/Mures/Veterinar

Arca lui Noe

Strada Arieşului 19A, Târgu Mureș, România

Arca lui Noe
Veterinar
4.3
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH39+P4 Târgu Mureș, România
+40 265 212 062
arca-lui-noe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Nichifor
Raluca Nichifor2 ani în urmă
Foarte,foarte mult profesionalism. Dna doctor e foarte dedicata si intreaba cel mai mic detaliu legat de problema cu care mergi la consultație. Plus că vorbește si se poartă foarte frumos cu animalutele. Rar asa cabinet veterinar. Nota 10*
Socool autorulote mures
Socool autorulote mures2 ani în urmă
O doamna, domnișoară Doctor foarte draguta, datorita căreia am salvat o mămică și trei pisoiași. Recomandam cu încredere acest cabinet, pentru sterilizări, tratamente periodice și intervenții de urgenta.
Z God420
Z God4204 ani în urmă
NU RECOMAND! Mi-au omorat catelul, cand l-am primit dupa o operatie usoara pentru o recoltare, era macelarit, cainele a murit la cateva zile dupa operatie, rezultatele “nu au venit” nici pana azi, fapta avand loc acum mai bine de 1 an!!!
Venom Bogdan
Venom Bogdan4 ani în urmă
Personal foarte amabil si foarte bine pregatit ! Ne bucuram ca i-am gasit!
Popa Andrei-Mihai
Popa Andrei-Mihai5 ani în urmă
Nu doresc sa calomniez cabinetul si angajatii acestuia, ce doresc insa este sa atrag atentia celor care vor sa utilizeze serviciile de recoltare oferite la Arca lui Noe ca recoltarea de sange se face doar cu un vacutainer, sau in cazuri speciale cu un fluturas, si nicidecum cu o siringa cu pompa, deoarece sangele se poate hemoliza, iar in consecinta valorile rezultate vor fi complet gresite.

Daca va duceti animalul vreodata la acest cabinet pentru a-i fi recoltat sange si observati ca angajatii folosesc o siringa cu pompa, atrageti-le atentia in aceasta privinta, oricat de mult ar insista ca "asa este procedura la animale". Intrebati orice veterinar semi-competent, sau orice persoana care se ocupa cu recoltarea de sange, daca "asa e procedura".
Calin
Calin6 ani în urmă
Un cabinet veterinar cu personal profesionist și serviabil. Am avut o urgentă cu un cățel intr-i zi de sâmbătă și au venit de acasa pentru intervenție chirurgicală. Calitatea serviciilor este foarte buna și la prețuri decente
Catana Emanuela
Catana Emanuela6 ani în urmă
Oameni amabili si cu o inima mare pentru animale si stapanii lor. Mi-au raspuns nevoilor mele si au oferit raspuns rapid chiar si pe facebook.
Jean Berlogea
Jean Berlogea2 ani în urmă
Mi-a plăcut fiindcă cel puțin doctoritele din ambele locații iubesc animalele, nu o fac ca alți veterinari doar pt bani. Vb de doctorițe fiindcă ele mi-au tratat cățelușa, toată stima!
Locații recomandate