/Mures/Veterinar

Cabinet Benvet

Strada Ana Ipătescu 37, Sighișoara 545400, România

Cabinet Benvet
Veterinar
4.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6Q6J+QF Sighișoara, România
+40 757 838 917
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Nicolae Horvath
Marius Nicolae Horvath2 ani în urmă
Foarte mulțumit
Mircea ranga
Mircea ranga3 ani în urmă
Între timp, am fost dezamăgit de mai multe ori, așa că mi-am modificat punctul de vedere și m-am hotărât să-mi schimb și medicul veterinar pentru aminalul meu de companie.
Lexa Fisher
Lexa Fisher4 ani în urmă
Am apelat ca si turisti in urma unui accident al catelusului Shih Tzu. Amabilitate exceptionala, blandete si profesionalism! Extrem de multumiti!
Daniel hulea
Daniel hulea4 ani în urmă
multumit!
Stef Stef
Stef Stef5 ani în urmă
Foarte bun medic!!!
Giulia Pop
Giulia Pop2 ani în urmă
Cinci stele e putin! Persoane stupende,maini de aur, cind duc catelul iese parfumat, frizura top! De la Ludus, fac 100 km pt catelul meu si aceste persoane cu o experienta top. Felicitari.
Mihai Marcu
Mihai Marcu2 ani în urmă
Am venit cu doi pisoi de două-trei zile pentru o consultație și deparazitare externa, neștiind riscurile acesteia pentru pisoi nou născuți. Aceștia aveau larve de muște in ei si aveau nevoie de o soluție de deparazitare locala, am aflat ulterior. Veterinarul nu ne-a îndemnat sa substituim deparazitarea pentru o soluție locala, dar a considerat ca ar trebui sa le faca o deparazitare interna de asemenea. In urma injecției pisoii au început sa nu mai miaune sau sa se miste, celelalte cabinete veterinare la care le-am dus, în speranța ca le-ar putea salva, au confirmat ca in niciun caz nu se administrează deparazitări interne pisicilor de sub 7 săptămâni. La scurt timp ambii pisoi au murit.
Nimeni nu se așteaptă ca atunci cand te duci la un specialist cu scopul de a ajuta niste animale, sa pleci cu ele "otrăvite". Nu recomand nimănui sa vina aici si in niciun caz cu animale într-o stare critică.
Osiris one
Osiris one2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism și amabilitate.
Locații recomandate