/Iasi/Veterinar

Clinica Veterinara UNIVET

Strada Fantanilor, Iași 707252, România

Clinica Veterinara UNIVET
Veterinar
3.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J69+WH Iași, România
+40 232 272 304
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Bucur
Andra Bucur2 ani în urmă
Caracterul și comportamentul domnului doctor lasă mult de dorit. Felul în care dumnealui, medic veterinar care teoretic ar trebui să îndrăgească toate animalele, tratează animalele care nu sunt de rasă cu extrem de multă ură și mult dispreț este ceva ce nu credeam că o să întâlnesc vreodată. Am fost cu un motan la radiografie, am insistat sa i se facă sedare pentru că nu e un motan care sa stea liniștit și nemișcat în timpul unei investigații sau manevre medicale. După ce motanul a fost trântit de vreo 5 ori pe masa aia ca și cum era un obiect și nu o ființă, mi s a reproșat că nu știu să îmi educ pisica, pentru că într-adevăr, știm cu toții că pisicile sunt animale care pot fi dresate. Și după toată experiența asta oribilă am mai și platit o sumă de bani inexplicabil de mare. Ar putea fi acesta singurul cabinet veterinar din Iași, nu o sa mai aduc vreun animal pe mana doctorului Boghean in viața asta, e un medic căruia îi fug ochii după bani, nu după a ajuta animalul. In viața mea nu am văzut om mai lipsit de empatie și nesimțit cu pacienții. Per total nu recomand, decât dacă vreți să vă faceți nervi și să vă fie chinuit animalul.
Ioana Maris
Ioana Maris4 ani în urmă
The Best. A reușit sa refacă 2 lăbuțe cu 2 fracturi urate. Toate lunile de chin, tratamente, operații, recuperare, controale etc s_au meritat. Pisica s-a vindecat și este ca noua. Nu as fi crezut ca o voi vedea alergând și sărind ca înainte. Mi s-a răspuns la orice întrebare sau nelămurire. Mulțumim! 😸 Uneori domnul doctor este foarte ocupat cu cazuri grave și puteți fi trimiși la alt doctor pt a trata probleme mai simple.
Mihai Burghelea
Mihai Burghelea6 ani în urmă
Un shar-pei muscat de falca si de labuta in padure la venetia de un pitbull, cu plagi deschise (4 pe labuta, 1 pe falca ) tratat superficial. Fiind iesit din padure de la venetia, niciun taxi nu a vrut sa imi ia comanda, am mers "de urgenta" la UNIVET. Acolo s-a facut o dezinfectare, un antiinflamator si un antihemoragic, 150 lei . Cat despre cusut plagile, sa revin a 2-a zi, cand probabil se necrozau ranile si trebuia taiat din carne, nu inteleg de ce nu a l-a cusut pe loc. Am ajuns acasa, am luat un prieten cu masina si am mers la PRO VET, pe Smardan, unde situatia a fost tratata cu seriozitate, cainele anesteziat pe loc si cusut. Pretul interventiei a fost 150 lei la Pro Vet. Am stat multa vreme si m-am intrebat, daca la UNIVET a luat 150 lei, pentru nimic ... nu vreau sa stiu cat ar fi fost o operatie cap coada. Nu recomand, lipsa de profesionalism, lipsa de interes, lipsa de bun-simt.
P.s. la 2 ani distanta, alta experienta neplacuta, cu rezultat falca despicata in doua. Antiinflamator, antihemoragic si dezinfectare 60 lei, intr-o duminica la ora 22, la un cabinet cu urgente non-stop in nicolina, in niciun caz 150 lei.
Bogdan G
Bogdan G6 ani în urmă
Noi am avut o placuta experienta cu cabinetul Univet, de fiecare data am fost intampinati cu mult profesionalism si competenta.

Catelul cu care ne-am prezentat la cabinet a fost diagnosticat rapid si in mod corect cu Babesia (un parazit transmis de capuse) si i s-a administrat promt tratamentul. Daca in faza initiala cainele era apatic, fara pofta de mancare, lipsit de putere - in numai 24 ore de la administrarea tratamentului a inceput sa-si recapete fortele si sa redevina el.

Am ramas placut impresionat de abordarea cazului, de rapiditatea si promtitudinea cu care a fost diagnosticat (foarte important aspect) si de administarea tratamentului (modul cum s-au comportat cu catelul, tot). Initial am fost la un alt cabinet unde am primit analizele de sange dupa doua zile de la recoltarea analizelor (cand deja administram tratamentul la Univet). La Univet aveam rezultatele intr-o ora de la recoltare si erau coroborate cu celelalte investigatii in stabilirea diagnosticului. Mai mult nu cred ca are rost sa comentez. Punct.

Poate ca unii se plang de preturi, dar eu sincer nu am vazut profesionalism si servicii de calitate pe bani putini. Oricum, experienta noastra a fost una placuta si ii recomandam cu caldura.
Alexandru Rusu
Alexandru Rusu2 ani în urmă
Am fost cu un motanel de 10 luni ce prezenta o deplasare a femurului din sold plus cateva fracturi la nivelul bazinului cauzate in urma unui contact cu o masina. Nu putea folosi deloc picioarele din spate, dar din fericire sistemul nervos nu a fost afectat. Am asistat la pregatirea pre-operatorie + radiografii si am vazut in detaliu ceea ce s-a intamplat cu Rafa. A fost o experienta placuta , mi-a placut ca am fost de fata la momentele pre si post operatorii si asteptam recuperarea completa.
Dorfmann Iolanda
Dorfmann Iolanda2 ani în urmă
Mă bucur pentru cei care au avut experiențe plăcute cu acest medic. Noi însă ...
Am mers cu programare făcută în prealabil (telefonic) pentru o radiologie pulmonară la un labrador bătrân și bolnav+ trimitere de la cabinetul veterinar unde a fost consultat câinele, i-am spus doctorului încă de la momentul programării că va fi dificil, deoarece câinele este destul de agitat, dar ne-a spus să venim totuși. La clinică am așteptat destul de mult, cu toate că ajunsesem la timp, iar când am fost chemați în cabinet, ne-a spus ca el la așa câine nu face radiologie, că medicul care ne-a trimis își bate joc de el, că dacă îi face anestezie moare, abia dacă s-a uitat la câine, nici măcar nu a încercat să îl urce pe masă. Ne-a dat alte recomandări și la revedere. Ne-am simțit pur și simplu dați afară și abia în mașină am realizat că noi nici nu am apucat sa ne lămurim de ce nu vrea să îi faca radiografia.
Pentru noi asta a fost lipsă totală de empatie, de profesionalism. Ne-a lăsat o impresie foarte, foarte proastă. Se pare că nici animalele nu au parte de medici cu multă simpatie și afecțiune.
Nu aș recomanda niciodată....deși am mers foarte încrezătoare că voi afla ce are câinele nostru. Dezamagire mare.
Rușine!
Rusu Demmys
Rusu Demmys2 ani în urmă
Am fost cu un câine pe care medicul Boghean l-a consultat la.... piciorul sănătos! Știu, e ridicol, dar asa s-a întâmplat! Când am încercat sa ii spun ca celalalt picior e afectat, mi-a răspuns AROGANT ca eu nu știu, ca de aia am venit la specialist. ( câinele fusese consultat cu câteva zile înainte de un alt medic veterinar și primisem recomandare pt radiografie; de aceea am ajuns în Clinica UNIVET; era, oricum, vizibil cu ochiul liber care picior este bolnav). Pe piciorul bolnav nici nu a pus mana. Practic, a simulat o consultație doar ca să îmi taie o chitanță. Nu mi-a venit sa cred ca se poate întâmpla asa ceva!
Patricia Canschi
Patricia Canschi2 ani în urmă
Am dus un beagle la un examen radiologic cu sedare pt ca șchiopăta de 2 luni la efort . Am ajuns acolo și sau purtat cât de cât frumos asistentele după care nea dus intr-o camera ia făcut sedativul am așteptat 15 min sa își facă efectul după care a venit doctorul sa ma dea afara din camera așa foarte nervos ca el e foarte ocupat și ma trimis in sala de așteptare dar ca sa nu văd ce se întâmpla ma trimis jos după care momente mai târziu îmi aud cățelul cum urla de parca l-ar tăia cineva pe lângă ca au tăiat-o cu mașina de tuns iau mai și strâns o bucata de tifon la bot ca sa nu se mai audă cum plângă dar ei au spus ca sa nu muste in condițiile in care ea a mai avut parte de Injecții și branule și nu a mușcat niciodată . După ce ca trebuia sa îi mai facă și o ecografie și nu ia făcut-o mi-a mai și cerut 510 lei dar ca sa nu va mai spun ca pe bon a trecut cea vrut el a trecu exam radiologic x 1 510 lei când el noua nea mai spus ceva de injecție consultație și ia mai făcut radiografie și la picioarele din fata ca sa ne mai ia bani când ea șchiopăta cu piciorul din spate și nea mai spus ca are problemele câinilor de rasa și poate o sa rămână un mister e casicum te duci la doctor și spui ca te doare mâna și după îți spune ca da poate sa doară și toată viața și no sa știi de ce . Mi-a adus o hârtie pe care scriau indicațiile post anestezice și sa răstit la mine sa le citesc cu voce tare ca și cum as fi handicapata și nu stiu sa citesc . Și pe lângă asta sa răstit la mine ca e needucata de parca îmi spunea sa îmi dresez câinele sa stea la Injecții . Și ea are și frica de veterinar și era foarte agitata . Ea este dresata doar ca asculta doar de stăpân nu de ori și cine și mai are și pb asta cu frica . Ma crezut un copil de vreo 14-15 ani pe care sa îl șmecherească înainte nu îmi răspundeau la telefon și atunci chiar aveam urgente ca și babesioza și nu îmi răspundeau ca sunt copil . NU RECOMAND NICIODATĂ IN VIAȚA MEA !
Locații recomandate