/Mehedinti/Veterinar

Supermarketul Animalelor

Bulevardul Tudor Vladimirescu 187, Drobeta-Turnu Severin 220168, România

Supermarketul Animalelor
Veterinar
4.3
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMM8+39 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 721 815 125
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
Laurentiu Barsoianu
Laurentiu Barsoianu2 ani în urmă
Cățel fericit și sănătos, personal profesionist și amabil care vine în întâmpinarea tuturor nevoilor blanosului iubit:)
Bianca Popescu
Bianca Popescu2 ani în urmă
Serviciu de proastă calitate în ceea ce privește cazarea animăluțelor. Spațiu înghesuit.Doamnă doctor foarte arogantă, neserioasă și nu se ține de cuvânt.
Cu alte cuvinte , nu vă lăsați animăluțele cazate acolo dacă nu le lipiți înainte cu superglue de podea. :)
Roxana Bucur
Roxana Bucur2 ani în urmă
Am facut programare pentru sterilizarea pisicii la 9:30, mi-au si propus sa vin asa devreme ca sa ajung la timp la serviciu, insa cand am ajuns mi s-a propus sa las un numar de telefon si sa revin pana la 18 sa iau pisica pentru ca mai aveau trei operatii de facut inainte. Nici nu incheiam tura pana la 18, tocmai de asta facusem programarea de dimineata, pisica era oricum stresata, nu mi s-a parut normal sa o las prin vreun colt pana ajung sa se ocupe de ea si nici nu mi-a inspirat incredere modul asta de a proceda. De ce sa nu ceara un numar de telefon de la inceput sa te anunte daca a intervenit ceva. Cate urgente sa intervina intr-o ora de program, pana la 9:30 dimineata. Programarea e asadar o gluma proasta. Altfel personalul parea dragut+ nisipul pe care il foloseam e mai ieftin decat in alta parte.
Doar rodi
Doar rodi2 ani în urmă
Găsiți medici extraordinari. Stiu ce fac si nu fac experimente pe animale cum le trece altora prin cap. Foarte grijulii. Si Mulțumim! Ca magazin este foarte diversificat. Gasesti de toate. Si o gama larga de servicii pentru sanatatea si îngrijirea animalelor. Amenajarea din fața locației este absolut cu gust . Muzica insa este deranjantă .
Nicu Zglimbea
Nicu Zglimbea2 ani în urmă
Magazin inghesuit intr-un spatiu impropriu, abordare si servire neprofesionala. Curat si ordonat.
Miruna Tiganasu
Miruna Tiganasu3 ani în urmă
Personal necalificat, vânzători tratează animăluțele fără sa aibă diploma in domeniul medicine veterinare.Ultima experiența cu Acer supermarket a fost in data de 06.01.2021 când Bubu(băiețelul nostru cu vârsta de 12 ani, de rasa pechinez) și-a rupt lăbuță, ajunși in “cabinet “ “doamna doctor “ a zis ca trebuie sa ii amputam lăbuță nu am fost de Acord cerând sa se facă ceva mai mult pentru el , acest minunat personal a decis sa ii pună in gips lăbuță,făcându-i un calmant injectabil și dându-i tratament acasă calciu și un antiinflamator, am plecat acasă cu speranța ca ne facem bine și o sa putem merge din nou in toate cele 4 lăbuțe, după 24 de ore de la vizita Bubu se simțit din ce in ce mai rău incepusa sa plângă de durere, sunând la acest cabinet cerând calmant și întrebând care este motivul pentru reacția lui ni sa zis ca nu exista calmant pentru el și durează sa se acomodeze cu gips-ul și plânge de răsfățat , noi având încredere in acest personal am mers acasă și am așteptat sa se acomodeze cu situația și așa au trecut 6 nopți in care noi inclusiv bubu nu am închis un ochi , arunci am decis sa căutam un alt doctor pentru o alta părere făcând programare la alt cabinet din oraș doamna doctor ne-a zis ca ruptura se afla deasupra de bandajul pun la supermarketul animalelor și ca defapt gipsul era o fibra de sticla , am fost trimiși la Craiova pentru radiografie in urma radiografiezi ni sa confirmat faptul ca bandajul era pus mai jos de fractura între timp acest bandaj a picat singur , azi 28.03.2021 in urma celor 2 intervenți la un cabinet din Târgu Jiu bubu a început recuperarea și încet încet a început sa pașească in lăbuță care trebuia amputată in Acest supermarket . Imi pare rău ca nu am fost atenta pe mâna cui îl las pe Bubu , acum am început sa fim foarte atenți cine ne tratează bătrânelul . Îmi cer scuze dacă am greșeli gramaticale încă suntem marcați de aceasta experiența .😇
Viorel Popescu
Viorel Popescu2 ani în urmă
Recomand!!! Personalul foarte amabil .
Viorica Chelaru
Viorica Chelaru2 ani în urmă
Amabilitatea personalului de nota 10
Locații recomandate