/Mures/Veterinar

Bioclinica - punct de recoltare analize medicale

Strada Mihai Viteazul 13H, Reghin 545300, România

Bioclinica - punct de recoltare analize medicale
Veterinar
3
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
QPH2+6M Reghin, România
+40 365 431 604
bioclinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Reka Emoke Menyhart
Reka Emoke Menyhart2 ani în urmă
Am alergat și am stat la telefoane pentru a-mi afla rezultatele care au întârziat sa apară.
Și cu banii luați și cu analize inutile.
Am făcut analize anticorpi anti Spike Sars CoV 2 care trebuiau sa iasă in 24 h, după 48h și convorbiri telefonice la care am ajuns foarte greu, am aflat că rezultatele care au întârziat au fost neconcludente, vage și total inutile. Valorile nu erau exacte, arăta doar că este mai mare de 750, eu având nevoie de numărul exact al anticorpilor.
Clinica profită de faptul că in Reghin doar ei fac această analiză. Data viitoare voi merge la Sinevo chiar dacă este la Târgu Mureș.
Când la alte laboratoare prețul este de 90RON, la Bioclinica este de 130RON. Nu este normal, dar aș înțelege dacă măcar aș fi beneficiat de niște rezultate corecte care aveam mare nevoie.
Mihai Dancescu
Mihai Dancescu2 ani în urmă
Buna ziuă. Am sunat la acest laborator intr-o zi de marți spunându-le că am nevoie de o analiză până joi seara. Mi s-a spus să merg la punctul de recoltare din Reghin miercuri dimineața și până joi după amiaza voi avea rezultatul. Analiza cerută a fost pentru anticorpi anti spike SARS CoV2. Joi seara am sunat îndelung la numerele de telefon pentru rezultat, aveam nevoie deoarece vineri eram programat la al doilea rapel, dar fără nici un rezultat. Vineri, după zeci de telefoane (nu exagerez) am reușit sa am pe e-mail rezultatul. Ok. Până aici să zicem că trec cu vederea. Rezultatul este total neconcludent!!! Ideea este că am pierdut programarea la vaccin, trebuie să mă duc la alt laborator, care este in Tg Mureș, sa repet analiza. Total lipsa de profesionalism din partea Bioclinica, foarte greu de luat legătura cu cineva din personal.
Luciana Gherasim
Luciana Gherasim4 ani în urmă
Este ingrijit totul. Dar se sta prea mult la coada si sunt prea putine scaune (doar 4)
Zagrean teodor mihai
Zagrean teodor mihai5 ani în urmă
Daniela Monoki
Daniela Monoki2 ani în urmă
Locații recomandate