/Prahova/Veterinar

SC Latodis Com SRL

Strada Centru 636, Poiana Câmpina 107425, România

SC Latodis Com SRL
Veterinar
3.2
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PH7+9V Poiana Câmpina, România
+40 744 511 725
latodis-med.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lazarescu
Lazarescu5 ani în urmă
Nu va pierdeti timpul. Sunt o firma cu o practica jenanta, larg raspandita la magazinele on-line din Romania. Au produsul pe site, dar nu il au in stoc. Zici OK, in ziua de azi se mai lucreaza si fara stoc propriu, comanda plecand direct din depozitul firmei respective. Or, cand livrarea dureaza 21 de zile, ce inseamna asta ?!? Bisnita, adica il cumpara si ei de mai departe, isi pun 2 lei si il trimit la fraier. Pai il comand din Germania direct si imi ajunge in fix 7 zile, cu DHL, la acelasi pret. Probabil pt ei, a fi in EU, inseamnat doar ca pot sa circule repede mai repede in EU. NU !!! Eu pot sa imi cumpar un produs de la un site serios, la un pret chiar mai mic, din Polonia de exemplu. Mediu on-line din Romania este dezgustator !!!!
Steliana Popescu
Steliana Popescu5 ani în urmă
Foarte multumita de geanta, calitate deosebita, livrare rapida. Recomand.
Cosmetice Mary Kay
Cosmetice Mary Kay5 ani în urmă
Profesionalism desavarsit! Amabilitate si multa rabdare in relatie cu clientii. Livrare prompta. Recomand din toata inima!
SILVIT TRANS
SILVIT TRANS6 ani în urmă
Ca de fiecare data comanda procesata foarte repede și in mod profesional.Foarte mulțumit!Recomand.
Valentina Fiodor
Valentina Fiodor6 ani în urmă
Comanda primită la timp,produsul comandat cel ce este afișat pe site,preturi corecte,amabilitate și promtitudine.Foarte mulțumită!
Loredana Tudor
Loredana Tudor7 ani în urmă
Din pacate, dezamagitoare experient avuta in 2016 cu cei de la Latodis. II stiam o firma buna, care isi respecta clientul, colaborand foarte bine in trecut, insa in 2016 mi-au lasat un gust amar. Am comandat 2 perechi de pantaloni pentru barbati marime L, si doua bluze pentru barbati marime L si M. (comandate dupa dimensiunile in cm disponibile pe site). Total 301 lei. Am primit dupa 10 zile coletul, la care mi s-a adaugat transportul. In colet, total alte produse decat cele comandate, singurul lucru comun fiind culoarea, costul produselor primite fiind 250 lei (calculat dupa preturile de pe site). Dupa masuratorile efectuate cu un metru de croitorie, marimile nu se potriveau cu cele comandate. Am sunat, au zis ca isi cer scuze, ca imi refac produsele si mi le trimit. Acest lucru a durat o luna de zile pe motiv ca au foarte mult de lucru si nu au timp sa lucreze la croitorie si pentru mine (dupe 10 telefoane). Ieri am primit si coletul mult asteptat, la care am trimis ramburs primele produse primite, si din nou surpriza: marimile tot nu se potrivesc, nesturiii nu sunt de nici o culoare cum arata modelul de prezentare, iar una din bluze fix la ultimul nasture este "carpita" cu ata negra...pentru ca din greseala probabil a fost taiata (atasez foto). La toate acestea se mai adauga si un miros de tigara al tuturor hainelor si lipsa unei perechi de pantaloni, care mi-au fost trimisi astazi, pe motiv ca s-a uitat ieri. Deci...dezamagitoare experienta avuta si nu recomand nimanui aceasta firma.
Nick Pena
Nick Pena2 ani în urmă
Comanda plasata si confirmata pe mail. au trecut 7 zile, nu m-a contactat nimeni, am sunat, mi-a raspuns o doamna in doi peri, probabil a lucrat in sistemul de stat, mi-a confirmat ca au preluat comanda si ca urmeaza sa fie livrata in 2 zile. au trecut 2 saptamani si nimic. relatia cu clientii lasa mult de dorit.
Tv Philips
Tv Philips2 ani în urmă
Am dat o comanda online la care am primit un singur mail automat de confirmare a comenzii. De atunci nimic, nici la telefoane nu raspunde nimeni. Neseriosi.
Locații recomandate