implicare și profesionalism,- Oameni cu majuscula,.

Mie mi ați schimbat viziunea despre ce presupune a fi iubitor de animale si sincer, daca m as reorienta profesional , cu siguranță, as îmbrățișa aceasta profesie.
Mulțumesc pentru ,,tona de fericire,, pe care mi ați dsruit o când mi ați salvat o pe Suzy, practic ne ați vindecat sufletele!
Androhovici Eugenia317 zile în urmă
Am un labrador cu dermatita atopica, după ce am fost la mai multi, medici, care i-au facut, mai mult rau, decât bine, am ajuns, acum 7-8 ani si la FIRSTVET MEDUCAL, la d-na dr.Andreea Tomescu, care , datorită calităților profesionale, a reușit să mi -l stabilizeze si sa fie, bine(dermatita atopica)n-are vindecare.L-a putin timp, am sterlizat, cățelul.Alaturi de dansa, sunt o echipă de profesioniști, grijulii in toate privintele.Acum , alături de d-na dr.Andreea, d-na dr.Diana Marian, imi tratează, cățelul de articulatiile, de la picioare si este bine.Cred, ca, nu poti fi un specialist mare, daca esti mic, ca om.Ma înclin cu deosebit respect si consideratie.Recomand din toata inima, tuturor celor, care au nevoie , de serviciile FIRSTVET MEDICAL.
Catalin sturza
Catalin sturza2 ani în urmă
Personal calificat iubitori de animale! Nota 10 cu felicitări pentru toată echipa. Ambii căței i-am avut internați la aceasta clinică și personalul de aici i-a fact bine când eu nu mai aveam nici o speranță că pot fi salvați. Acum sunt frumoși și sănătoși! Recomand clinica cu cea mai mare căldură!
Valentina Carstea
Valentina Carstea2 ani în urmă
Vă mulțumesc și vă felicit Doamnelor, că ne primiți și ne suportați mereu cu toate ifosele noastre! Vă mulțumesc pentru toată grija și toată atenția față de Ariel🐱cazarea a fost excelentă (AC, mâncărică bună, toaletă)! Știți că traversez tot orașul să vin să vă stresez cu grasa mea🤭,? e acuma știți... dar noi vom continua să vă vizităm pentru starea de sănătate bună a lui Ariel! App. și sfaturile pt. agresivitatea ei incep să își facă efectul, la dietă încă negociem!( cu bobițele și pliculețele delicioase de la Dvs.)
Iubitori de necuvântători, vă recomandăm cu toată căldura să mergeți să vă convingeți!
Roxana Bănică
Roxana Bănică2 ani în urmă
Desi merg la aceasta clinica de doar un an, vreau sa spun ca regret faptul ca nu am descoperit-o mai devreme. Intregul personal este amabil (despre energia pozitiva pe care o emana, nu gasesc cuvinte) , foarte bine pregatit si cauta intotdeauna cea mai buna solutie atat pentru animalute, cat si pentru oamenii acestora.
Am apelat la fiecare nevoie la serviciile oferite de echipa FirstVet si niciodata nu am fost nemultumita de rezultate. Motanelul meu nu stie sa multumeasca, iar eu nu simt ca o pot face destul, iubitorii de animale vor intelege.
Recomand aceasta clinica cu tot dragul! Felicitari, munca depusa se vede si cu ochii inchisi!
Antonia Cojocaru
Antonia Cojocaru2 ani în urmă
Am venit într-o sâmbăta dupa-amiaza cu 20 minute înainte de terminarea programului cu o pisica bolnava găsită în parc. Nu știam în ce stare este și nu o puteam lasă acolo sa moara. Nu numai ca echipa a fost foarte prompta și a stat peste program, a dat dovada de o reala compasiune pentru bietul animal și l-a îngrijit regește. Recomand cu drag acest cabinet veterinar întrucât nu este doar o afacere, este un real sprijin pentru animale și este clar devotamentul lor pentru necuvântătoare. Tot respectul!
Cristina Constantinescu
Cristina Constantinescu2 ani în urmă
Daca aveți o problema de sanatate a animalutului vostru, va RECOMAND sa apelați cu încredere la acest cabinet.
O echipa foarte,foarte buna!!!
Deși era sâmbătă, la o ora cand majoritatea cabinetelor erau închise, aici am găsit întelegere si pisicuța mea a primit de URGENTĂ cea mai buna îngrijire.
Pe Mikysorul meu l-au tratat cu profesionalism, cu maxima atenție, seriozitate si l-au salvat.
Multumim din toata inima!!!
Lex xee
Lex xee2 ani în urmă
Recomand 100%. Sunt crescator si m-am lovit de nenumarate ori si de situatii in care am avut nevoie de ajutor. Merg la First vet de cca. 3 ani si pot spune ca am fost tratat prompt, cu seriozitate si profesionalism. De asemenea preturile sunt foarte bune comparativ cu alte cabinete. 5 stelute doar pentru ca google nu permite 10!
Andra Miu
Andra Miu2 ani în urmă
O echipă formată numai din profesioniști! De la cel mai mic până la cel mai mare! Personal drăguț, voios, cu mult bun simț, amabil, deschis la opiniile " părintelui" suflețelului necuvântător, caută cele mai bune soluții pentru ai fi bine micuțului pacient!
La orice oră se comunică despre starea micuțului suflețel !
Vă recomand cu încredere și sufletul deschis să apelați la serviciile acestui cabinet format dintr o echipă de profesioniști!
Vă pup, îmbrățișez cu drag și mult mult dor împreună cu Collins! 😘❤️🤗
Nicolae Iacob
Nicolae Iacob2 ani în urmă
Mă numesc Iacob Nicolae beneficiez de serviciile acestei firme de patru sau cinci ani am fost foarte sunt foarte mulțumit de serviciile aceste-i firme am beneficiat de servicii de urgență tratamente urgente și de intervenții ireproșabile că este un colectiv respectuos se poartă bine cu clienții cu animalele este un personal blând și iubitor de animale am descoperit această firmă de la niște posibili clienți am activat cu animalele și la alte firme dar aici am beneficiat de o atenție deosebită Le mulțumesc și le urez multă sănătate și succes în activitatea pe care o desfășoară activitatea Le mulțumesc din suflet pentru serviciile acordate recomand și altul posesori de animale această firmă încă o dată Le mulțumesc din suflet
Locații recomandate