/Maramures/Veterinar

Cimitirul Vesel

Săpânța 437305, România

Cimitirul Vesel
Veterinar
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XMCV+GX Săpânța, România
romaniatourism.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Lazaroiu
Catalin Lazaroiu2 ani în urmă
Destine, oameni, un loc unde iti este clar ca toti ajungem in acelasi loc si nu conteaza decat ce lasi in urma. O destinatie foarte comerciala, aglomeratie mare, tarabe, putin trist, putin ar trebui sa te puna pe ganduri.
Mosoi Mihai
Mosoi Mihai2 ani în urmă
Un loc interesant, într-o zonă liniștită și frumoasă a țării pe care o iubesc. Cimitirul oferă atât povești frumoase, unele dintre ele fiind amuzante, dar și triste. Fiecare persoană are povestea sa de viață, fiecare cruce are imaginea acelei persoane, pictată pe ea. Mă bucur că am reușit să ajung aici și sper ca locul să se dezvolte în timp. Este destul de aglomerat și va fi dificil cu parcarea.
Cristian Margarit
Cristian Margarit2 ani în urmă
O locație minunată, unde poți înțelege mai bine faptul că toți oamenii ajung în final în același loc, însă ceea ce realizează și cum își trăiește fiecare viața, face diferența.
Felicitări urmașilor artistului popular Stan Ioan Patras, pentru ca duc munca acestuia mai departe. Recomand vizitarea acestui loc! Chiar este un loc unicat.
Și biserica din curtea cimitirului este extrem de frumoasă.
Florin Panaitescu
Florin Panaitescu2 ani în urmă
O locație unicat, datorată meșterului Stan Pătraș. Biserica din cimitir este și ea specială.
Din fericire, după moartea întemeietorului, Cimitirul vesel este în continuare completat cu noi monumente
Laura
Laura2 ani în urmă
Un obiectiv extraordinar! Potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii. Este o reprezentare veselă asupra vieților unor oameni simpli, fiecare cu greutățile lor, pictate într-un mod naiv și prietenos. Sigur veți găsi unele povești care te impresionează și altele care te fac să zâmbești 😊
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Un cimitir unic in Europa plin de "umor" citez: Sub aceasta cruce grea, zace biata soacră-mea, trei zile de mai trăia zăceam eu si cetea ea. Voi care treceți pa aici incercati sa n-o treziți ca acasă daca vine iara-i cu gura pa mine, da așa eu m-oi purta ca-napoi n-a înturna. Stai aicea, draga soacra-mea.”😂😂😂😂
Solomon Florentina Raluca
Solomon Florentina Raluca2 ani în urmă
Este ceva frumos și unic la noi în tara , nu ma asteptam sa fie taxa de întrare. Unele cruci arata în stare buna, altele nu. Textele sunt foarte frumoase . Prea multa afacere și nu promovarea atracțiilor.
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
În anul 2016 când am văzut cimitirul mormintele s-au indesit foarte mult iar inscripțiile sunt la fel de colorate și mult mai sobre decât înainte cu vreo 20-30 de ani. Am nimerit pe la sfârșitul iernii când se topea zăpada iar ceea ce m-a impresionat oarecum neplăcut a fost faptul că unele morminte păreau ca și inundate cu apă. Se plătește o taxă la intrare și pentru a face fotografii. Oricum amintiri de neșters!
Locații recomandate