/Prahova/Veterinar

Clinica Veterinară CuppyVet Yaz

Strada Trei Ierarhi numarul 4, Ploiești 100010, România

Clinica Veterinară CuppyVet Yaz
Veterinar
4.8
389 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2R8+3W Ploiești, România
+40 765 488 181
cuppyvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Drăgan
Maria Drăgan2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet domnului doctor Cătălin si întreg personalului care da dovada de mult profesionalism ,recomand cu mare drag si cu toată încrederea tuturor iubitorilor de animăluțe!!!
El Print
El Print2 ani în urmă
Din păcate, un lucru spun și altul fac. Au dus la incinerare pisica, deși specificasem foarte clar că o voi prelua pentru a o îngropa în gradina personala a casei.
Leonard Chelboiu
Leonard Chelboiu2 ani în urmă
Nu recomand niciunei persoane care isi iubeste animalutul!
O locatie in care medicii nu isi asuma ce capacitati detin si trateaza animalutele dupa ureche, fara a stii macar cum se examineaza corect un iepuras.

Am mers la cabinet dupa ce am primit recomandari de la cunostinte care au nimerit la domnul doctor Catalin. Noi nu am avut norocul sa nimerim la el, ne-a vazut iepurasul un domn care nu s-a prezentat, asa ca nu stim cine este.
Iepurica noastra avea ceva probleme digestive (asta am aflat de la alt cabinet care a facut-o bine apoi).

In momentul examinarii, domnul nu detinea controlul, era stangaci, ii tremurau mainile, a incercat sa verifice dintii iepurasului intr-o maniera gresita si specifica macelarilor, tragand-o de urechi, lucru care nu se face niciodata, daca vrei ca iepurasul sa stea linistit, bineinteles ca nu a reusit. Apoi, fara nicio alta verificare ne-a spus ca o baga pe antibiotic, enumerand cateva teorii si informatii pe care le stia foarte bine, din pacate acestea nu erau suficiente pentru a determina diagnosticul real.

Initial l-am lasat sa administreze prima doza (crezand in capul meu ca judec eu prea repede si ca omul stie ce face), urmand sa mai venim cu iepurica de inca 4 ori la vaccin.
Seara s-a simtit la fel de rau si am decis sa mergem la alt medic, care a examinat-o corect, profesionist si in cunostinta de cauza, mai apoi oferindu-ne tratamentul de care avea nevoie.
Este vorba de domnul Doctor Nicolae de la Vet Clinic, recomand oricui are nevoie pentru iepuri sau rozatoare si nu numai.

Dupa toate astea, care oricum erau destul de mult. Sotia mea a lasat o recenzie cu cele intamplate si raspunsul proprietarilor a fost urmatorul :
“Succesul fara hateri, nu ar mai fi succes”

Raspunsul meu pentru ce ati spus este:

Succes, din punctul meu de vedere, pentru situatia dumneavoastra de cabinet veterinar, se numeste cand esti total asumat, stii exact ce faci si nu tratezi dupa ureche atunci cand nu ai idee despre ce e vorba.

Nu multumim pentru experienta Cuppyvet, asa stim sa nu va recomandam mai departe !
Luciana Mihai
Luciana Mihai2 ani în urmă
Dacă o clinică veterinară este recomandată doar pentru că UN SINGUR MEDIC este bun, atunci este mai mult decât evident că AICI NU este locul unde animăluțele noastre primesc tratamentul adecvat!

Eu și iepurașul meu nu am avut norocul să dăm peste Dr. Cătălin (care btw, am înțeles că ar fi super bun pe meseria lui, nu contest, merg pe mâna celor care l-au recomandat). Am dat peste un tânăr care mi-a băgat iepurașul direct pe tratament, FĂRĂ O CONSULTAȚIE amănunțită în prealabil. DA, greșeala mea că am mers pe mâna lui, deși din start nu mi s-a părut normal să i se dea un tratament după ochi, dar am mizat pe faptul că știe ce face. Nu mai spun de faptul că atunci când i-a tuns puțin din blăniță, a tăiat-o sau de stilul brutal de a verifica dințișorii.

Am zis e normal, oricine greșește, se mai întâmplă. NU, nu oricine greșește! Când e vorba de animăluțul nostru, parte din familia noastră, el merită TOT ce este mai bun. Merită atenție, merită răbdare, merită un tratament adecvat problemei lui.

Am fost destul de inspirată să nu mai merg și a doua zi pentru tratament, deși trebuia să mergem 5 zile consecutiv, alegând o altă clinică veterinară care mi-a salvat iepurașul și acum aleargă fericit în casa lui, nu în “raiul” animalelor.

Nu vreau să intru în detalii, să spun ce tratament i-a fost administrat, ce putea să se întâmple, cert este că NU RECOMAND această clinică nimănui! Nu îmi pasă de singurul medic bun pe care îl aveți, dacă restul personalului este SLAB pregătit, pentru mine sunteți egal cu 0!

1 ⭐️ este prea mult peste experiența oferită!
Andrei Tudor
Andrei Tudor2 ani în urmă
Doctori bine pregătiți.
Preturi accesibile.
Nu a existat problema medicala în viata patrupedul meu (9ani) sa nu fie rezolvata.
Felicitări!
G. M.
G. M.4 ani în urmă
Cei mai buni medici veterinari din Ploiesti.
O clinică adevărată , la standardele cele mai ridicate ale prezentului. Aparatură de ultimă generație , spatiu generos și selectiv, pensiune , tratamente de urgență , tratamente curative, tratamente de ultimă generație , terapie pentru diverse diagnostice , recuperare , chirurgie la cele mai înalte standarde , RESPECT PENTRU CLIENTI SI DRAGOSTE ADEVARATĂ PENTRU NECUVANTATOARE .
~~~

Eva noastră (metis Amstaff) în vârstă de 8 ani a fost diagnosticată cu cancer mamar (carcinom mamar) de către dnl doctor Cătălin Paul Popescu , in urma cu mai bine de un an .
După mai multe investigații , domnul doctor a acceptat să o opereze și să îi înlăture tumorile mamare (aproape integral ambele lanțuri mamare) .
Operația a durat 3 ore . Au fost 3 ore foarte dificile și operația foarte grea.
Însă , domnul doctor, a făcut minuni. Eva noastră, acum, este bine și fără probleme . Nimeni nu ne crede cand spunem că are 8 ani .
Am urmat întocmai sfaturile domnului doctor, regimul alimentar indicat și administrarea suplimentelor specifice în astfel de cazuri .
Este plina de viață , dornică de joaca , plina de vitalitate și energie .
Nu este singurul prieten necuvântător pe care domnul doctor ni l-a salvat și cu care a făcut minuni nesperate.
De 8 ani doar alaturi de CuppyVet .

Mulțumim , domnului doctor Cătălin Paul Popescu !
Bianca Dobrisan
Bianca Dobrisan2 ani în urmă
Motanul tatalui meu (Poly) este pe maini bune.
Ajuns de urgenta la veterinar fara sa isi simta un picior si cu o taietura pe burta, acum incepe sa se recupereze si sa poata sa mearga iar, datorita medicilor de aici (In mod special domnului doctor Trucu Ionut)
Petra matei
Petra matei2 ani în urmă
Cred că sunt profesioniști, au grija de animalele care le sunt aduse. Totuși exista și un dar. M-am programat cu patru zile în urmă la ora 9:30. Eu am luat - o de buna. De fapt nu era nici o programare, erau și urgente, dar fiecare a venit când a vrut. Eu am plecat cu pisica pe la ora 15.Era mai cinstit sa mi se spună, că nu exista nici o programare. În rest, personalul a fost atent, dar au fost multi pacienți, poate ar trebui putina organizare.
Locații recomandate