/Iasi/Veterinar

Urgente veterinare non stop iasi

Str. Vasile Lupu, nr. 106b Bloc G5, Parter, Iași 700353, România

Urgente veterinare non stop iasi
Veterinar
3.6
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J59+J5 Iași, România
+40 749 276 692
urgente-veterinare-non-stop-iasi.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Diana Birladeanu
Diana Birladeanu2 ani în urmă
A fost o experienta pe care nu as mai repeta-o. Pisicul meu a decedat la scurt timp după intervenția la acest cabinet. Nu știu încă dacă e din cauza faptului ca medicul nu a identificat corect ce problema de sănătate a avut pisicul si i-a aplicat un tratament necorespunzător sau ar fi murit oricum. Voi afla răspunsul la aceasta întrebare în funcție de cum evoluează starea de sănătate a pisicii care a rămas în viata si manifesta aceleași simptome ca si pisicul decedat, iar medicii veterinari pe care i-am consultat i-au pus diagnosticul de panleucopenie, in timp ce doctorul de la acest cabinet veterinar non stop a spus ca pisicul e intoxicat.
Am apreciat receptivitatea d-nului doctor care a făcut și el ce a știut si grija pe care a avut-o de a-l informa cu privire la evolutia stării de sănătate a pisicului. Nu mi-a plăcut mizeria din cabinet. Era sânge pe jos, par, seringi imprastiate pe masa.
Sper ca Norisor, de acolo de unde este acum, sa ma ierte pentru ca nu am putut avea mai bine grija de el.
Florin Fermecatoru
Florin Fermecatoru2 ani în urmă
Am sunat duminica dimineata pt o urgenta iar baietii au fost prompti. Au raspuns la primul apel, am ajuns la cabinet, in 20 minute problema a fost rezolvata. Multumim.
Gabriel Sergiu
Gabriel Sergiu2 ani în urmă
Am ajuns cu cățelușa de urgență la domnul doctor destul de apatica si a ajuns acasa de parca era pe baterii. Un serviciu foarte util cand apare o urgență. Multumesc !
Alexandra Ananii
Alexandra Ananii2 ani în urmă
Am sunat la ora 22 cu o urgență, mi-a răspuns și după ce am trimis o poza cu situația pisicii mi s-a spus sa vin dimineața la 9. A doua zi la ora 9.20 cabinetul era închis și nimeni nu a răspuns la telefon. Concluzie, mergeți în alta parte dacă aveți o urgentă si vreți servicii de calitate.
Luca Teodora
Luca Teodora2 ani în urmă
Stai și suni în fața cabinetului (care are lumina aprinsă și geamul rabatat), ca după apeluri repetate să îți răspundă că nu e în localitate, fără măcar sa asculte care e problema si sa te ajute cu un sfat. Intre timp, un nenea in halat iese afara sa vada care-i treaba, dar presupun ca e o noua moda sa umbli in halat, ca doar medicul nu e din localitate, nu?
Florin Jalaboi
Florin Jalaboi2 ani în urmă
Non stop, asa zice el. L-am sunat într-o duminica și ma trimis la facultate. Știam domnule doctor de spitalul de la facultate și dacă vroiam ma duceam direct acolo, fără sa mai apelez la serviciile dumitale!
Bianca Andreea
Bianca Andreea2 ani în urmă
Nu recomand:
-Pentru un diagnostic gresit si o totala lipsa de afectiune pentru animalut
-Foarte scump pentru ce servicii au fost oferite
- Imi pare foarte rau ca din graba nu am citit review-urile
-Singurul avantaj ca poate sa ofere un calmant animalutului cand nu mai ai altceva ce sa faci, in rest orice sfat/diagnostic este gresit, asa a fost in cazul animalutului meu😌
Manuela Dascalita
Manuela Dascalita2 ani în urmă
Medici și asistente grijulii, iubitori de animale, profesioniști. Și după stabilirea diagnosticului și prescrierea tratamentului s-au interesat de starea pacientului. Nu știu dacă sunt scumpi, dar ai nevoie de bani să îngrijești un animal de companie.
Locații recomandate